پایان مسابقات قهرمانی لیگ پرس‌سینه و لیفت بانوان خراسان رضوی برترین‌های مسابقات تک حرکت پرس سینه خراسان رضوی مشخص شدند رئیس هیئت تنیس خراسان رضوی: انتظار داریم اداره‌کل ورزش نقش پررنگ‌تری در توسعه تنیس استان ایفا کند آغاز دوباره ابومسلم برای حضور در لیگ دسته‌سه کشور از منیر حدادی تا آدان و آسانی | ستاره‌ها در آسمان آبی؛ فرصت یا تله؟ شرط اصلی میزبانی مشهد برای رقابت‌های آسیایی استقلال چیست؟ علیرضا دبیر: اگر برای پول بخواهید کشتی بگیرید قطعا به مدال المپیک نخواهید رسید | مگر تختی برای پول کشتی گرفت؟ + فیلم پایان کار مسابقات جایزه بزرگ هزار امتیازی تنیس کشور در مشهد + فیلم حمله تند علیرضا دبیر به شبکه معاند+ ویدیو مدیرعاملی تاجرنیا در استقلال قطعی شد خارجی‌ترین تیم تاریخ استقلال با ۷ غیرایرانی ویدیوی هایلایت گل‌ها و عملکرد منیر الحدادی دست رد تراکتور به پیشنهاد ۲ میلیون دلاری سپاهان غرامت‌های سنگین مورینیو پایان زودهنگام کار رشفورد در بارسلون انفجار اینستاگرام المپیاکوس | طارمی یونانی‌ها را میلیونی کرد + عکس
سرخط خبرها

مراسم تکریم و معارفه سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی برگزار شد

  • کد خبر: ۳۵۴۱۹۹
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۱
مراسم تکریم و معارفه سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی برگزار شد
مراسم تکریم و معارفه سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی عصر امروز (۳ شهریور ۱۴۰۴) با حضور مناف هاشمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش، علی آذری دبیر مجمع نمایندگان خراسان رضوی، جمعی از ورزشکاران، پیشکسوتان و متولیان ورزش استان برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این مراسم از خدمات محبوبه میرزایی تقدیر شد و امیر زارعی به عنوان سرپرست جدید اداره کل ورزش و جوانان استان معرفی گردید.

علی آذری، دبیر مجمع نمایندگان خراسان رضوی در حاشیه مراسم اعلام کرد: در حوزه زیرساخت‌ها، ورزش همگانی و قهرمانی با مشکلات جدی روبه‌رو هستیم و مسائل مالی نیز یکی از چالش‌های اصلی است. برای حل این موضوع، مجمع نمایندگان استان برنامه‌ریزی کرده و به زودی نشستی با وزیر ورزش برگزار خواهد شد.

وی افزود: در زمینه تأمین مالی سه مسیر در دست بررسی است؛ استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، کمک نمایندگان مجلس از طریق برنامه و بودجه و نیز ترغیب وزارت ورزش برای حمایت بیشتر. خراسان رضوی در گذشته تیم‌های ورزشی ارزشمندی داشت، اما امروز این ظرفیت‌ها کمرنگ شده و نیازمند احیا هستند.

ظرفیت‌های خراسان رضوی در ورزش قهرمانی

مناف هاشمی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش در این مراسم گفت: خراسان رضوی ظرفیت بالایی در حوزه ورزش قهرمانی دارد. این استان ورزشکاران المپیکی در رشته‌هایی، چون کشتی و سایر رشته‌های انفرادی داشته و در سطح آسیا، جهان و المپیک مدال‌آور بوده است.

وی ادامه داد: با این حال در سال‌های اخیر انتظارات مردم استان برآورده نشده است. البته امکاناتی که در اختیار آستان قدس، شهرداری، ادارات شهرستانی و اداره کل تربیت‌بدنی قرار دارد می‌تواند بستری برای درخشش دوباره ورزش استان در رقابت‌های پیش‌رو باشد.

نگاه امید به آینده ورزش استان

امیر زارعی، سرپرست جدید اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی نیز در گفت‌و‌گو با خبرنگاران گفت: ضعف‌هایی در ورزش استان وجود دارد، اما تلاش مدیران گذشته را هم نمی‌توان نادیده گرفت. ما با همت مدیران استانی، حمایت وزارت ورزش، همراهی معاون استاندار و مشارکت بخش خصوصی اطمینان می‌دهیم که ورزش خراسان رضوی را به جایگاه اصلی خود بازگردانیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->