خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم
سرخط خبرها

فناوران ایرانی به خوبی به مبارزه با کرونا پرداختند

  • کد خبر: ۳۵۹۲۶
  • ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۴
فناوران ایرانی به خوبی به مبارزه با کرونا پرداختند
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: از همان روز‌های نخست شیوع کرونا اتفاقات خوبی در شرکت‌های دانش بنیان علیه این ویروس رخ داد و فناوران ایرانی به خوبی به مبارزه با آن پرداختند.
به گزارش شهرآرانیوز، سورنا ستاری روز شنبه در حاشیه بهره‌برداری از پارک علم و فناوری همدان اظهار داشت: مدت‌های زیادی است که در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی واردات خاصی نداریم و شرکت‌های دانش بنیان داخلی نیاز‌های کشور را برطرف می‌کنند.

ستاری عنوان کرد: دستگاه تولید ماسک، تجهیزات پزشکی و ونتیلاتور (دستگاه تنفس مصنوعی) در داخل کشور ساخته می‌شود و در این مدت حتی یک ونتیلاتور که روند ساخت پیچیده‌ای دارد به کشور وارد نشده است.

وی با بیان اینکه انواع تجهیزات مورد نیاز اتاق‌های آی. سی. یو، دستگاه سی تی اسکن و انواع دستگاه‌های اندازه‌گیری نیز در داخل کشور تولید می‌شود ادامه داد: چند داروی جدیدی که به تازگی وارد لیست دارویی کشور شده توسط شرکت‌های دانش‌نیان تولید می‌شود.

رئیس بنیاد ملی نخبگان تاکید کرد: در حال حاضر نه تنها در ایران بلکه در هیچ کجای جهان داروی درمان بیماری کرونا ساخته نشده است.

ستاری خاطرنشان کرد: صندوق‌های پژوهش و فناوری به‌گونه‌ای طراحی شدند تا مشکلات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان را بشناسند و به راحتی تسهیلات را در اختیار آن‌ها قرار دهند.

وی با بیان اینکه توسعه سرمایه‌گذاری خطرپذیر یکی از اهداف شکل‌گیری صندوق‌های پژوهش و فناوری است افزود: در سال ۱۳۹۸، شرکت‌های دانش بنیان ایران، نزدیک به ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فروش داشتند.

در سفر یک روزه معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به همدان، مرحله نخست ساختمان پارک علم و فناوری این استان بهره‌برداری شد. ساختمان اصلی این پارک، ۶ هزار متر مربع وسعت دارد و عملیات ساخت آن از سال ۱۳۸۹ آغاز شده بود.

در ادامه سفر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به همدان، عملیات اجرایی مراحل بعدی این پارک، برای ساخت ساختمان‌های مربوط به شرکت‌های فناور، انجام شد.

بهره برداری از صندوق پژوهش، فناوری و نوآوری همدان نیز از دیگر برنامه‌های این سفر بود.

چهار مرکز نوآوری این استان نیز به صورت برقراری ارتباط تصویری کار خود را به صورت همزمان در همدان آغاز کرد.

بر اساس آخرین آمار، ۲۴۴ واحد فناور در استان همدان فعالیت می‌کنند که ۵۸ واحد آن متعلق به دانشگاه بوعلی سینا و ۱۳ واحد دیگر زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا است.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->