واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی وزیر نتانیاهو: حماس سلاح خود را تحویل نمی‌دهد | به جنگ در غزه برمی‌گردیم اسرائیل هدفمند دانشگاه‌های غزه را بمباران‌ کرد کوبا حملات رژیم اسرائیل به لبنان را محکوم کرد ادعای رسانه عبری: به نقطه غیر قابل بازگشت در جنگ با حزب الله نزدیک می‌شویم گوترش در دیدار با نخست وزیر قطر، بر تشکیل کشور فلسطین تاکید کرد انگلیس خواستار گشایش همه گذرگاه‌های غزه شد سازمان ملل: ۸۱ درصد از ساختمان‌های غزه آسیب دیده‌اند آمریکا مدعی خنثی‌سازی توطئه داعش در داخل خاک خود شد رسانه عبری به ناکامی رژیم صهیونیستی در ترور رهبر انصارالله یمن اعتراف کرد پیش‌شرط نخست وزیر عراق برای خلع سلاح گروه‌های مسلح زمان اولین آزمایش هسته‌ای آمریکا مشخص شد فیدان: فلسطین باید به دست خودشان اداره شود دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی هستند مرکز فرماندهی مشترک دفاع هوایی آمریکا و قطر در العدید افتتاح شد حمله پهپادی اسرائیلی به یک مراسم عروسی در غزه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) سردار پاکپور: آمادگی امروز سپاه بیشتر از دوران جنگ ۱۲ روزه است محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح رسید نتانیاهو: خدمت سربازی را افزایش خواهم داد تانک‌های رژیم صهیونیستی به خاک سوریه پیشروی کردند (۱۲ آبان ۱۴۰۴) پاکستان: مجوزی به آمریکا برای حمله به افغانستان از خاک خود نداده‌ایم | هشدار صریح ارتش به هند ترامپ: آمریکا بدون تعرفه‌ها دچار ویرانی می‌شود تعداد شهدای غزه از زمان آتش‌بس به ۲۳۸ نفر رسیده است (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: ارسال موشک‌های تاماهاک به اوکراین در دستور کار نیست رئیس‌جمهور لبنان: چاره‌ای جز مذاکره نداریم جنگ ترامپ با یک قانون قدیمی «نشست غزه» در استانبول آغاز شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درگیری حامیان فلسطین در ایتالیا با پلیس

  • کد خبر: ۳۶۰۶۹۸
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۰
درگیری حامیان فلسطین در ایتالیا با پلیس
همزمان با تشدید جنگ در غزه، هزاران نفر در شهرهای مختلف ایتالیا در اعتراض به ارسال سلاح به اسرائیل دست به تظاهرات زدند.

به گزارش شهرآرانیوز، معترضان ضد جنگ غزه امروز (دوشنبه) در شهرهای مختلف ایتالیا از جمله میلان، رم و ناپل با پلیس درگیر شدند و همزمان کارگران بندر با بستن ورودی‌ها تلاش کردند جلوی انتقال سلاح به اسرائیل را بگیرند.

در ایستگاه مرکزی قطار شهر میلان، پلیس ضدشورش برای متفرق کردن معترضان از گاز اشک‌آور استفاده کرد. برخی از معترضان که پرچم فلسطین در دست داشتند با میله شیشه‌ای را شکستند و صندلی‌ای به سمت نیروهای پلیس پرتاب کردند. گفته می‌شود بیش از ۱۰ نفر در میلان بازداشت و حدود ۶۰ پلیس زخمی شدند.

در بندر ونیز، پلیس برای متفرق کردن تجمع از خودروهای آب‌پاش استفاده کرد. اعتراضات مشابهی در بنادر جنوا، لیورنو و تریسته نیز برگزار شد. کارگران بندر می‌گویند هدفشان جلوگیری از استفاده ایتالیا به‌عنوان مرکز انتقال تسلیحات و تجهیزات به اسرائیل است.

جورجیا ملونی، نخست‌وزیر ایتالیا، خشونت‌ها در میلان را محکوم کرده و معترضان را اوباش خواند. او در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «این خشونت و تخریب هیچ ربطی به همبستگی ندارد و زندگی مردم غزه را تغییر نخواهد داد، اما شهروندان ایتالیایی باید هزینه خسارت‌ها را بپردازند.»

دولت راست‌گرای ملونی از حامیان سنتی اسرائیل در اروپا است و برخلاف برخی کشورهای غربی، به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد می‌کند.

در رم نیز ده‌ها هزار نفر در ایستگاه مرکزی قطار تجمع کردند و سپس با راهپیمایی خیابانی موجب انسداد یکی از شاهراه‌های اصلی شدند.

در ناپل نیز گروهی از معترضان وارد ایستگاه اصلی شدند و حتی برای مدتی به خطوط راه‌آهن دسترسی پیدا کردند که باعث ایجاد اختلال در خدمات شد.

اعتراضات در شهرهای مختلف ایتالیا مدارس را تعطیل و بخشی از حمل‌ونقل عمومی را مختل کرد. در جنوا، صدها نفر در نزدیکی بندر تجمع کردند و پرچم فلسطین را به اهتزاز درآوردند.

یکی از معترضان به نام ریکی، عضو گروه کارگری «کلکتیو خودگردان کارگران بندر» گفت: «مردم فلسطین بار دیگر به ما درس کرامت و مقاومت می‌دهند. ما از آنها یاد می‌گیریم و تلاش می‌کنیم سهم خودمان را ادا کنیم.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->