اوباما: کشور مستقل فلسطین تشکیل شود ان‌بی‌سی نیوز: آمریکا در حال آماده‌سازی طرحی برای حمله به داخل خاک ونزوئلا است فرمانده پلیس راهور کشور: رسیدگی به جرائم اشتباه رانندگی آنلاین می‌شود دبیرکل ناتو درباره اتحاد پکن، مسکو، پیونگ‌یانگ و تهران هشدار داد مدنی زاده و فرزین به کمیسیون اقتصادی مجلس می‌روند جزئیات مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت سیدان شهید مقاومت در بیروت با سخنرانی شیخ نعیم قاسم لاریجانی وارد بیروت شد | امروز مقاومت سنگر مقاومی در برابر رژیم صهیونیستی است + فیلم حکم اعدام متهمان شبکه جاسوسی مرتبط با موساد و منافقین در کرج صادر شد کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس نشست امنیتی-انتظامی برگزار خواهد کرد عارف: کاغذبازی موجب کاهش درآمد ایران از ترانزیت شده است اعتراف رژیم صهیونیستی به قابلیت‌های تولید موشک و پهپاد در ارتش یمن رئیس جمهور در گفت و گو با فاکس نیوز: ایران به ان‌پی‌تی متعهد است وزیر خارجه امارات در نیویورک با نتانیاهو دیدار کرد دادستانی با برهم زنندگان امنیت روانی جامعه در پی فعال سازی مکانیسم ماشه برخورد می‌کند ترامپ: صحبت‌های بسیار سازنده درباره مساله غزه داشتم رئیس موقت سوریه: در آمریکا شاهد پافشاری بین‌المللی بر وحدت سوریه بودم انتقاد اسلامی از عدم محکومیت حمله به تأسیسات اتمی ایران از سوی آژانس انفجار و آتش‌سوزی در مرکز داده‌های کره‌جنوبی، ۶۰۰ سامانه دولتی را از دسترس خارج کرد بیانیه سپاه در اولین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله: دشمنان مقاومت رسوا و تحقیر خواهند شد جزئیاتی از طرح ترامپ برای غزه دیدگاه برخی نمایندگان مجلس در واکنش به فعال شدن مکانیسم ماشه تاکید رئیس جمهور عراق برعدم تمایل ایران برای داشتن سلاح هسته‌ای مهاجرانی: «بیانیه ملی ایران در نیویورک»، نقطه عطفی در دیپلماسی کشور است مجلس، اجرای سال نخست برنامه هفتم توسعه را مورد بررسی قرار خواهد داد واکنش ایروانی به سخنرانی نتانیاهو: جنایتکار جنگی نباید در مجمع عمومی سخن بگوید پزشکیان از نیویورک عازم تهران شد (۵ مهر ۱۴۰۴) آیا شماره پلاک خودروها لاتین می‌شوند؟ | فایده این طرح چیست؟
سرخط خبرها

اعتراف رژیم صهیونیستی به قابلیت‌های تولید موشک و پهپاد در ارتش یمن

  • کد خبر: ۳۶۱۳۶۵
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۵
اعتراف رژیم صهیونیستی به قابلیت‌های تولید موشک و پهپاد در ارتش یمن
روزنامه عبری «یدیعوت آحارانوت» روز جمعه گزارش داد که نهاد امنیتی رژیم صهیونیستی شاهد پیشرفت قابل توجهی در قابلیت‌های نظامی نیرو‌های مسلح یمن به ویژه در قابلیت‌های دفاعی آن بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، این روزنامه با وسط کشیدن پای ایران و مطرح کردن ادعای نخ نما شده خود مبنی بر حمایت ایران از ارتش یمن افزود: «در ماه‌های اخیر، نهاد امنیتی شاهد پیشرفت قابل توجهی در قابلیت‌های انصارالله در یمن، چه در تولید پهپاد‌ها و موشک‌های پیشرفته دوربرد با تکیه بر دانش فنی ایران و با کمک مهندسان داخلی چه در استفاده از تونل‌ها برای تولید و ذخیره‌سازی آنها بوده است.»

در ادامه این گزارش ادعا شده است: «ارتش اسرائیل شاهد پیشرفت در مدل دفاع از خود حوثی‌ها (انصارالله)، از طریق ایجاد کارخانه‌های زیرزمینی در مناطق دورافتاده و پروژه‌های مخفی، بوده است.»

در مقابل، به گزارش همین منبع، «بخش اطلاعات ارتش اسرائیل دو واحد جدید برای مقابله با چالش حوثی‌ها ایجاد کرده است که شامل آموزش عناصری برای حمله به اسرائیل از شرق نیز می‌شود.»

این روزنامه افزود: «تهدید حوثی‌ها به حملات موشکی و پهپادی محدود نمی‌شود. ارتش اسرائیل از نزدیک طرح «طوفان الاقصی» به سبک صنعا (مدلی از حمله حماس به پایگاه‌های نظامی اسرائیل در ۷ اکتبر) را در عملیاتی گسترده که از اردن یا سوریه یا هر دو به طور همزمان آغاز خواهد شد، زیر نظر دارد.»

این روزنامه به نقل از ارتش اشغالگر نوشت: «ما نمی‌خواهیم به وضعیتی برسیم که حوثی‌ها روزی هزاران موشک نقطه زن داشته باشند و تهدیدی وجودی برای اسرائیل ایجاد کنند.»

این در حالی است که ارتش یمن دو سال است که با موشک و پهپاد به اسرائیل حمله می‌کند، کشتی‌های مرتبط با آن یا در حال حرکت به سمت اراضی اسرائیلی را هدف قرار می‌دهد. ارتش یمن این حملات را در پاسخ به نسل‌کشی مداوم اسرائیل در نوار غزه انجام می‌دهد.

این روزنامه در مورد تجاوز اخیر اسرائیل به یمن گفت: «این بزرگترین حمله به یمن تا به امروز است که بیش از ۶۵ بمب به اهدافی در یمن پرتاب شده است.»

این روزنامه افزود: «با این حال، هدف همچنان دست نیافتنی است.»

شامگاه پنجشنبه، ارتش اشغالگر حمله‌ای را به پایتخت، صنعا انجام داد و مناطق مسکونی و یک نیروگاه برق را هدف قرار داد که در نتیجه آن هشت نفر شهید و ۱۴۲ نفر دیگر زخمی شدند.

طبق بیانیه «یحیی سریع»، سخنگوی ارتش یمن این حمله یک روز پس از آن رخ داد که ارتش با دو پهپاد شهر ایلات در جنوب اسرائیل را هدف قرار دادند.

به دنبال این حمله، سرویس اورژانس رژیم صهیونیستی (مگن دیوید آدوم) گزارش داد که ۵۰ اسرائیلی بر اثر سقوط پهپاد در قلب منطقه گردشگری ایلات زخمی شده‌اند که حال سه نفر از آنها وخیم است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->