اندونزی به تیم رژیم صهیونیستی اجازه شرکت در مسابقات جهانی ژیمناستیک را نداد نتانیاهو: جنوب سوریه باید عاری از سلاح باشد پیام عراقچی درباره نامه چین، ایران و روسیه به دبیرکل و رئیس شورای امنیت (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ۹۳درصد از خانوار‌های غزه، با بحران آب دست‌به‌گریبان‌ هستند ترامپ: یک زیردریایی حامل موادمخدر را نابود کردیم نتانیاهو: جنگ غزه هنوز تمام نشده است تماس نخست وزیر مالزی با سران پاکستان و افغانستان؛ آمادگی برای کمک به تنش زدایی حماس: خواستار فشار میانجی‌ها بر اسرائیل برای باز کردن گذرگاه رفح هستیم ۳ کشته و ۹ زخمی بر اثر انفجار در یک کارخانه نظامی در روسیه انفجار یک نفتکش در خلیج عدن | وزارت دفاع یمن واکنش نشان داد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) اولیانوف: شورای امنیت بررسی موضوع هسته‌ای ایران را پایان داد وزارت امور خارجه، نقض آتش‌بس غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد ​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست سه نظامی صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند (۲۶ مهر ۱۴۰۴) تظاهرات ضدترامپ در آمریکا + فیلم (۲۶ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: اجازه ندهید هیچ‌کس بدون توانمندی‌های لازم به مسئولیت گمارده شود کارشکنی مجدد نتانیاهو در مسیر آتش‌بس | وزیر اسرائیلی، نخست وزیر را تهدید کرد آیت الله علم الهدی: ارتقای دانش دینی و پرورش نیروی فکری نیازمند هماهنگی و شفافیت است اعتراضات گسترده مردمی علیه ترامپ قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی مخالفت کرد مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله بازگشایی گذرگاه رفح برای بازگشت ساکنان غزه (۲۶ مهر ۱۴۰۴) نیشکر هفت‌تپه پرونده جدید دارد | ماجرا چیست؟ بازماندگان کشتی ونزوئلایی، اسیر ارتش آمریکا شدند حماس، یک یهودی را از زندان اسرائیل نجات داد| «نادر صدقه» کیست؟ + فیلم وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف تلفنی گفت‌و‌گو کرد
سرخط خبرها

شرط ترامپ برای دیدار پوتین و زلنسکی چیست؟

  • کد خبر: ۳۵۱۶۱۷
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۲
شرط ترامپ برای دیدار پوتین و زلنسکی چیست؟
رئیس جمهوری آمریکا پس از گفتگوی مجازی خود با رئیس جمهوری اوکراین و رهبران اروپایی، برای دیدار زلنسکی و پوتین شرط گذاشت.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در نشستی خبری که روز چهارشنبه به وقت محلی بصورت زنده از مرکز کندی پخش شد، خطاب به خبرنگاران گفت: اگر اولین دیدار - نشست روز جمعه میان ترامپ و پوتین در آلاسکا - خوب پیش برود، میان پوتین و زلنسکی دیداری برگزار می‌کنم.

دیدار پوتین و زلنسکی به شرط موفقیت نشست آلاسکا

ترامپ تصریح کرد: من برای دیدار با پوتین (به آلاسکا) خواهم رفت. سپس با زلنسکی و سران اروپایی تماس خواهم گرفت. بلافاصله پس از دیدار با پوتین، با زلنسکی تماس خواهم گرفت. اگر اولین دیدار (دیدار با پوتین) خوب پیش برود، میان پوتین و زلنسکی دیداری برگزار می‌کنم.

رئیس جمهوری آمریکا با ارائه خلاصه‌ای از گفتگوی مجازی خود با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین و رهبران اروپایی  گفت که این یک «تماس بسیار خوب» بوده است. «من به این گفت‌و‌گو نمره ۱۰  از ۱۰ می‌دهم. بسیار دوستانه بود.»

تماس با زلنسکی و رهبران اروپایی پس از دیدار با پوتین

ترامپ تاکید کرد که بلافاصله پس از دیدار با پوتین در روز جمعه با زلنسکی و رهبران اروپایی تماس خواهد گرفت.  «احتمال بسیار زیادی وجود دارد که ما جلسه دومی داشته باشیم که از جلسه اول سازنده‌تر باشد.»

