تمدید تحریم‌های نیکاراگوئه توسط اتحادیه اروپا تروئیکای اروپا: دیپلماسی با ایران ادامه دارد پزشکیان درگذشت همسر آیت الله سیستانی را تسلیت گفت احتمال تعطیلی دولت آمریکا قوت گرفت (۷ مهر ۱۴۰۴) سرلشکر رحیم صفوی: شکست آمریکا و اسرائیل در دفاع مقدس در نبرد ۱۲ روزه هم تکرار شد | ۱۶ خلبان رژیم صهیونیستی کشته شدند مخالفت اردن برای دیدار بین وزرای اردنی و اسرائیلی گروسی بار دیگر اهمیت یافتن راه حل دیپلماتیک با ایران را تکرار کرد حادثه دریایی در ۱۱۰ مایلی جنوب شرقی عدن در یمن (۷ مهر ۱۴۰۴) کاخ سفید: به آتش‌بس در غزه بسیار نزدیک هستیم انگلیس تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) ازسرگیری‌ تحریم‌های غیرقانونی ژاپن علیه ایران (۷ مهر ۱۴۰۴) گروسی با وزیر خارجه فرانسه در پی اجرای اسنپ‌بک رایزنی کرد سخنگوی سپاه: دیپلماسی نمی‌توانست مانع وقوع جنگ ۱۲ روزه شود پنتاگون نگران سطح پایین ذخایر تسلیحاتی و موشکی آمریکا نایب رئیس مجلس: ایستادگی ایرانی‌ها در جنگ ۱۲ روزه روایت شود انتقاد نماینده مجلس از رفتار برخی سیاسیون درخصوص مکانیسم ماشه رهبر انقلاب درگذشت همسر آیت‌الله سیستانی را تسلیت گفتند ماجرای هتل ۱۵ طبقه شورای نگهبان در مشهد چه بود؟ دیدار و عیادت آیت‌الله علم‌الهدی از حضرت آیت الله مرتضوی (دام ظله) واکنش برنامه «سمت خدا» به ادعای نادرست درباره ساخت هتل ۱۵ طبقه شورای نگهبان در مشهد + فیلم آخرین زندانی افغان گوانتانامو در ازای ۳ زندانی آمریکایی آزاد می‌شود معرفی سرکنسول جدید ترکیه در مشهد | «مراد ارکول»، نماینده جدید آنکارا در ایران رئیس مجلس: ارزیابی عملکرد برنامه هفتم، خروجی‌محور باشد اتحادیه اروپا درباره بازگشت تحریم‌ها علیه ایران بیانیه صادر کرد هشدار رئیس قوه‌قضائیه به عناصر و عوامل مخدوش‌کنندۀ امنیت روانی نشست مخالفان سیاسی طالبان در اسلام‌آباد آغاز شد ترکی الفیصل: حمله اسرائیل به قطر زنگ خطری برای دیگر کشور‌های شورای همکاری است
سرخط خبرها

سرلشکر رحیم صفوی: شکست آمریکا و اسرائیل در دفاع مقدس در نبرد ۱۲ روزه هم تکرار شد | ۱۶ خلبان رژیم صهیونیستی کشته شدند

  • کد خبر: ۳۶۲۰۷۷
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۲
سرلشکر رحیم صفوی: شکست آمریکا و اسرائیل در دفاع مقدس در نبرد ۱۲ روزه هم تکرار شد | ۱۶ خلبان رژیم صهیونیستی کشته شدند
دستیار عالی فرماندهی کل قوا گفت: همان‌گونه که آمریکا و حامیانش در دوران دفاع مقدس به اهداف خود دست نیافتند، در جنگ اخیر نیز اسرائیل و پشتیبانان آن با شکست راهبردی مواجه شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار سید‌یحیی رحیم‌صفوی عصر امروز در آیین گرامیداشت هفته دفاع مقدس در قم اظهار کرد: هفته دفاع مقدس یادآور رشادت‌های رزمندگانی است که با ایستادگی در برابر تجاوز دشمن، جان خود را در راه دفاع از اسلام و ایران فدا کردند.

وی با اشاره به جایگاه ویژه رزمندگان قمی در دوران جنگ تحمیلی تصریح کرد: لشکر ۱۷ علی‌بن‌ابیطالب قم از لشکر‌های خط‌شکن جبهه‌ها بود که در بسیاری از عملیات‌های مهم نقش‌آفرینی تعیین‌کننده داشت و یاد و خاطره شهدای آن برای همیشه در تاریخ ماندگار خواهد بود.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با تشریح شرایط جنگ تحمیلی افزود: در دوران دفاع مقدس، آمریکا که از شکست در ایران به‌شدت آسیب‌دیده بود، تلاش داشت از طریق حمایت همه‌جانبه از رژیم بعث انتقام بگیرد. به همین دلیل از همان ابتدا، علاوه بر پشتیبانی‌های تسلیحاتی و اطلاعاتی از عراق، به هواپیما‌های مسافربری و سکو‌های نفتی کشورمان نیز حمله کرد.

