چراغ سبز متئو استاماتوف، دفاع چپ بلغاری به پرسپولیس قهرمانی بارسلونا با هوش مصنوعی استقلال در سید ۲ آسیا استقلال بی خیال قربانی شد امید‌ها به خط شدند خداداد عزیزی: تراکتور متکی به فرد نیست سایه و روشن‌های تابستانی منچستریونایتد سعید مهری جدایی قطعی پرسپولیس ساپینتو استقلال را تعطیل کرد (۲۱ مرداد ماه ۱۴۰۴) برکناری نظری جویباری کلید خورد قلعه‌نویی: لازم باشد رضاییان را دعوت می‌کنم | نورالهی پسر خوبی است اما... خودزنی مدافعان استقلال در شب تلخ شکست مقابل تراکتور ویدیو| خلاصه بازی استقلال و تراکتور در سوپرکاپ فوتبال ایران(۲۰ مرداد ۱۴۰۴) رئیس هیئت پزشکی ورزشی خراسان رضوی: سال گذشته بیش از ۴۰ میلیارد ریال غرامت ورزشی پرداخت کردیم + فیلم ویدئو| جشن قهرمانی تراکتور در سوپرکاپ فوتبال ایران(۲۰ مرداد ۱۴۰۴) نتیجه بازی استقلال و تراکتور در فینال سوپرکاپ ایران+ ویدئو گل‌ها(۲۰ مرداد ۱۴۰۴)| بدون بیرو هم قهرمان هستند! بی‌اعتمادی هاشمیان به گلرهای جوان پرسپولیس مدافع چپ پرسپولیس از آمریکای جنوبی می‌آید؟ سرنوشت تلخ در انتظار دو بازیکن پرسپولیس
سرخط خبرها

سایه و روشن‌های تابستانی منچستریونایتد

  • کد خبر: ۳۵۱۲۳۲
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
سایه و روشن‌های تابستانی منچستریونایتد
منچستریونایتد در طول تابستان خط حمله خود را به بهترین شکل تقویت کرد و در این بین هواداران شاهد درخشش پدیده‌ای جوان در تیمشان، یعنی پاتریک دورگو هم بودند؛ اما مشکلات خط میانی شیاطین سرخ به نظر هنوز پابرجاست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ قرمزپوشان منچستری فصل گذشته نتایجی فاجعه‌بار کسب کردند و روبن آموریم، سرمربی پرتغالی آنها به هواداران وعده رسیدن روز‌های خوب در فصل پیش رو را داد. با نگاهی به پیش‌فصل امیدوارکننده و خرید‌هایی که شیاطین سرخ در نقل و انتقالات داشتند، هواداران برای باور وعده‌های آموریم وسوسه می‌شوند.

یونایتد اکنون یک خط حمله کاملا جدید دارد که شامل دو نفر از ۱۰ گلزن برتر لیگ جزیره در فصل گذشته، یعنی برایان امبومو و ماتئوس کنیا می‌شود؛ در حالی که بنجامین سسکو، ضلع سوم مهاجمان جدید آنها هم پرکارترین بازیکن زیر ۲۳ سال در پنج لیگ برتر اروپا در دو سال گذشته است. تقابل با آرسنال آزمون واقعی پیشرفت شیاطین سرخ را در روز افتتاحیه فصل در یکشنبه پیش رو در اولدترافورد خواهد بود، اما دلایل زیادی وجود دارد که فکر کنیم یونایتد فصل آشفته قبلی خود را تکرار نخواهد کرد.

دست آموریم کاملا باز شد

آموریم با وجود اینکه بدترین فصل یونایتد در ۵۱ سال گذشته را پشت سر گذاشت، توانست اقتدار خود را در پایان فصل گذشته حفظ کند. این مربی پرتغالی سه مهاجم خوب را به خدمت گرفته است تا بتواند در فصل جدید آمار ضعیف تنها ۴۴ گل زده تیمش در سال گذشته را جبران کند.

