اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

بیشترین تخلف معلمان مربوط به حضور و غیاب کلاسی است

  • کد خبر: ۳۵۴۵۸۷
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰
بیشترین تخلف معلمان مربوط به حضور و غیاب کلاسی است
نماینده وزیر و مدیرکل هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: عمده تخلفات معلمان و کارکنان این وزارتخانه به دلیل بی‌اطلاعی یا سهل‌انگاری است و تنها ۱۰ درصد تخلفات آگاهانه صورت می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید امیر موسوی با تشریح وظایف این هیئت‌ها گفت: قانون‌گذار با ایجاد هیئت رسیدگی به تخلفات، نهادی شبه‌قضایی برای رسیدگی به تخلفات اداری ایجاد کرده است که تمامی آیین‌های دادرسی، موازین حقوقی و ضوابط قانونی در آن رعایت می‌شود. تصمیمات این هیئت‌ها همانند حکم دادگاه‌های اداری لازم‌الاجراست.

وی افزود: هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری علاوه بر شأن قضایی، نگاهی مدیریتی نیز دارند؛ به این معنا که مصالح دستگاه، سیاست‌های دولت و اعتبار مجموعه برای آنها اهمیت دارد و به‌عنوان نماینده دولت، وظیفه صیانت از حقوق و منافع نظام تعلیم و تربیت را بر عهده دارند.

موسوی تأکید کرد: متخلف کسی است که قانون را نقض کرده باشد، چه در مسیر وظایف سازمانی، و چه در اجرای تکالیف قانونی. در آموزش و پرورش، این هیئت‌ها وظیفه دارند بستری ایمن برای دانش‌آموزان فراهم کنند و از معلمان در ایفای وظایف قانونی‌شان حمایت نمایند.

بیشترین تخلفات در آموزش و پرورش

مدیرکل هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری در پاسخ به پرسشی درباره بیشترین نوع پرونده‌ها اظهار کرد: خوشبختانه تخلفات در آموزش و پرورش نسبت به سایر دستگاه‌ها بسیار کمتر است؛ شأن و جایگاه معلم به او اجازه تخلف نمی‌دهد، اما حساسیت ما در این دستگاه بالاتر است، زیرا خروجی آن تربیت دانش‌آموز است. بیشترین تخلفات در حوزه حضور و غیاب، نقض قوانین و مقررات، سهل‌انگاری در حفاظت از اموال و اسناد دولتی و سوءاستفاده از موقعیت اداری است.

وی ادامه داد: همه معلمان اعم از رسمی، قراردادی، شرکتی، سربازمعلم و دانشجومعلم تحت نظارت قرار دارند. عمده تخلفات آنان نیز مربوط به رعایت نکردن قوانین در حوزه حضور و غیاب، اجرای ناقص برنامه درسی ملی، انتشار غیرمجاز نمرات و اطلاعات دانش‌آموزان یا نقض حریم خصوصی آنان و در برخی موارد، تخلفات اخلاقی همچون تنبیه نیز رخ می‌دهد.

۹۰ درصد تخلفات ناشی از «سهل‌انگاری» است

موسوی گفت: در قانون، ۳۸ بند به تخلفات اداری اختصاص یافته است. در آموزش و پرورش حدود ۹۰ درصد این تخلفات ناشی از سهل‌انگاری یا جهل به قانون است و تنها ۱۰ درصد به صورت آگاهانه رخ می‌دهد.

وی افزود: برای پیشگیری از این موارد، سال گذشته حدود ۹۰۰ هزار نفر-ساعت آموزش در حوزه قوانین و مقررات، آیین‌نامه اجرایی مدارس، قانون مدیریت خدمات کشوری و سایر بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها برگزار شد؛ و نمونه‌ای از این سهل‌انگاری‌ها را چنین توضیح داد: گاهی یک معلم یا معاون برای برگزاری اردو وجهی را نقدی دریافت می‌کند و بدون طی مراحل قانونی هزینه می‌کند، در حالی که باید پول به حساب رسمی واریز شود و صورتجلسه انجمن اولیا و مربیان مدرسه نیز اخذ شود. نیت ممکن است خیر باشد، اما این اقدام نقض قانون است.

آمار پرونده‌ها و نوع احکام

مدیرکل هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری تصریح کرد: سالانه تنها حدود سه‌دهم درصد کارکنان آموزش و پرورش پرونده تخلف دارند که رقم پایینی است. برای تخلفات، احکام متنوعی از تذکر و کسر حقوق تا تغییر محل جغرافیایی، بازخرید، بازنشستگی، انفصال موقت و حتی اخراج صادر می‌شود.

وی اضافه کرد: ۹۰ درصد پرونده‌ها با یک تذکر و آموزش اصلاح می‌شود، اما حدود ۱۰ درصد شامل تخلفات مالی، اخلاقی یا اعتقادی جدی است. معلمی که حضورش در کلاس به هر دلیل به زیان دانش‌آموزان باشد و فضای یادگیری را ناامن کند، قطعاً از تدریس منفک خواهد شد.

موسوی در پایان با تأکید بر شأن معلمان گفت: اکثر معلمان ما دارای کرامت و شأن معلمی هستند؛ اما هر جا صلاحیت معلمی سلب شود، وظیفه داریم با تصمیم قانونی و قاطع از حقوق دانش‌آموزان پاسداری کنیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->