گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و مکرون درباره آخرین تحولات فلسطین تعداد تلفات رژیم صهیونیستی طی ۲ سال گذشته اعلام شد شهادت ۱۵۰ کودک در غزه بر اثر قحطی و گرسنگی گفت وگوی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، غزه و اوکراین رسانه عبری: موافقت حماس با طرح ترامپ شکستی بزرگ برای اسرائیل است اسرائیل مدعی بازداشت ۲ جاسوس وابسته به ایران شد (۸ مهر ۱۴۰۴) برافراشته شدن پرچم اسرائیل در جنوب سوریه + فیلم اعتراضات مردم ایتالیا در حمایت از غزه ادامه دارد سردار نائینی: جنگ ۸ ساله و ۱۲ روزه، نبردهای نیابتی آمریکا با ایران بود امام جمعه بغداد در مشهد: بر عهدی که با شهید سید حسن نصرالله بسته‌ایم، پایبندیم + فیلم حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن (۸ مهر ۱۴۰۴) خشمگینی رهبران عرب از تغییر طرح ترامپ برای صلح در غزه طرح ترامپ پیشنهاد یک توافق نیست، بلکه یک تهدید است واکنش روسیه به طرح ترامپ درباره غزه مقاومت فلسطین: طرح ترامپ حمایت کامل از پروژه صهیونیست‌هاست قطر: طرح ترامپ را به حماس منتقل کردیم جزئیات عملیات ترکیبی موفق قسام علیه نظامیان صهیونیست تأکید پزشکیان بر ضرورت ماموریت‌محوری دانشگاه‌ها قالیباف: دولت و مجلس مکلف به توجه به قانون برنامه هفتم هستند معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت در انتخابات است یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران بازداشت شد ترامپ: تمام موشک‌های ایرانی را در پایگاه قطر سرنگون کردیم | سایت‌های هسته‌ای ایران نابود شدند + فیلم سفیر آفریقای جنوبی در پاریس به طرز عجیبی جان باخت القسام: تنها راه آزادی اسرای اسرائیلی، توافق تبادل است + فیلم تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر ضرورت ایجاد تشکیلات منسجم برای تقویت وحدت شیعی در منطقه چین به تعرفه‌های جدید ترامپ واکنش نشان داد
سرخط خبرها

سخنگوی پنتاگون: آمریکا به دنبال درگیری با چین نیست

  • کد خبر: ۳۵۷۶۴۰
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۳
سخنگوی پنتاگون: آمریکا به دنبال درگیری با چین نیست
سخنگوی پنتاگون اعلام کرد که وزیر جنگ آمریکا به همتای چینی خود گفته است که آمریکا به دنبال درگیری با پکن نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، شان پارنل سخنگوی پنتاگون روز چهارشنبه به وقت محلی ه گفت: پیت هگزث، وزیر جنگ آمریکا به دونگ جون همتای چینی خود گفت که آمریکا به دنبال درگیری با چین نیست، اما از منافع حیاتی خود در آسیا و اقیانوسیه محافظت خواهد کرد.

سخنگوی پنتاگون در بیانیه‌ای در مورد تماس تلفنی روز سه‌شنبه گفت: «هگزث به صراحت گفت که آمریکا به دنبال درگیری یا تغییر حکومت یا خفه کردن چین نیست. با این حال، او همزمان صریحا تاکید کرد که آمریکا منافع حیاتی در آسیا و اقیانوسیه دارد و قاطعانه از این منافع محافظت خواهد کرد.»

پارنل گفت که این گفت‌و‌گو «صریح و سازنده» بود و هگزث و وزیر دفاع چین با گفتگوی بیشتر در آینده موافقت کردند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اندکی پس از بازگشت به قدرت برای دور دوم ریاست جمهوری خود، جنگ تجاری با چین را آغاز کرد و این کشور را به انجام اقدامات سودجویانه که به کسب‌وکار‌های آمریکایی آسیب می‌زد، متهم کرد؛ یک درگیری اقتصادی که فشار قابل‌توجهی به بازار‌ها وارد کرد و تهدیدی برای ورود آمریکا به رکود به شمار رفت.

پس از اعمال تعرفه‌های متقابل بسیار بالا و دیگر اقدامات تلافی‌جویانه، دو طرف وارد مذاکرات تجاری شدند و با کاهش تنش‌ها، بازار‌ها آرام شدند. با این حال، مذاکرات همچنان ادامه دارد و توافق تجاری کامل و جامع هنوز محقق نشده است.

اگرچه تعرفه‌های دولت ترامپ هزینه‌های داخلی قابل‌توجهی به همراه دارد و قیمت کالا‌های وارداتی برای مصرف‌کنندگان و کسب‌وکار‌های آمریکایی را افزایش می‌دهد، اما آخرین داده‌های گمرک چین نشان می‌دهد که این تعرفه‌ها به‌عنوان یک سلاح اقتصادی که علیه رقبای آمریکا به کار گرفته می‌شوند، از قدرت بالایی هم برخوردار هستند.

در حال حاضر، ترامپ سقف تعرفه‌های اضافی بر واردات از چین را ۳۰ درصد تعیین کرده است و مذاکرات تجاری همچنان ادامه دارد. تعرفه چین بر کالا‌های آمریکایی ۱۰ درصد است. با این حال، استثنائاتی مانند تعرفه‌های بالاتر مربوط به بخش ۲۳۲ بر کالا‌ها و صنایع کلیدی وجود دارد.

تعرفه‌های اعمال‌شده از سوی آمریکا و چین و احتمال افزایش مجدد آنها، بر تجارت دوجانبه تاثیر گذاشته است. صادرات پکن به واشنگتن در ماه اوت (مرداد/شهریور) ۳۳ درصد کاهش یافت و به ۴۷.۳ میلیارد دلار رسید، در حالی‌که واردات این کشور از آمریکا ۱۶ درصد کاهش یافته و به ۱۳.۴ میلیارد دلار رسید.

به‌طور کلی، صادرات چین با کندترین سرعت خود از دوره ژانویه-فوریه ۲۰۲۵ (دی/بهمن/اسفند ۱۴۰۳) رشد کرد. این میزان رشد در آن زمان هم تنها ۲.۳ درصد افزایش داشت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->