پوریا محمدیانیزدی در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص اقدامات حوزه حملونقل در سه روز پایانی صفر اظهار کرد: در شب رحلت حضرت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع)، ناوگان اتوبوسرانی در خطوط منتهی به حرم مطهر تا سقف ۱۰۰ دستگاه و در شب شهادت امام رضا (ع) تا سقف ۱۵۰ دستگاه علاوه بر ناوگان موجود تقویت میشود.
وی افزود: سرویسدهی صلواتی در روز رحلت حضرت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) تا سقف ۲۵۰ دستگاه و در روز شهادت امام رضا (ع) تا سقف ۲۵۰ دستگاه در خطوط منتهی به حرم مطهر علاوه بر ناوگان موجود تقویت خواهد شد.
محمدیانیزدی با بیان اینکه خطوط ۱، ۲ و ۳ مترو مشهد در روز رحلت پیامبر (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) تا روز شهادت امام رضا (ع) رایگان خواهد بود، عنوان کرد: در شب و روز رحلت پیامبر (ص) و شب و روز شهادت امام رضا (ع) سرفاصله زمانی خط یک کاهش و زمان سرویسدهی خطوط ۱ و ۲ در شب رحلت پیامبر (ص) از ساعت ۶ صبح تا ساعت ۲۳ افزایش خواهد داشت.
معاون عمران، حملونقل و ترافیک شهرداری مشهد بیان کرد: افزایش زمان سرویسدهی خطوط ۱ و ۲ در روز رحلت پیامبر (ص) از ساعت ۶ صبح تا ساعت ۲۲ و افزایش زمان سرویسدهی خطوط ۱ و ۲ در شب شهادت امام رضا (ع) از ساعت ۵ صبح تا ساعت ۲۳ در دستور کار است.
وی ادامه داد: همچنین افزایش زمان سرویسدهی خطوط ۱ و ۲ در روز شهادت امام رضا (ع) از ساعت ۶ صبح تا ساعت ۲۲ و افزایش زمان سرویسدهی خط ۳ را نیز در دستور کار داریم.