روسیه نقض حریم هوایی لیتوانی را تکذیب کرد حمله پهپادی اوکراین به قلب روسیه (۲ آبان ۱۴۰۴) اقدام بی‌سابقه نخست وزیر جدید ژاپن در ارتباط با کره شمالی مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا لغو شد (۲ آبان ۱۴۰۴) حمله پلیس اکوادور با گاز اشک آور به معترضان (۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: عملیات گسترده علیه کارتل‌های مواد مخدر آغاز می‌شود پورمحمدی: به جریانات داخلی توصیه می‌کنم که به منافع ملی فکر کنیم لفاظی نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه ایران: از جاه طلبی دست بردارید سرپرست سفارت ایران در کابل: نیازمند توافقی با افغانستان برای منابع آبی مشترک هریرود هستیم ایروانی: آمریکا سرمنشاء واقعی بی‌ثباتی در منطقه است لاریجانی: نشست کوچک شرم‌الشیخ جای ایران اسلامی نبود | شورای امنیت هیچ خاصیتی ندارد پزشکیان: بابت نقص‌ها و نارسایی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنم | از مشکلات عبور خواهیم کرد هشدار صریح پوتین: واکنش شدید به حمله با موشک «تام‌هاوک» خواهیم داشت شمار شهدای جنگ غزه به ۶۸۲۸۰ نفر رسید (یکم آبان ۱۴۰۴) نتانیاهو دستور توقف طرح‌های الحاق کرانه باختری را صادر کرد معاونت امور اجتماعی دادگستری خراسان رضوی، پای کار صنایع تولیدی هشدار ترامپ به اسرائیل: الحاق کرانه باختری رخ نخواهد داد | نتانیاهو اشتباه تاکتیکی بزرگی کرد نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران: خراسان رضوی، سرآغاز افق توسعه ملی است | آژانس سرمایه‌گذاری و توسعه تجارت کشور تشکیل می‌شود پزشکیان: مدارس کانکسی ‌قابل‌پذیرش نیست | نباید بپذیریم فرزندان‌مان در این مدارس آموزش ببینند واکنش وزیر افراطی اسرائیل به سخنان ترامپ واکنش سازمان همکاری اسلامی به تصمیم کنست برای الحاق کرانه باختری عراقچی در جمع خبرنگاران: مهمتر از برداشتن تحریم‌ها، بی‌اثرسازی و خنثی‌کردن تحریم‌ها است + فیلم عراقچی: نتایج اجلاس مشهد، دستورکار اجرایی سفرای ایران در کشور‌های همسایه می‌شود + فیلم از احیای شاهراه‌های تجاری استان‌ها تا صدور ویزای ویژه برای زائران مشهد | مصوبات کارگروه‌های تخصصی اجلاس دیپلماسی استانی اعلام شد آیین اختتامیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد مقدس برگزار شد
سرخط خبرها

توضیحات وزیر کشور درباره فواید تفویض اختیار به استانداران

  • کد خبر: ۳۵۷۲۴۷
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۵
توضیحات وزیر کشور درباره فواید تفویض اختیار به استانداران
وزیر کشور گفت: تفویض اختیارات به استانداران توام با نظارت، رقابت ایجاد می‌کند و کیفیت را بالا می‌برد و انگیزه‌ها برای تولید و سرمایه گذاری بیشتر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، اسکندر مومنی در بخشی از برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با بیان این‌که «استانداران باید هماهنگ کننده اجرای سیاست‌های کلان دولت باشند» توضیح داد: برای مثال در موضوع انرژی، متولی انرژی برق یا انرژی‌هایی که تجدیدپذیر هستند، متولی آن وزارت نیرو است. ولی در استان‌ها، حتماً باید استاندار با تمام توان پای کار باشد. چون فقط ورود پنل خورشیدی نیست، باید زمین آن آماده شود، بقیه مقدمات فراهم شود و بعد سرمایه گذار چه بخش دولتی یا بخش خصوصی، بیاید و کارهایش را انجام بدهد.

وی با تاکید بر این‌که «در انتخاب همکاران دقت لازم را به خرج داده‌ایم» افزود: استانداران و فرمانداران بسیار خوبی انتخاب شده‌اند، برنامه‌ریزی مناسب کرده‌ایم، الان مسیر برای ما روشن است، یعنی ما روشن‌تر از ابتدای کار مسیر را می‌بینیم که آینده بسیار خوبی در حوزه کاری ما در انتظار مردم و کشورمان است.

وی هم چنین با بیان این‌که «باید کاری کنیم که سرمایه گذار، تولیدکننده، و کارآفرین دغدغه‌ای جز تولید و کار و اشتغال نداشته باشند» و با اشاره به این‌که «مسیر کاملاً هموار و روشن شده است و رو به جلو حرکت می‌کنیم» افزود: استانداران و فرمانداران با تمام توان تصمیم‌هایی که در ستاد تنظیم بازار با محوریت معاون اول محترم، گرفته می‌شود، نظارت و کنترل می‌کنند که وکالا‌هایی که تعیین قیمت شده و برای آنها یارانه داده می‌شود، مشخص است، باید دقت و نظارت لازم صورت بگیرد. تمام تصمیم‌هایی که گرفته می‌شود، استانداری ها، فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها مجری آن هستند.

وزیر کشور در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد که با تاکید رئیس جمهور همه استانداران به عنوان کابینه دوم دولت متولی و پیگیری طرح‌های نیمه تمام و برنامه‌های کلان دولت هستند.

وی درباره «تفویض اختیارات به استانداران بمنظور کم کردن بروکراسی اداری و کاهش مشکلات» افزود: هنوز اختیاراتی که مدنظر آقای رئیس‌جمهور بود به طور کامل واگذار نشده البته بخشی بر اساس اصل ۱۲۷ قانون اساسی در دوران جنگ ۱۲ روزه واگذار شد که نقش بسیار مهمی داشت و بخشی دیگر که باید برود به تبدیل قانون شود، یا برود در جلسه سران تسریع شود و یا مجلس که اختیارات کامل‌تر واگذار شود.

وی با اشاره به مزایای تفویض اختیارات به استانداران گفت: واگذاری اختیار توام با نظارت، رقابت ایجاد می‌کند و کیفیت را بالا می‌برد و انگیزه‌ها برای تولید و سرمایه گذاری بیشتر می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->