آموریم که از میانه‌های فصل گذشته جانشین تنهاخ در یونایتد شده بود، حالا توانسته تیم خود را بهتر بشناسد و با انتخاب ترکیب‌های قوی برای بازی‌های پیش‌فصل، نتایج دلگرم‌کننده‌ای کسب کند. همچنین این مربی در جدال با بازیکنان ناخواسته‌اش پیروز شد. مارکوس رشفورد به صورت قرضی به بارسلونا رفت، الخاندرو گارناچو احتمالا به چلسی می‌پیوندد و اگرچه هیچ معامله قریب‌الوقوعی برای آنتونی، جیدون سانچو یا تایرل مالاسیا روی میز نیست، اما آنها نیز جزئی از تیم فصل آینده آموریم نخواهند بود. حالا او با گروهی از بازیکنان باقی مانده است که می‌خواهند در اولدترافورد باشند و آموریم از آنها راضی است.

هویلند، بازنده بزرگ خرید‌های یونایتد

در حالی که رشفورد و گارناچو مشتاق ترک یونایتد بودند، راسموس هویلند، مهاجم دانمارکی مشتاق ماندن بود. به همین دلیل بود که او پس از گلزنی در پیروزی یونایتد مقابل بورنموث در دیداری تدارکاتی، در صحبت با خبرنگاران اعلام کرد که می‌خواهد در اولدترافورد مانده و برای جایگاهش بجنگد. اما بازی بورنموث ممکن است آخرین بازی او برای شیاطین سرخ باشد، چون او در ۲ بازی تدارکاتی بعدی یونایتد به میدان نرفت و با آمدن ۳ مهاجم جدید تقریبا شانسی برای حضور دوباره در خط آتش این تیم ندارد.

آث میلان در صدر صف برای جذب قرضی او قرار دارد و اگرچه هویلند می‌تواند در آینده به یونایتد بازگردد، واقعیت این است که روز‌های او در اولدترافورد به شماره افتاده است.

دورگو خاطره اورا را زنده کرد

منصفانه است که بگوییم پاتریک دورگو پس از ورودش در زمستان گذشته، شروع خوبی با منچستر یونایتد نداشت. او در اولین بازی لیگ برتر خود در اولدترافورد مقابل ایپسویچ تاون پس از یک اشتباه دفاعی اخراج شد و در ادامه با وجود حضور تقریبا همیشگی‌اش در دفاع چپ یونایتد، فصل را بدون گل یا پاس گل به پایان رساند.

با این حال، او در طول پیش فصل بازیکنی کاملا متفاوت به نظر می‌رسید و به نظر می‌رسد که در اولین فصل کامل خود در این باشگاه، عملکرد درخشانی خواهد داشت. دورگو پیش از اینکه بازیکن برجسته‌ای در پیروزی قاطع مقابل بورنموث باشد، در مقابل لیدز و وستهام عملکرد درخشانی داشت. نمایشی که دورگو در اردوی پیش‌فصل شیاطین سرخ داشت، بسیاری را یاد روز‌های اوج پاتریس اورا، ستاره فرانسوی یونایتد انداخت. دورگو ۶ ماه فرصت داشت تا خود را با شرایط قرمز‌های منچستری وفق دهد و به نظر می‌رسد او حالا کاملا آماده درخشش در برنامه‌های تاکتیکی آموریم شده است.

خط میانی متزلزل شیاطین

در خط میانی به جز برونو فرناندز، هیچ‌کدام از هافبک‌های یونایتد تابستان چندان خوبی را پشت سر نگذاشته‌اند تا ضعف این تیم در خط میانی آموریم را کمی نگران کند. مانوئل اوگارته در مقابل اورتون اشتباه پرهزینه‌ای مرتکب شد که ضعف حمل توپ و پاسکاری او را بیشتر برجسته کرد. در بازی مقابل فیورنتینا کاسمیرو جایگزین او در ترکیب اصلی شد، اما نمایش هافبک برزیلی هم امیدوارکننده نبود و مخصوصا سرعت کمش در هنگام ضدحملات حریف کاملا به چشم آمد. همچنین کوبی ماینو هم نتوانسته از این تابستان برای متقاعد کردن آموریم برای قراردادنش در ترکیب اصلی استفاده کند و آموریم به دلیل کند بودن سرعت و ریتم بازی این بازیکن جوان تمایل زیادی به قراردادنش در ترکیب ندارد. شیاطین سرخ در نقل و انتقالات تابستانی هزینه‌های هنگفتی کردند، ما بیشتر این هزینه صرف خرید مهاجم شد و حالا ضعف در میانه میدان شاید در فصل پیش رو آنها را به دردسر بیاندازد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->