فعال سیاسی اصولگرا: اقدام پزشکیان در نمایش تصاویر شهدا، ارزنده بود ظهره‌وند: حضور آمریکا در بگرام، شمشیری علیه ایران، روسیه، چین و آسیای میانه است امیر صباحی فرد: قرارگاه پدافند هوایی در بالاترین سطح آمادگی دفاعی قرار دارد بقایی: خصومت عمیق حاکمان ایالات متحده نسبت به «ملت ایران» همواره آشکار است | انگشت اتهام به سوی خودتان است وزیر اطلاعات در مشهد: تصور رفع مشکلات کشور با غنی سازی صفر، ساده انگاری است وزیر صمت: حجم تجارت بین ایران و اتحادیه اوراسیا ۳۰ درصد افزایش یافت شرط زلنسکی برای کناره‌گیری چیست؟ سخنگوی سپاه: تبیین اصول دکترین دفاعی کشور بر پایه تحمیل اراده ما بر دشمن است مخبر: سخنان رئیس جمهور در سازمان ملل برگرفته از اراده ای ملی بود برگزاری رزمایش دریایی محمد رسول الله (ص) مرزبانی فراجا در خلیج فارس دریادار سیاری: صلح تا زمان آمادگی برای جنگ برقرار خواهد بود مقام نظامی: در کوتاه‌مدت احتمال وقوع جنگ کم است غرب به دنبال کپی‌برداری از پهپاد «شاهد» ایران + جزئیات کشتی‌های نیروی دریایی ایتالیا و اسپانیا برای محافظت از ناوگان غزه اعزام شدند بازسازی اماکن خسارت دیده از جنگ ۱۲ روزه به کجا رسید؟ الجولانی با ترامپ در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل دیدار کرد هند اولین آزمایش موشکی از روی پرتابگر سیار ریلی را انجام داد + فیلم برگزاری نشست بازخوانی سیره نبوی برای تبیین اصول حقوق بشردوستانه در ژنو سمیه رشیدی عامل منافقین در بیمارستان فوت کرد وزرای امور خارجه ایران و فرانسه در سازمان ملل دیدار کردند (۳ مهر ۱۴۰۴) تولید ۵ هزار مگاوات برق اتمی در سایت «ایران هرمز» فرماندار مشهد: اتوبوس ویترین خدمات شهرداری است نوسازی بافت‌های فرسوده در برنامه هفتم توسعه در حد کاغذبازی راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر در خراسان رضوی، قم و گیلان برگزار خواهد شد یک مقام در وزارت خارجه آمریکا مدعی شد: آماده گفت‌وگو با ایران هستیم پزشکیان با رئیس جمهور سوئیس دیدار کرد توافق ایران، چین و روسیه برای اقدام هماهنگ علیه مکانیزم ماشه
سرخط خبرها

شرط زلنسکی برای کناره‌گیری چیست؟

  • کد خبر: ۳۶۱۱۴۰
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳
شرط زلنسکی برای کناره‌گیری چیست؟
رئیس جمهور اوکراین در لفاظی تهدیدآمیز خود گفت که اگر روسیه به جنگ پایان ندهد، مقامات کرملین باید مطمئن شوند که نزدیکترین پناهگاه بمب کجاست.

به گزارش شهرآرانیوز، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه با «برنامه آکسیوس» مدعی شد که از حمایت صریح دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای حمله به اهداف روسی مانند زیرساخت‌های انرژی و کارخانه‌های تسلیحات برخوردار است و گفت که اگر اوکراین سلاح‌های دوربرد بیشتری از ایالات متحده دریافت کند، «ما از آن استفاده خواهیم کرد.»

زلنسکی به باراک راوید، خبرنگار آکسیوس، گفت که در دیدار روز سه‌شنبه دو رهبر، یک درخواست خاص از ترامپ داشته است؛ یک سیستم تسلیحاتی جدید که به گفته او ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه را به آمدن به پای میز مذاکره مجبور خواهد کرد.

ولودیمیر زلنسکی گفت که پس از خاموش شدن دوربین‌ها، نام این سیستم را اعلام خواهد کرد و افزود که ترامپ به او گفته است: «ما روی آن کار خواهیم کرد.»

