اوباما: کشور مستقل فلسطین تشکیل شود ان‌بی‌سی نیوز: آمریکا در حال آماده‌سازی طرحی برای حمله به داخل خاک ونزوئلا است فرمانده پلیس راهور کشور: رسیدگی به جرائم اشتباه رانندگی آنلاین می‌شود دبیرکل ناتو درباره اتحاد پکن، مسکو، پیونگ‌یانگ و تهران هشدار داد مدنی زاده و فرزین به کمیسیون اقتصادی مجلس می‌روند جزئیات مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت سیدان شهید مقاومت در بیروت با سخنرانی شیخ نعیم قاسم لاریجانی وارد بیروت شد | امروز مقاومت سنگر مقاومی در برابر رژیم صهیونیستی است + فیلم حکم اعدام متهمان شبکه جاسوسی مرتبط با موساد و منافقین در کرج صادر شد کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس نشست امنیتی-انتظامی برگزار خواهد کرد عارف: کاغذبازی موجب کاهش درآمد ایران از ترانزیت شده است اعتراف رژیم صهیونیستی به قابلیت‌های تولید موشک و پهپاد در ارتش یمن رئیس جمهور در گفت و گو با فاکس نیوز: ایران به ان‌پی‌تی متعهد است وزیر خارجه امارات در نیویورک با نتانیاهو دیدار کرد دادستانی با برهم زنندگان امنیت روانی جامعه در پی فعال سازی مکانیسم ماشه برخورد می‌کند ترامپ: صحبت‌های بسیار سازنده درباره مساله غزه داشتم رئیس موقت سوریه: در آمریکا شاهد پافشاری بین‌المللی بر وحدت سوریه بودم انتقاد اسلامی از عدم محکومیت حمله به تأسیسات اتمی ایران از سوی آژانس انفجار و آتش‌سوزی در مرکز داده‌های کره‌جنوبی، ۶۰۰ سامانه دولتی را از دسترس خارج کرد بیانیه سپاه در اولین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله: دشمنان مقاومت رسوا و تحقیر خواهند شد جزئیاتی از طرح ترامپ برای غزه دیدگاه برخی نمایندگان مجلس در واکنش به فعال شدن مکانیسم ماشه تاکید رئیس جمهور عراق برعدم تمایل ایران برای داشتن سلاح هسته‌ای مهاجرانی: «بیانیه ملی ایران در نیویورک»، نقطه عطفی در دیپلماسی کشور است مجلس، اجرای سال نخست برنامه هفتم توسعه را مورد بررسی قرار خواهد داد واکنش ایروانی به سخنرانی نتانیاهو: جنایتکار جنگی نباید در مجمع عمومی سخن بگوید پزشکیان از نیویورک عازم تهران شد (۵ مهر ۱۴۰۴) آیا شماره پلاک خودروها لاتین می‌شوند؟ | فایده این طرح چیست؟
سرخط خبرها

رئیس موقت سوریه: در آمریکا شاهد پافشاری بین‌المللی بر وحدت سوریه بودم

  • کد خبر: ۳۶۱۳۵۵
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۲
رئیس موقت سوریه: در آمریکا شاهد پافشاری بین‌المللی بر وحدت سوریه بودم
رئیس موقت سوریه تاکید کرد وی در نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک شاهد پافشاری بین‌المللی بر وحدت و ثبات سوریه و مخالفت با تجزیه آن بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «ابومحمد الجولانی» سرکرده تحریر الشام و رئیس موقت سوریه طی مشارکت در کمپین داوطلبانه برای بازسازی ادلب ادعا کرد: من در نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک شاهد پافشاری کشور‌ها بر وحدت سوریه و ثبات آن و مخالفت با درخواست‌های تجزیه بودم. من با رهبران و سیاستمداران ارشد در نیویورک دیدار کردم و همگی آنها از از اقداماتی که ما کردیم قدردانی کردند.

طبق گزارش عربی۲۱، وی مدعی شد: رفع تحریم‌ها هدف نیست، بلکه وسیله‌ای برای خدمت به ملت و تقویت زیرساخت است. سوریه بعد از سقوط نظام سابق جایگاه منطقه‌ای و بین‌المللی خود را بازیافته و بین امت‌ها سربلند شده است. ما تلاش کردیم تا بر اساس اصل منافع دو کشور با مقامات سایر کشور‌ها صحبت کنیم.

وی بر وحدت ملت سوریه تاکید کرد و گفت: این یک وظیفه بوده و اساسی برای بازسازی سوریه جدید است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->