مشهد فردا (پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴) تعطیل نیست حفظ سلامت چشم و اصلاح اختلالات بینایی با انتخاب درست عینک | زندگی را واضح ببینید پیش‌فروش بلیت قطار‌های آبان ماه از روز شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ توسعه صنایع دستی خراسان رضوی باید مبتنی بر توزیع و عرضه باشد بیش از نیمی از تالاب هورالعظیم کاملا خشک شده است وضعیت تأمین مرغ و تخم مرغ در خراسان رضوی مطلوب است وکیل خانواده خالقی: پدر مرحوم «امیرمحمد خالقی» از حق قصاص گذشت نکردند آموزش چند حرکت ورزشی ساده برای تمرین در خانه همه چیز در مورد لوزه سوم در کودکان شینا انصاری: اگر سازمان برنامه و بودجه اعتباری برای احیای دریاچه ارومیه در نظر دارد، اعلام کند اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی مشهدی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ مهر ۱۴۰۴) چکاپ خودرو، راهی برای کاهش آلودگی هوا دست‌های تمیز | پویش جهانی «شستن دست‌» برای ارتقای سلامت و ایمنی بدن مشهد، مقصد اول گردشگران خارجی | ورود حدود ۳.۵ میلیون گردشگر به کشور در نیمه اول سال ۱۴۰۴ + فیلم تشکیل پرونده قضایی برای مدیر یک مدرسه در قزوین به دلیل تنبیه بدنی دانش‌آموز خراسان رضوی، در صدر حوادث جاده‌ای | ثبت ماهانه ۸۰ نفر فوتی در جاده‌های استان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۳ مهر ۱۴۰۴) | از امروز مشهد سرد می‌شود کشف بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در مشهد از ابتدای مهر ۱۴۰۴ انتقاد نماینده مجلس به آموزش و پرورش | چرا از معلولان در وزارت استفاده نمی‌شود؟ راهکارهای آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پوشش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل | شناسایی بازماندگان هفتمی و دهمی چالش‌برانگیز است اجرای طرح ملی هفته ماموگرافی رایگان در سراسر کشور از ۲۶ مهرماه تا ۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴ کاهش ۹ درصدی آمار ولادت‌ها در ۳ ماه نخست سال ۱۴۰۴ پلیس ۱۱۰ یک جوان مشهدی را از مرگ حتمی نجات داد + جزئیات رئیس دیوان عدالت اداری در مشهد: وجود چند نظر در یک موضوع خاص، احساس بی‌عدالتی ایجاد می‌کند چگونه پرخاشگری کودکمان را کنترل کنیم؟ هشدار اورژانس پیش‌بیمارستانی مشهد: سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی از تردد غیرضروری خودداری کنند (۲۳ مهر ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: زنان روستایی اولین مدافعان طبیعت هستند شدیدترین آلودگی هوا در خراسان رضوی مربوط به خواف، تایباد و صالح‌آباد است + فیلم رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات بازنشستگان در حال واریز است (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سفیر بلژیک در دیدار با معاون وزیر دادگستری: ۲ ایرانی محبوس در بلژیک به کشور برمی‌گردند

  • کد خبر: ۳۵۴۲۹۹
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹
سفیر بلژیک در دیدار با معاون وزیر دادگستری: ۲ ایرانی محبوس در بلژیک به کشور برمی‌گردند
معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری دوشنبه (۳ شهریور ۱۴۰۴) با میشل مالهرب سفیر بلژیک در تهران دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عسکر جلالیان در دیدار با سفیر بلژیک در تهران، با تاکید بر جایگاه و اثرگذاری بلژیک در تصمیمات اتحادیه اروپا، ایران و بلژیک را دارای ملت‌هایی اصیل و قدرتمند برشمرد و گفت: سطح روابط دو کشور راضی کننده نیست و باید مناسبات دوجانبه گسترش یابد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر یک موافقت‌نامه در حوزه انتقال محکومین بین دو کشور به امضا رسیده، خاطر نشان کرد: در صدد هستیم با امضای سه موافقت‌نامه استرداد مجرمین، معاضدت قضایی در امور کیفری و موافقت‌نامه معاضدت قضایی در امور مدنی، ضمن توسعه مناسبات دوجانبه بخصوص از منظر حقوق بشر، زمینه لازم را برای دفاع از حقوق اتباع دو کشور را فراهم آوریم.

میشل مالهرب سفیر بلژیک در تهران نیز در این دیدار، با استقبال از گسترش مناسبات ایران و بلژیک، آمادگی کشورش را برای انتقال دو ایرانی محبوس در کشورش به ایران اعلام کرد.

وی اظهار داشت: هدف ما تسهیل و سرعت‌دهی به گسترش روابط بین دو کشور در چارچوب قانون و بر اساس احترام متقابل می‌باشد، تمام تلاش خود را برای گسترش روابط حقوقی و قضایی بین ایران و بلژیک انجام به کار می‌گیریم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->