اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آیا جهانگیری برای انتخابات ریاست‌جمهوری آینده کاندیدا می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۵۹۳۶
  • ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۴
آیا جهانگیری برای انتخابات ریاست‌جمهوری آینده کاندیدا می‌شود؟
دبیرکل حزب جهادگران ایران اسلامی گفت: برای انتخابات ۱۴۰۰ اصلاح طلب‌ها تصمیم دارند از همان استراتژی سال ۹۶ استفاده کنند. در انتخابات سال ۹۶ جهانگیری به عنوان یار کمکی و ضربه گیر حسن روحانی وارد انتخابات ریاست جمهوری شد.
به گزارش شهرآرانیوز، وهاب عزیزی دبیرکل حزب جهادگران ایران اسلامی در واکنش به مطرح شدن اسم اسحاق جهانگیری به عنوان کاندیدای اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ گفت: در انتخابات سال ۹۶ جهانگیری به عنوان یار کمکی و ضربه گیر حسن روحانی وارد انتخابات ریاست جمهوری شد.

او ادامه داد: در مناظرات انتخاباتی هر کجا حسن روحانی در بیان شعار‌ها و برنامه‌ها زمان کم می‌آورد و یا فراموش می‌کرد، آقای جهانگیری تکمیل می‌کرد؛ برای انتخابات ۱۴۰۰ نیز اصلاح طلب‌ها تصمیم دارند از نسخه جدید همان استراتژی استفاده کنند.

عزیزی افزود: اتاق فکر اصلاحات به شرایط جامعه و نظر افکار عمومی نسبت به خودشان کاملا واقف است و می‌داند که انتقاد‌های زیادی به عملکرد اصلاح طلبان در ۸ سال گذشته وارد است؛ لذا اسحاق جهانگیری که در این مدت به عنوان معاون اول روحانی و تابلوی جریان اصلاحات ایفای نقش کرده را به عنوان کاندیدای پوششی جلو می‌فرستند تا تمامی تیر‌های انتقاد و ضربه‌ها را به خودش جذب کند. وقتی که بخش اعظمی از هجمه‌های رقیب را با سپر جهانگیری خنثی کردند، کاندیدای اصلی خودشان را به میدان می‌آورند.

دبیرکل حزب جهادگران ایران اسلامی گفت: البته اصلاح طلبان ثابت کرده اند وقتی که در تنگنا قرار بگیرند؛ اشتباه عمل کرده و دست به انتحار سیاسی می‌زنند. من تصور می‌کنم که در این انتخابات نیز با آوردن "سید حسن خمینی" احتمال دارد اشتباه انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ را تکرار کنند. محسن هاشمی و مسعود پزشکیان گزینه‌هایی هستند که بهتر از حسن خمینی می‌توانند جریان اصلاحات را از بحران فعلی بیرون بکشند و هزینه کم‌تری برای نظام ایجاد می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->