سرلشکر صفوی ادامه داد: عراق در آن زمان با شوروی قرارداد‌های نظامی داشت و این کشور را به‌طور کامل تجهیز می‌کرد. چین نیز هم‌زمان به ایران و عراق تجهیزات می‌فروخت و اتحادیه اروپا با تحویل سلاح‌های شیمیایی به رژیم صدام نقش مهمی در جنایات جنگی ایفا کرد.

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به نقش مستقیم برخی کشور‌ها خاطرنشان کرد: خلبانان اجاره‌ای فرانسوی در ارتش عراق پرواز می‌کردند و شهر‌های ایران را بمباران می‌نمودند. همچنین فرانسه میلیارد‌ها دلار در عراق سرمایه‌گذاری کرده بود و حتی مجروحان شیمیایی ایران در بیمارستان‌های آلمان مورد آزمایش قرار می‌گرفتند تا اطلاعات دقیقی از اثرات سلاح‌های شیمیایی در اختیار دشمن قرار گیرد.

وی افزود: جنگ تحمیلی، نتیجه همکاری گسترده سیاسی، اقتصادی و نظامی قدرت‌های جهانی علیه ایران بود.

سرلشکر صفوی سپس به نبرد ۱۲ روزه اخیر با رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: آمریکا و اسرائیل همان‌گونه که در جنگ تحمیلی به اهداف خود دست نیافتند، در این جنگ نیز ناکام ماندند. در این میان، چین با وجود روابط گسترده با آمریکا و اسرائیل، در مواضع سیاسی خود از ایران و محور مقاومت حمایت کرد، در حالی که اتحادیه اروپا علیه ایران موضع گرفت.

وی تصریح کرد: اسرائیل در حالی به دنبال ادامه جنگ بود که سرانجام با شکست راهبردی مواجه شد و ناچار گردید از طریق آمریکا درخواست آتش‌بس کند؛ اقدامی که نشان‌دهنده ناتوانی این رژیم در برابر توانمندی‌های محور مقاومت بود.

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا تأکید کرد: تجربه هشت سال دفاع مقدس و پیروزی در جنگ ۱۲ روزه نشان داد که مقاومت ملت‌ها و ایستادگی جبهه مقاومت می‌تواند همه محاسبات قدرت‌های جهانی را بر هم بزند و عزت و امنیت را برای ایران اسلامی و ملت‌های مظلوم منطقه به ارمغان آورد.

سرلشکر صفوی، بر ضرورت تقویت انسجام داخلی و ارتقای توان دفاعی و هجومی کشور در همه عرصه‌ها تأکید کرد.

وی با اشاره به نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در مدیریت کشور طی جنگ ۱۲ روزه گفت: معظم‌له در ابعاد مختلف سیاسی، نظامی و اجتماعی این رویداد، هدایت و مدیریت ویژه‌ای داشتند که آثار آن به خوبی نمایان شد.

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با بیان اینکه در این جنگ بیش از ۵۰۰ موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک شد، افزود: این حملات موجب وارد آمدن خسارت‌های گسترده به تاسیسات اسرائیل در حیفا و دیگر مناطق شد و پالایشگاه‌ها، نیروگاه‌های برق و مراکز تحقیقاتی این رژیم هدف قرار گرفتند.

سرلشکر صفوی ادامه داد: در جریان حملات موشکی به مرکز تربیت خلبانی رژیم صهیونیستی، دست‌کم ۱۶ خلبان اسرائیلی کشته شدند، با این حال رژیم اشغالگر مانع از انتشار جزئیات خسارات و تلفات وارده در جنگ ۱۲ روزه می‌شود.

وی با اشاره به روایت یکی از ساکنان سرزمین‌های اشغالی بیان کرد: شدت اصابت برخی از موشک‌ها به حدی بود که همانند یک زمین‌لرزه عمل کرده و منطقه‌ای به شعاع سه کیلومتر را تحت تأثیر تخریب قرار می‌داد.

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا یادآور شد: در ابتدای این نبرد ما غافلگیر شدیم و باید در حوزه اطلاعات راهبردی تقویت جدی صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: امروز مستحکم‌سازی جامعه در عرصه‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی باید در دستور کار قرار گیرد و پیوستگی میان دولت و ملت بیش از گذشته تقویت شود.

سرلشکر صفوی با تاکید بر ضرورت ارتقای توان دفاعی و هجومی کشور افزود: بهترین دفاع، هجوم است و اگر خواهان صلح هستیم باید برای جنگ آماده باشیم؛ چراکه اگر قوی باشیم دشمن به سراغ ما نمی‌آید و این قدرت تنها به توان نظامی محدود نمی‌شود بلکه باید در عرصه‌های درونی کشور نیز به قدرت برسیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه معنویت اظهار کرد: خداوند برای کل نظام هستی، برای کشور ما و حتی برای تک‌تک افراد برنامه دارد و بر ما لازم است که خداوند را بشناسیم، در مسیر او گام برداریم و خود را سرباز خدا بدانیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->