پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد
سرخط خبرها

تظاهرات هزاران نفر در آنکارا علیه سرکوب مخالفان ترکیه

  • کد خبر: ۳۵۸۴۹۶
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۷
تظاهرات هزاران نفر در آنکارا علیه سرکوب مخالفان ترکیه
ده‌ها هزار نفر در آنکارا، پایتخت ترکیه، علیه یک پرونده دادگاهی که می‌تواند رهبر اپوزیسیون اصلی را یک سال پس از سرکوب قانونی صد‌ها نفر از اعضای آن، برکنار کند، اعتراض کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، تصاویر زنده از آنکارا نشان می‌دهد، جمعیت در حالی که پرچم‌های ترکیه و بنر‌های حزب را تکان می‌دادند، خواستار استعفای رئیس‌جمهور رجب طیب اردوغان شدند.

تصمیم دادگاه مبنی بر ابطال کنگره ۲۰۲۳ حزب جمهوری‌خواه خلق (CHP) به دلیل تخلفات ادعایی رویه‌ای، می‌تواند حزب را تغییر شکل دهد، بازار‌های مالی را متزلزل کند و بر زمان انتخابات عمومی تعیین شده برای ۲۰۲۸ تأثیر بگذارد. دادگاه همچنین می‌تواند صدور حکم را به تأخیر بیندازد.

اوزگور اوزل، رهبر حزب جمهوری خواه خلق در سخنرانی خود در تجمع روز یکشنبه گفت که دولت پس از پیروزی‌های اپوزیسیون در انتخابات محلی در طول سال گذشته، سعی دارد با تضعیف هنجار‌های دموکراتیک و سرکوب مخالفان، به قدرت بچسبد.

تظاهرات هزاران نفر در آنکارا علیه سرکوب مخالفان ترکیه

اوزگور اوزل، رهبر حزب جمهوری‌خواه خلق

اوزل همچنین خواستار برگزاری انتخابات عمومی زودهنگام شد. او در سخنرانی خود خطاب به جمعیت گفت: «این پرونده سیاسی است. اتهامات افترا هستند. رفقای ما بی‌گناه هستند. کاری که انجام می‌شود یک کودتا است - کودتایی علیه رئیس جمهور آینده، علیه دولت آینده. ما مقاومت خواهیم کرد، مقاومت خواهیم کرد، مقاومت خواهیم کرد.»

دولت می‌گوید قوه قضائیه مستقل است و هرگونه انگیزه سیاسی را انکار می‌کند. بر اساس بررسی رویترز، ترکیه در طول سال گذشته بیش از ۵۰۰ نفر، از جمله ۱۷ شهردار، را در استانبول و سایر شهرداری‌های تحت مدیریت حزب جمهوری‌خواه خلق در سراسر کشور به عنوان بخشی از تحقیقات فساد بازداشت کرده است. صد‌ها نفر از اعضای حزب جمهوری‌خواه خلق در انتظار محاکمه در جریان تحقیقات گسترده‌ای در مورد اتهامات فساد و ارتباط با تروریسم، زندانی شده‌اند که در میان آنها اکرم امام‌اوغلو، رقیب سیاسی اصلی اردوغان، شهردار استانبول، نیز حضور دارد. دستگیری امام‌اوغلو در ماه مارس، بزرگترین اعتراضات این کشور در یک دهه گذشته را برانگیخت که در آن صد‌ها هزار نفر به خیابان‌ها آمدند و باعث فروش کوتاه، اما شدید لیر و سایر دارایی‌های ترکیه شد.

امام‌اوغلو در نامه‌ای که از زندان ارسال و در تجمع آنکارا با صدای بلند خوانده شد، نوشت که دولت در تلاش است تا با کنار زدن رقبای مشروع، نتیجه انتخابات بعدی را از پیش تعیین کند. او همچنین دولت را به تضعیف دموکراسی از طریق اقدامات قضایی با انگیزه سیاسی و سایر تلاش‌ها برای سرکوب مخالفان متهم کرد. امام‌اوغلو نوشت: «دوران «من» در این کشور به پایان خواهد رسید و دوران «ما» آغاز خواهد شد. یک نفر بازنده خواهد بود و بقیه برنده خواهند شد.» جمعیت پس از قرائت نامه با صدای بلند، کف زدند و شعار «رئیس جمهور امام اوغلو» سر دادند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->