شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود برگزاری همایش روز روانشناس و مشاور در مشهد | ارتقای سلامت جامعه باعث تشخیص روانشناس نما‌ها می‌شود انفجار گاز در نیشابور، یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) رییس سازمان حج و زیارت: میانگین سن حجاج امسال ۵۷ سال است جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد طی سال جاری (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور تا اواسط هفته آتی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تالاب جازموریان جان دوباره گرفت ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود نزاع دسته جمعی در پل قویون ارومیه+ فیلم سیل بیش از ۲۶۰۰ نفر از مردم را گرفتار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنکور سراسری ۱۴۰۳ در خراسان‌جنوبی دوباره برگزار می‌شود آغاز رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۴۰۳۰ پاسخگوی اضطراب‌های مادران

  • کد خبر: ۳۵۵۷۰
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۷
۴۰۳۰ پاسخگوی اضطراب‌های مادران
مدیر سلامت جمعیت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به اینکه مادران و کودکان از جمله اقشار آسیب پذیر در شرایط کرونایی هستند ارتباط آنها با کارشناسان از طریق سامانه پیامکی سینا و سامانه ۴۰۳۰ امکان پذیر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد احمدیان در گفتگو با وب دا، با اشاره به اینکه سامانه مادران در سامانه ۴۰۳۰فعال شده است، افزود: کارشناسان مجرب آشنا به مسائل مادران پاسخگوی سوالات مادران هستند و در صورت موافقت وزارت بهداشت این سامانه در حوزه کودکان نیز فعال خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در بحث اطلاع رسانی پوسترهای هشدار دهنده در سطح شهر نصب شده است، بیان کرد: علاوه براین به منظور مراجعه کمتر کودکان به مراکز بهداشت تعداد مراقبت های کودکان را محدود کردیم تا فقط در زمان واکسیناسیون، مراقبت های لازم برای کودکان انجام شود.

مدیر سلامت جمعیت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهدتصریح کرد: تلاش می شود مراقبت ها به صورت تلفنی توسط مراقبین سلامت انجام  شود، مراقبت های مادران نیز کاهش یافته و فقط در ۴نوبت برای مراقبت مراجعه می کنند و سایر مراقبت ها به صورتی تلفنی انجام می شود.

دکتر احمدیان خاطر نشان کرد: سیستم پیگیری و گزارش دهی برای مادران با حضور ۱۰کارشناس مامایی از ساعت هفت ونیم صبح تا هشت شب انجام می شود.

دکتر احمدیان با اشاره به اینکه تمام گزارش ها در خصوص مادران بدحال در شهرستان ها تا سطح بیمارستان پیگیری می شود و بعد از آن ادامه مراقبت ها بعد از ترخیص به صورت تلفنی صورت می گیرد، اظهار کرد: یکی از مهمترین نگرانی ها در حوزه بهداشت، عدم استفاده ماسک برای کودکان است زیرا برخلاف تصور عموم،کودکان نیز به این بیماری مبتلا می شوند.

وی تاکید کرد: پدر و مادر باید برای فرزند خود ماسک تهیه کنند تا این گروه سنی به بیماری کووید-۱۹ مبتلا نشوند.

دکتر احمدیان به تجربه موفق مراکز ویژه مادر و کودک اشاره کرد و افزود: وزارت بهداشت از این تجربه استقبال کرد و دستور العمل اجرایی آن را برای سایر واحد های علوم پزشکی ارسال کرد.

وی بیان کرد: در مراکز بهداشت ضدعفونی کردن ابزار، استفاده از تجهیزات فردی به منظور مراقبت از کادر بهداشت به خوبی انجام می شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->