سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: هیچ مصوبه‌ای درباره ازدواج موقت اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت وجود ندارد یعقوبی: شهرداری در مدیریت بحران‌ها همواره پیشگام بوده است ۷ پروژه بزرگ ترافیکی مشهد با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان تا پایان ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود سلیمی: دستورالعمل‌های اجرایی آیین‌نامه «مشهدِ دوستدار سالمند» در حال تدوین است «آیین‌نامه جامع بازآفرینی شهری» برای نخستین‌بار در کشور به‌صورت آزمایشی در مشهد اجرا می‌شود مقابله با آلودگی هوای مشهد، نیازمند عزم ملی و برنامه‌ریزی منسجم افزایش فرونشست در مشهد با برداشت‌های بی‌رویه آب از چاه‌ها | شیب تند فرونشست در بافت مرکزی شهر چشم انداز نوین برای ورزش وجوانان خراسان رضوی نقش شورای اسلامی شهر مشهد در توسعه فضا‌های ورزشی رئیس‌جمهور، فردا (۲۸ مهر ۱۴۰۴) به دانشگاه تربیت مدرس می‌رود همه چیز درباره جشنواره عطر و طعم پاییزی ۱۴۰۴ در مشهد + زمان و محل برگزاری دستور دادستان مشهد برای شناسایی عوامل هنجارشکنی فرهنگی در سطح شهر آلودگی، همچنان همراه پاییز مشهد | هوای شهر برای کودکان و سالمندان خطرناک است (یکشنبه، ۲۷ مهر ۱۴۰۴) انتخاب شهرداری مشهدمقدس به‌عنوان دستگاه منتخب حوزه «توسعه خدمات شهری و خدمت‌رسانی برتر» مصوبات صدوشصت‌وسومین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس + فیلم برگزاری سومین جشنواره «عطر و طعم پاییز» در مشهد از اول آبان‌ماه ۱۴۰۴ کریمدادی: باوجود خشکسالی، وضعیت فضای سبز شهری مشهد در شرایط خوبی حفظ شد هم‌افزایی شهر‌های زیارتی، گامی در مسیر ارتقای حکمرانی شهری در حوزه زیارت بافت فرسوده آبکوه با نقش‌آفرینی پررنگ مردم مشهد متحول خواهد شد
سرخط خبرها

افتتاح معراج شهدا در هفته دفاع مقدس

  • کد خبر: ۳۵۷۰۸۷
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۰
افتتاح معراج شهدا در هفته دفاع مقدس
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه بازسازی معراج شهدا که به‌عنوان یکی از ۴۷‌ پروژه محوری شورای‌ اسلامی‌ ششم تعریف شده است، در هفته دفاع‌مقدس تکمیل و بهره‌برداری می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای‌اسلامی‌شهر مشهد مقدس گفت: پروژه بازسازی معراج شهدا که به‌عنوان یکی از ۴۷‌پروژه محوری شورای‌اسلامی‌ششم تعریف شده است، در هفته دفاع‌مقدس تکمیل و بهره‌برداری می‌شود.

حجت‌الاسلام حسن منصوریان، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای‌اسلامی‌شهر مشهد مقدس، در حاشیه بازدید از روند بازسازی پروژه معراج شهدا، با اشاره به اهمیت اجرای این پروژه برای شهر مشهد گفت: این مجموعه به‌عنوان یکی از ۴۷‌پروژه محوری شورای‌اسلامی‌ششم تعریف و اجرایی شد و هدف از بازسازی معراج شهدای مشهد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، انتقال مفاهیم مقاومت و پایداری و ارج‌گذاری به مقام والای شهیدان است.

وی در ادامه از پیشرفت فیزیکی ۹۰‌درصدی این پروژه خبر داد و بیان کرد: این پروژه در زمینی به مساحت نهصد مترمربع و با زیربنای ۱۳۰۰ مترمربع اجرایی می‌شود. امروز بازسازی آن با اعتباری بالغ بر ۴۰۰‌میلیارد ریال و پیشرفت ۹۰‌درصدی در حال انجام است.

منصوریان ادامه داد: معراج شهدا در سال‌۱۴۰۲ به ثبت آثار ملی رسیده و بازسازی آن علاوه بر ارزش نمادین و تاریخی، بخشی از سیاست فرهنگی شورای‌اسلامی‌شهر مشهد در پاسداشت هویت انقلابی و تقویت پیوند نسل امروز با رشادت‌های شهدا و رزمندگان دفاع‌مقدس است و سعی مدیریت‌شهری بر این است که این پروژه در هفته دفاع‌مقدس بهره‌برداری و تکمیل شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای‌اسلامی‌شهر مشهد با تأکید بر حمایت جدی شورای‌اسلامی‌شهر از این پروژه تصریح کرد: معراج شهدا مکانی فرهنگی است که در سال‌های جنگ تحمیلی محل وداع با شهدای خراسان بزرگ بوده و شورای‌اسلامی‌شهر به‌طور‌جدی در سیاست‌گذاری و حمایت از اجرا و عملیاتی شدن این پروژه نقش‌آفرینی داشته است.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای‌اسلامی‌شهر مشهد مقدس با اشاره به المان‌ها و نماد‌هایی که در معراج شهدای مشهد قرار است ساخته شود، بیان کرد: در این مجموعه فرهنگی نماد‌هایی همچون یادمان عروج، نماد شهادت، هشت دروازه بهشت به‌عنوان نماد هشت سال دفاع‌مقدس، مجسمه سرو به‌عنوان نماد علم عزاداری امام‌حسین (ع) و ضریح مقدس به‌کار گرفته شده تا یادآور فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه باشد و براساس طراحی صورت‌گرفته، این مجموعه در قالب یک مجموعه فرهنگی و آموزشی مورد بهره‌برداری عموم قرار خواهد گرفت و کاربری‌های متفاوتی برای این مجموعه فرهنگی درنظرگرفته شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->