او خاطرنشان کرد که جلسه اول بیشتر یک جلسه حقیقت‌یابی خواهد بود.  «من دوست دارم فوراً این کار را انجام دهم. اگر آنها مایل باشند، یک دیدار دوم سریع بین رئیس جمهور پوتین و رئیس جمهور زلنسکی و خودم خواهیم داشت.»

ترامپ گفت که این دیدار می‌تواند بر آتش‌بس متمرکز باشد، اما اولین دیدار «مقدمه‌ای برای دیدار دوم» خواهد بود.

تهدید دوباره روسیه

این اظهارات ترامپ به نظر می‌رسد  بیانگر احتیاط در عدم وعده قطعی، پس از ناامیدی‌های مکرر او از اقدامات پوتین است. او تاکید کرد که دیدار دوم فقط در صورتی برگزار می‌شود که پاسخ‌های مورد نظر خود را دریافت کند و گفت که اگر روسیه به جنگ پایان ندهد، با «عواقب بسیار شدیدی» رو‌به‌رو خواهد شد.

ترامپ پس از تکرار ادعای خود مبنی بر اینکه این جنگ «جنگ بایدن» است، تعهد خود را برای پایان دادن به جنگ اوکراین مجددا تایید کرد و گفت: «من اینجا هستم تا جلوی کشته شدن هزاران نفر را بگیرم. هفته گذشته ۷۲۱۳ نفر کشته شدند که اکثر آنها سرباز بودند. اما موشک‌ها به شهر‌ها نیز برخورد می‌کنند که مخرب هستند.»

شبکه تلویزیونی سی‌بی‌اس نیوز به نقل از منابع خود گزارش داد که دولت ترامپ به دنبال مکانی برای برگزاری نشست سه جانبه با روسیه و اوکراین در پایان هفته آینده است.

ترامپ: تبادل زمین لازم است، اما به پوتین و زلنسکی بستگی دارد

همزمان با اظهارات ترامپ، تارنمای اکسیوس به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که در رایزنی میان رئیس جمهوری آمریکا و سران کشور‌های اروپایی، ترامپ اعلام کرد: تبادل زمین لازم است، اما به پوتین و زلنسکی بستگی دارد.

اکسیوس روز چهارشنبه به وقت محلی به نقل از دو منبع آگاه درباره رایزنی مجازی ترامپ با سران کشور‌های اروپایی به همراه ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد: ترامپ در این گفت‌و‌گو به  زلنسکی و سران کشور‌های اروپایی گفت که هدفش از نشست روز جمعه با پوتین (در آلاسکا)، دستیابی به آتش‌بس و درک بهتر این موضوع است که آیا یک توافق صلح کامل امکان‌پذیر است یا خیر.

اکسیوس به نقل از یک منبع آگاه گفت که زلنسکی در این تماس به ترامپ گفت که به پوتین نمی‌توان اعتماد کرد. ترامپ هم به مقامات اروپایی گفت که نمی‌تواند در مورد تبادل زمین تصمیم نهایی را بگیرد، اما فکر می‌کند که تبادل اراضی به عنوان بخشی از یک توافق صلح ضروری خواهد بود. ترامپ گفته است که این ولادیمیر و ولودیمیر (رؤسای جمهور روسیه و اوکراین) هستند که باید در مورد قلمرو‌ها با یکدیگر بحث کنند، نه او.

دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه قرار است روز جمعه به وقت محلی برابر با ۱۵ اوت ۲۰۲۵ و ۲۴ مرداد ماه ۱۴۰۴ در «انکوریج» در ایالت آلاسکای آمریکا با یکدیگر دیدار و گفت‌و‌گو کنند.

اگرچه دیدار ترامپ و پوتین می‌تواند نشانه‌ای از کاهش تنش‌ها تلقی شود، اما بسیاری از ناظران تردید دارند که این دیدار بتواند به راه‌حلی جامع و پایدار منتهی شود.

اختلافات عمیق میان مسکو و کی‌یف، به‌ویژه در مورد سرنوشت مناطق شرقی اوکراین، همچنان پابرجاست. با این حال، این دیدار می‌تواند مسیری تازه در روند دیپلماسی و شاید آغازی برای پایان یکی از پیچیده‌ترین منازعات دهه اخیر باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->