حمله موشکی یمن به اسرائیل + فیلم (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) اتحادیه اروپا نگران همگرایی ایران، روسیه، چین و کره شمالی است گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران تکرار شد | ادعای افزایش ذخایر اورانیوم ۶۰ درصدی در ایران گروسی: مذاکرات احیای بازرسی‌ها در ایران طولانی نشود معاون عراقچی با عمار حکیم در عراق دیدار کرد ۳ شهید درپی حملات اسرائیل به جنوب لبنان (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) رای‌گیری مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره لایحه سی‌اف‌تی (CFT) به جلسه بعد موکول شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) پوتین برای دیدار با زلنسکی اعلام آمادگی کرد رایزنی اولیانوف با گروسی درباره ایران پوتین: توافقات با چین برای هر دو طرف سودمند است گردان‌های القسام به ارتش اشغالگر حمله کردند (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) پنتاگون: حمله به ونزوئلا پایان ماجرا نخواهد بود شاباک مدعی شد؛ طرح ترور بن‌گویر را خنثی‌ کرده است پزشکیان وارد تهران شد | تشریح دستاورد‌های سفر ۴ روزه به چین وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت‌وگو کردند آیین تکریم و معارفه اعضای هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با حضور عارف برگزار شد هشدار یک نماینده مجلس: اگر مثل تابستان رفتار کنیم، زمستان سختی خواهیم داشت | نباید همه کاسه کوزه‌ها را سر وزیر نیرو شکست افشای مکالمه پوتین و شی در جریان رژه بزرگ ارتش چین آیت‌الله علم‌الهدی: آزادی یک زندانی، احیای یک خانواده است | «نذر هشتم»؛ برنامه موفق مساجد مشهد برای آزادسازی زندانیان وزارت دفاع ارمنستان عالی‌ترین مدال افتخار خود را به سفیر ایران اهدا کرد استاندار خراسان رضوی: پذیرای همه نخبگان خراسانی برای توسعه و آبادانی استان هستیم + فیلم قائم پناه: تکمیل طرح های ریلی کشور تسریع خواهد یافت در صحن علنی ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ مجلس چه گذشت؟ آیت‌الله علم‌الهدی: مهم‌ترین مسئله فوتبال مشهد نبود تیم قدرتمند و پایدار است | ضرورت توسعه ورزش قهرمانی در حاشیه شهر مشهد رئیس سازمان برنامه: بودجه نظامی ایران در سال آینده افزایش خواهد یافت + فیلم ارتش یمن در واکنش اولیه به بمباران صنعا ۲ موشک بالستیک به اراضی اشغالی پرتاب کرد استاندار خراسان رضوی: آزادگان سرمایه‌های ماندگار انقلاب اسلامی هستند
سرخط خبرها

پوتین برای دیدار با زلنسکی اعلام آمادگی کرد

  • کد خبر: ۳۵۶۱۲۱
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۰
پوتین برای دیدار با زلنسکی اعلام آمادگی کرد
رئیس‌جمهور روسیه که برای حضور در اجلاس سازمان همکاری شانگهای و رژه نظامی روز پیروزی به چین سفر کرده، گفت: امنیت اوکراین نباید موجب تهدید امنیت روسیه شود.

به گزارش شهرآرانیوز، ولادیمیر پوتین نتایج سفر اخیر خود به چین را مثبت خواند و از توافقات و همکاری‌های انجام شده بین ۲ کشور ابراز رضایت کرد. پوتین در این سفر گفت که فرمت کاری چین به او امکان می‌دهد تا با همتایان خارجی خود در فضایی غیررسمی دیدار و تبادل نظر کند.

رئیس‌جمهور روسیه همچنین به ابتکار جهانی «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین اشاره کرد و آن را به‌موقع و مؤثر دانست. وی افزود که این ابتکار با هدف ایجاد تغییرات مثبت میان کشور‌ها طراحی شده و اسناد امضا شده در جریان سفر، نگاه بلندمدتی به آینده دارند. پوتین همچنین اتحاد تمامی کشور‌های حاضر در چین را نشان‌دهنده نگرش مثبت و اعتماد آنها به تحقق اهداف مشترک خواند.

پوتین در بخش دیگری از اظهارات خود گفت که اقتصاد جهانی به ویژه در منطقه آسیا-پاسفیک در حال توسعه است و کشور‌های این منطقه به منابع انرژی بیشتری نیاز دارند. او تأکید کرد که چین همچنان موتور محرک اقتصاد جهانی محسوب می‌شود و رشد اقتصادی این کشور نیازمند تأمین منابع گاز از روسیه است.

رئیس‌جمهور روسیه در خصوص پروژه «قدرت سیبری ۲» توضیح داد که مذاکرات این پروژه بیش از یک سال طول کشیده و توافق‌ها از سال‌ها کار و همکاری حاصل شده است. وی تأکید کرد که این پروژه بر اساس اصول بازار اجرا می‌شود و چین منابع انرژی را نه با قیمت‌های گزاف بلکه با قیمت‌های واقعی بازار دریافت خواهد کرد. پوتین همچنین افزود که طرفین در زمینه پروژه «قدرت سیبری ۲» به توافق و اجماع رسیده‌اند و روسیه توانایی تأمین منابع انرژی لازم برای چین را دارد.

پوتین همچنین اظهار داشت که اقتصاد کشور‌های پیشرفته حوزه یورو در رکود قرار دارند، اما اقتصاد جهانی در مجموع به رشد خود ادامه می‌دهد و همکاری‌های روسیه و چین می‌تواند نقشی کلیدی در توسعه پایدار منطقه و جهان ایفا کند.

رئیس‌جمهور روسیه در ادامه اظهارات خود به مسئله اوکراین پرداخت و گفت مسکو همیشه با عضویت کی‌یف در ناتو مخالف بوده، اما هرگز عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا را زیر سؤال نبرده است.

پوتین با بیان اینکه که «اوکراین حق دارد نظام امنیتی خود را انتخاب کند، اما این حق نباید به قیمت تهدید امنیت روسیه باشد»، افزود که «موضوع تضمین‌های امنیتی برای اوکراین در ازای اعطای امتیاز ارضی به مسکو در اجلاس آلاسکا با رئیس‌جمهور آمریکا مطرح نشده است.»

او همچنین برای ملاقات با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین ابراز آمادگی کرد و گفت من آماده دیدار با زلنسکی هستم، اما سوال این است که آیا این امر امکان‌پذیر است یا خیر. من به رئیس جمهور ترامپ گفتم که آماده دیدار با زلنسکی هستم و اگر او آماده است، اجازه دهید به مسکو بیاید.

رئیس‌جمهور روسیه همچنین گفت که روسیه بیشتر برای حفظ حق مردم روس‌تبار ساکن اوکراین برای سخن گفتن به زبان خود و زندگی در فرهنگ خود می‌جنگد، نه صرفاً برای تصاحب خاک.

رئیس‌جمهور روسیه در ادامه گفت که مقامات اوکراین باید برای حل هرگونه مسائل سرزمینی یک همه‌پرسی برگزار کنند، اما برای این کار لازم است وضعیت اضطراری نظامی لغو شود.
او همچنین بر دموکراسی تأکید کرد و گفت: نظر ساکنان محلی که تصمیم به زندگی به عنوان بخشی از روسیه گرفته‌اند، باید محترم شمرده شود.

با این حال، پوتین گفت که همه تلاش‌های روسیه برای حل مسالمت‌آمیز مسائل اوکراین با شکست مواجه شده و مسکو هیچ‌گاه حاضر نیست که صرفا تماشاچی وقایع پیرامون خود باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->