واکنش وزارت امور خارجه به بیانیه آمریکا درباره ناآرامی‌های شهریور ۱۴۰۱ در ایران تشریح حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به اسرائیل (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) بازداشت شبکه جاسوسی مرتبط با رژیم صهیونیستی در ارومیه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو راهی آمریکا می‌شود (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) افزایش ۳۰ درصدی مراجعه به نهادهای خیریه برای تامین داروهای روانپزشکی در اسرائیل گوترش: می‌توان از بازگشت تحریم‌ها علیه ایران جلوگیری کرد ۱۰۶ فلسطینی دیگر در حملات ارتش صهیونیستی به غزه به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) یمن: در کمتر از ۳ ساعت به تجاوز رژیم صهیونیستی پاسخ قدرتمندانه دادیم واکنش حماس به ادعای اسرائیل درباره استفاده نظامی از برج‌های مسکونی غزه قالیباف قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران را تبریک گفت پوتین از اجرای مرحله اصلی زاپاد ۲۰۲۵ بازدید کرد  پیام رهبر انقلاب درپی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران: از تلاش اعجاب‌انگیزتان تشکّر می‌کنم گوترش: هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل با حضور سران ۱۵۰ کشور و دولت برگزار می‌شود ایرلند: اسرائیل باید درباره نسل‌کشی در غزه پاسخگو باشد حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی| پاسخ سریع یمن به بمباران الحدیده توسط اسرائیل + فیلم (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) پاپ لئو درباره وضعیت مردم غزه ابراز نگرانی کرد لاریجانی با بن سلمان دیدار کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) مصر به گسترش اشغال غزه واکنش نشان داد طالبان: ترامپ از واقعیت‌های افغانستان بی‌اطلاع است ادعای انتخاب کفیل ریاست‌جمهوری پس از قهر احمدی‌نژاد تکذیب شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی خواستار موضع صریح ترامپ در قبال جنگ اوکراین شد عارف: پاکستان در ایام جنگ یک صدا از ایران حمایت کرد ترامپ: کشور‌های اروپایی از روسیه نفت نخرند پزشکیان: تضمین سلامت جسمی و روانی هر ایرانی وظیفه ماست حماس به عملیات گسترده ارتش صهیونیستی در شهر غزه واکنش نشان داد رژیم صهیونیستی بندر الحدیده یمن را هدف حمله هوایی قرار داد+ فیلم (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش حماس به ادعای اسرائیل درباره استفاده نظامی از برج‌های مسکونی غزه

  • کد خبر: ۳۵۹۰۳۱
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۷
واکنش حماس به ادعای اسرائیل درباره استفاده نظامی از برج‌های مسکونی غزه
جنبش حماس ادعاهای رژیم صهیونیستی درباره استفاده نظامی این جنبش از برج‌های مسکونی در غزه را تکذیب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که ادعاهای سخنگوی ارتش رژیم اشغالگر مبنی بر استفاده مقاومت از برج‌های مسکونی در شهر غزه، چیزی جز دروغی آشکار نیست.

در این بیانیه آمده است: هدف از ادعاهای رژیم اشغالگر توجیه جنایات وحشیانه و فاشیستی رژیم اشغالگر و سرپوش گذاشتن بر تخریب هدفمند شهر غزه است.

حماس افزود: اتهامات رژیم اشغالگر علیه حماس در خصوص استفاده از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی و ممانعت از خروج آنان از شهر غزه، تلاشی آشکار برای گمراه‌سازی است.

در این بیانیه همچنین آمده است: رژیم اشغالگر به ارتکاب جنایت‌های وحشیانه علیه غیرنظامیان بی‌گناه و سوق دادن آن‌ها به سمت کوچ اجباری از غزه اصرار دارد.

حملات هوایی رژیم اسرائیل به برج های مسکونی بلند غزه که برخی از آنها، شامل بیش از یکصد آپارتمان و واحد مسکونی است، به خوبی نشان می دهد که چگونه این رژیم با آواره کردن گروه بزرگی از ساکنان این برج ها به دنبال تحقق نقشه خود برای تخلیه این منطقه است.

تبدیل برج های مسکونی غزه به یک هدف نظامی با اظهارات یسرائیل کاتس وزیر جنگ رژیم اسرائیل آغاز شد که در آن اعلام کرد «طوفان برج های مسکونی غزه را به لرزه در می آورد».

پس از آن در روزهای گذشته برج های مسکونی در غرب غزه چنان هدف بمباران قرار گرفت که اغلب با خاک یکسان شد. این حملات بر مناطق غربی شهر غزه معروف به «برج های بلند» متمرکز است و از منطقه الصناعه تا تل الهوی امتداد می یابد.

هفته گذشته ارتش رژیم اسرائیل بعد از درخواست تخلیه این برج ها به ساکنان برج تجاری الرویا واقع در منطقه الجامعات در غرب غزه فرصت داد آن را تخلیه کنند و سپس با چند موشک این مکان را هدف قرار داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->