واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان انتقاد سخت بیل گیتس از ایلان ماسک و دونالد ترامپ تریلر جدید بازی Mafia: The Old Country منتشر شد + زمان عرضه گلکسی F56 سامسونگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

۵ نکته که درباره اندروید ١١ نمی‌دانید

  • کد خبر: ۳۵۳۴۸
  • ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۸
۵ نکته که درباره اندروید ١١ نمی‌دانید
اندروید١١ که عرضه آن از فوریه ٢٠٢٠ (بهمن‌٩٨) آغار شده است، ویژگی‌هایی دارد که کمتر به صورت رسمی به آن‌ها اشاره شده است. با ما همراه باشید تا با به‌روز رسانی جدید اندرویدی‌ها به‌روز شوید!
عادل نجفی | شهرآرانیوز- کاربران تلفن‌های همراه هوشمند اندرویدی به‌سرعت در حال افزایش هستند و گوگل سعی می‌کند در رقابت با اپل، ابتکارات بیشتری به خرج دهد تا سهمش از بازار تلفن‌های هوشمند بیشتر شود. اندروید١١ که عرضه آن از فوریه ٢٠٢٠ (بهمن‌٩٨) آغار شده است، ویژگی‌هایی دارد که کمتر به صورت رسمی به آن‌ها اشاره شده است. با ما همراه باشید تا با به‌روز رسانی جدید اندرویدی‌ها به‌روز شوید!

حذف محدودیت چهارگیگابایتی در تصویربرداری

مدت‌هاست کاربران تلفن‌های همراه هوشمند اندرویدی برای تصویربرداری با محدودیت تا حجم ۴ گیگابایت روبه‌رو هستند. ایــن محدودیت تا زمانی که بیشترین کیفیت دوربین‌ها p۱۰۸۰ بود و کارت‌های حافظه توانایی پردازش فایل‌های بزرگ‌تر از ۴ گیگ را نداشتند چندان آزاردهنده نبود، اما با عرضه دوربین‌هایی با قابلیت تصویربرداری K۴، دیگر تصویربرداری پانزده‌ دقیقه‌ای هم حجم بیشتری اشغال می‌کند. در اندروید١١ نوع قالب‌بندی فایل‌ها از سی‌ودوبیتی به شصت‌وچهاربیتی تغییر یافته است.

سطل زباله مخفی

اگر تاکنون از سرویس عکس گوگل استفاده کرده باشید، باید بدانید حذف یک عکس یا ویدئو به معنای پاک‌سازی کامل آن نیست. در واقع، فایل‌ها به مدت ٣٠ روز در یک فولدر Trash نگهداری می‌شوند تا اگر نظرتان عوض شد، آن‌ها را بازیابی کنید. این همان سطل زباله‌ای است که سیستم‌عامل ویندوز روی رایانه شما پیاده کرده است. نرم‌افزار‌هایی که منطبق با این نسخه عرضه می‌شوند، می‌توانند از کاربران درباره مدت نگهداری فایل‌ها در Trash بپرسند.

یک آپدیت و ٨۴ کنترلر جدید

همان‌طور که می‌دانید، دستگاه اندرویدی شمـا قابلیت تبدیل به کنترلر بازی یا ماوس بی‌سیم را داراست، اما مسئله این است که کنترلر‌های متنوعی برای کنسول‌های بازی عرضه می‌شوند و همه به‌راحتی با اندروید همگام‌سازی نمی‌شوند. در به‌روزرسانی اندروید١١ دستگاه شما قابلیت همگام‌سازی با ٨۴ کنترلر جدید را به دست می‌آورد.

دستیار صوتی فهیم

با دستیار صوتی می‌توانید بسیاری از فعالیت‌ها از وب‌گردی و تایپ تا باز و بسته کردن نرم‌افزار‌ها را انجام دهید. کاربران دستیار صوتی اندروید تا پیش از به‌روزرسانی نسخه ١١، باید آن را فرامی‌خواندند، اما هم‌زمانی این فراخوانی با فعالیت دیگر نرم‌افزار‌ها می‌تواند موجب اختلال و درهم‌پیچیدگی دستور‌ها شود. اکنون در نسخه یازدهم، دستیار صوتی به صورت خودکار در بسیاری از اوقات فعال است و بدون اخلال در فعالیت نرم‌افزار مدنظر، کاربر ادامه فعالیت را از طریق فرامین صوتی دنبال می‌کند.

حمایت از بکاپ آفلاین

نرم‌افزار‌هایی که با اندروید ١١ به‌روزرسانی می‌شوند باید امکان ایجاد پشتیبانی آفلاین روی کارت حافظه به جای فضای رایانش ابری گوگل را ایجاد کنند. تا پیش از این، نرم‌افزار‌های اندرویدی می‌توانستند از فضای گوگل درایو برای ذخیره اطلاعاتی نظیر تنظیمات، بازی‌ها و ... استفاده کنند، اما از این پس، آن‌ها می‌توانند از طریق فضای رابط اشکال‌زدایی اندروید (ADB) که مسیری برای ارتباط میان رایانه شخصی و تلفن همراه شما شناخته می‌شود، برای ذخیره محلی این اطلاعات استفاده کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->