رئیس جمهور اوکراین چهارشنبه شب، اندکی قبل از ترک مجمع عمومی سازمان ملل به مقصد کی‌یف، با رسانه آکسیوس در منهتن مصاحبه کرد و طی آن مدعی شد که اوکراین غیرنظامیان را بمباران نخواهد کرد، زیرا «ما تروریست نیستیم.»

او همچنین ادعا کرد که مراکز قدرت روسیه، مانند کرملین، بسیار مورد بحث هستند. زلنسکی در مورد مقامات کرملین گفت: «آن‌ها باید بدانند که پناهگاه‌های بمب کجا هستند. آنها به آن نیاز دارند. اگر آنها جنگ را متوقف نکنند، در هر صورت به آن نیاز خواهند داشت. آنها باید بدانند که ما در اوکراین، هر روز، پاسخ حملاتشان خواهیم داد. اگر آنها به ما حمله کنند، ما به آنها پاسخ خواهیم داد.»

زلنسکی گفت که در جلسه روز قبل، ترامپ این واقعیت را مطرح کرد که اوکراین باید به حملات روسیه به صورت متقابل پاسخ دهد. رهبر اوکراین گفت: «اگر آنها به انرژی ما حمله کنند، رئیس جمهور ترامپ از این حمایت می‌کند که ما می‌توانیم در مورد انرژی پاسخ دهیم. ترامپ همین را در مورد کارخانه‌های پهپاد یا سایت‌های موشکی گفت، اگرچه آنها به خوبی محافظت می‌شوند.»

او خاطرنشان کرد که اوکراین در حال حاضر پهپاد‌هایی دارد که می‌توانند به عمق روسیه حمله کنند، اما او همچنین گفت که یک سیستم تسلیحاتی اضافی وجود دارد که او می‌خواهد پایان جنگ را تسریع کند.

زلنسکی گفت: «رئیس جمهور ترامپ می‌داند، من دیروز به او گفتم که ما به چه چیزی نیاز داریم، یک چیز. ما به آن نیاز داریم، اما این به آن معنا نیست که از آن استفاده خواهیم کرد. زیرا اگر آن را داشته باشیم، فکر می‌کنم فشار بیشتری بر پوتین وارد می‌شود تا بنشیند و صحبت کند.»

رئیس جمهور اوکراین همچنین به باراک راوید گفت که قصد ندارد کشورش را در زمان صلح رهبری کند.

زلنسکی همچنین قول داد که در صورت دستیابی به آتش‌بس، از پارلمان اوکراین بخواهد که انتخاباتی را ترتیب دهد.

زلنسکی در پاسخ به این سوال که آیا پس از پایان جنگ، شغل خود را تمام شده می‌داند، گفت که «آماده» کناره‌گیری خواهد بود. او گفت: «هدف من پایان دادن به جنگ است، نه ادامه دادن به رقابت برای کسب قدرت.»

ولودیمیر زلنسکی ادعا کرد که وضعیت امنیتی و قانون اساسی اوکراین هر دو چالش‌هایی را ایجاد می‌کنند، اما او معتقد است که انتخابات امکان‌پذیر است.

او در پاسخ به این سوال که آیا در صورت توافق بر سر آتش‌بس چند ماهه، متعهد به پیشبرد انتخابات خواهد بود، پاسخ داد: «بله.» او گفت که در دیدار روز سه‌شنبه با ترامپ به او گفته است که اگر آتش‌بس برقرار شود، «می‌توانیم از این دوره زمانی استفاده کنیم و من می‌توانم این سیگنال را به پارلمان بدهم. درک می‌کنم مردم ممکن است رهبری با اختیارات جدید بخواهند تا تصمیمات مهم لازم برای دستیابی به صلح بلندمدت را بگیرد. نگرانی‌های امنیتی، برگزاری انتخابات را دشوار می‌کند، اما معتقدم که این کار شدنی است.

زلنسکی گفت: «در طول آتش‌بس، فکر می‌کنم امنیت می‌تواند امکان برگزاری انتخابات را فراهم کند. می‌تواند چنین باشد.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->