درگیری ۲ همکلاسی در شوش رنگ خون گرفت (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری ۵ شرور و مخل نظم و امنیت در مشهد ماجرای آن کوچه بن بست واریز هدیه ۲ میلیون تومانی روز معلم به حساب معلمان تا امشب | پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع «سه‌شنبه‌های مهر» ادامه دارد | افتتاح پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال گُرگرفتگی در خانم‌ها و آنچه باید بدانند چگونه رنج‌هایمان را به گنج تبدیل کنیم؟ چه حرف‌هایی را به کودکان نباید بزنیم؟ آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم؟ توصیه‌های طلایی برای خواب سالمندان علاقه وافر نوجوان‌ها به متفاوت بودن! واریز هدیه روز معلم به حساب فرهنگیان سراسر کشور افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اجرا می‌شود خبر رییس مجلس درباره حقوق اردیبهشت | قالیباف: دولت باید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را این ماه اجرا کند دستگیری ۲۵ داوطلب متقلب در مرحله اول کنکور ۱۴۰۳ فصل بحرانی آب در مشهد | وزارت نیرو، خراسان‌رضوی را در فهرست ۴ استان با وضعیت آبی نامطلوب اعلام کرد خبر جدید برای بازنشستگان | تصمیمات جدید صندوق بازنشستگی کشوری در خصوص پرداخت معوقات، وام و بیمه تکمیلی
سرخط خبرها

ارتباط خواب و بیماری آلزایمر

  • کد خبر: ۳۶۱۴۳
  • ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۷
ارتباط خواب و بیماری آلزایمر
محققان دریافتند افرادی که حدود ۱۰ شب می‌خوابند و خواب شبانه شان حدود ۶ تا ۷ ساعت است با خطر کمتر ابتلا به بیماری آلزایمر روبرو هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، بیماری آلزایمر یک بیماری مزمن است که حافظه و سایر عملکرد‌های مهم مغز را از بین می‌برد. تصور می‌شود که پروتئین آمیلوئیدبتا نقش بسیار مهمی در ابتلاء به آلزایمر دارد.

این پروتئین تمایل به تجمع برای تشکیل پلاک‌ها را دارد. زمانی که در مغز بیمار، توازن بین تولید و پاکسازی آمیلوئیدبتا از بین می‌رود پلاک‌ها در مغز تشکیل شده و خودشان را به نورون‌ها می‌چسبانند. نورون‌های تحت تأثیر پلاک‌ها نمی‌توانند عملکرد خوبی داشته باشند یا سیگنال‌های سایر سلول‌های مغزی را دریافت نمایند و در نتیجه می‌میرند.

مطالعه محققان دانشگاه فودان و دانشگاه گینگ‌دائو چین، شامل ۷۳۶ شرکت کننده چینی در رده سنی ۴۰ تا ۸۸ سال بود. محققان میزان آمیلوئیدبتا را در مایع مغزی نخاعی شرکت کنندگان اندازه گیری کرده و از ان‌ها در مورد عادات خواب شأن سوال پرسیدند.

محققان دریافتند بین عادات خواب شبانه و میزان رسوبات آمیلوئیدبتا در مایع مغزی نخاعی ارتباط وجود دارد.

نتایج نشان داد افرادی که کمتر از ۴ ساعت یا بیش از ۱۰ ساعت در شب می‌خوابند دارای میزان بیشتر رسوبات آمیلوئیدبتا هستند درحالیکه افرادی که حدود ساعت ۱۰ شب خوابیده و خواب شبانه شأن بین ۶ تا ۷ ساعت است، دارای رسوبات کمتر آمیلوئیدبتا هستند.

محققان معتقدند این مطالعه، شواهد جدیدی را در مورد رابطه نزدیک بین خواب و بیماری الزایمر نشان می‌دهد.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->