امانی: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران بود وحشت اسرائیلی‌ها از آزادی «مهم‌ترین زندانی جهان» وزیر جنگ اسبق اسرائیل: باید غزه را اشغال کنیم اعلام جدایی سرکنسول سوریه در دبی از دولت الجولانی حمایت السودانی از حل دیپلماتیک اختلافات میان ایران و آمریکا ترامپ به زلنسکی: یا شروط روسیه را بپذیر یا اوکراین نابود می‌شود نقض آتش بس در غزه با شهادت ۴۴ فلسطینی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) درگیری رؤسای جمهور آمریکا و کلمبیا بالا گرفت واکنش بقائی به شکنجه شهروند سوئدی توسط نظامیان اسرائیلی نتانیاهو دستور جلوگیری از ورود کمک‌ها به غزه را داد ۲ نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) ترامپ: حذف تعرفه‌ها امنیت ملی آمریکا را به ‌خطرمی‌اندازد هیئت حماس برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس غزه به مصر می‌رود چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به حماس | ویتکاف: توافق فرونپاشد سردار رادان: خانواده‌های شهدا نماد ماندگاری فرهنگ ایثار و مقاومت هستند هماهنگی اسرائیل با آمریکا برای حمله به غزه حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب + فیلم ترامپ: حمله به تاسیسات اتمی ایران زمینه توافق صلح در غزه را فراهم کرد واکنش حماس به حملات اسرائیل به نوار غزه کنفرانس بین‌المللی بازسازی نوار غزه برگزار می‌شود گزارش عراقچی از اقدامات دستگاه دیپلماسی در خصوص مقابله با تحریم‌ها پزشکیان: هیچ موضوعی نباید بر معیشت مردم تقدم و ترجیح یابد آغاز حملات گسترده و سنگین اسرائیل به نوار غزه + فیلم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو برای بررسی اوضاع غزه جلسه امنیتی برگزار می‌کند افزایش ۳۴ درصدی بودجه دفاعی ترکیه | آنکارا به دنبال چیست؟ ثبت جنایتی جدید از رژیم صهیونیستی| سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی به دست جنایتکاران اسرائیلی حماس توسط وزیر جنگ اسرائیل تهدید شد
سرخط خبرها

سخنگوی سپاه: دیپلماسی نمی‌توانست مانع وقوع جنگ ۱۲ روزه شود

  • کد خبر: ۳۶۲۰۵۹
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۹
سخنگوی سپاه: دیپلماسی نمی‌توانست مانع وقوع جنگ ۱۲ روزه شود
سخنگوی سپاه با بیان اینکه هیچ دیپلماسی نمی‌توانست مانع وقوع جنگ شود، گفت: ما در جنگ هشت‌ساله با کمبود شدید امکانات مواجه بودیم، اما در جنگ اخیر توان اطلاعاتی و نظامی ایران به‌گونه‌ای بود که معادله نبرد به‌طور کامل تغییر کرد و اقتدار کشور در سطح منطقه تثبیت شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ علی‌محمد نائینی در مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه خوارزمی گفت: جنگ‌های تحمیلی علیه کشورمان اگرچه ماهیتی متفاوت داشتند، اما در یک هدف مشترک بودند؛ فروپاشی و تجزیه جمهوری اسلامی ایران.

وی با اشاره به جنگ هشت‌ساله و جنگ اخیر ۱۲ روزه، افزود: هر دو جنگ به‌رغم تفاوت‌های ماهوی، نیابتی و با محوریت آمریکا و رژیم صهیونیستی شکل گرفتند. در هر دو جنگ، فرض دشمن بر ضعف ایران بود. آنها گمان می‌کردند با فشار نظامی، جنگ داخلی و شورش رقم خواهد خورد، اما ملت ایران با اتکای به توان دفاعی، بسیج مردمی و رهبری حکیمانه از این تهدید‌ها سربلند بیرون آمد.

سخنگوی سپاه با بیان اینکه هیچ دیپلماسی نمی‌توانست مانع وقوع جنگ شود، تصریح کرد: ما در جنگ هشت‌ساله با کمبود شدید امکانات مواجه بودیم، اما در جنگ اخیر توان اطلاعاتی و نظامی ایران به‌گونه‌ای بود که معادله نبرد به‌طور کامل تغییر کرد و اقتدار کشور در سطح منطقه تثبیت شد.

او ادامه داد: در جنگ هشت‌ساله خسارت‌های گسترده‌ای به زیرساخت‌های کشور وارد شد و صد‌ها هزار شهید، اسیر و جانباز تقدیم انقلاب شد، اما تجربه دفاع مقدس موجب شد ایران در جنگ اخیر به خودکفایی در تولید سلاح‌های راهبردی برسد و به قدرت اول موشکی منطقه تبدیل شود.

سردار نائینی همچنین دانشگاه خوارزمی را دانشگاهی خوش‌سابقه در حوزه علم و مبارزه خواند و با یادآوری نقش تاریخی کرج در مبارزات پیش از انقلاب، بر اهمیت انتقال تجربه‌های دفاع مقدس و جبهه مقاومت به نسل‌های آینده تأکید کرد.

بیژن عبدالهی رئیس دانشگاه خوارزمی هم در این مراسم بر اهمیت پاسداشت خاطره ایثارگران و انتقال ارزش‌های دوران دفاع مقدس به نسل‌های آینده تأکید کرد.

او با اشاره به پیشینه درخشان دانشگاه خوارزمی و «۱۰۷ سال کار علمی و پژوهشی» این نهاد، تأکید کرد که باید از این میراث علمی بهره برد و با برنامه‌ریزی و خِرَدجمعی زمینه‌ای فراهم شود تا دانشگاه در آینده نیز به‌خوبی از آن یاد شود.

باید پاسدار خون و زحمات شهدا بود

رئیس دانشگاه خوارزمی همچنین به دشواری‌ها و تهدیداتی اشاره کرد که در طول سال‌های پس از انقلاب متوجه کشور بوده است و گفت: نزدیک به نیم‌قرن است که جمهوری اسلامی مدیریت کشور را بر عهده دارد و ما همواره در عرصه‌های مختلفی -از جنگ‌های فیزیکی تا نبرد‌های امنیتی، اقتصادی و رسانه‌ای- درگیر بوده‌ایم؛ اما این ملت همیشه آماده و مقاوم باقی مانده است.

عبدالهی به تجربه‌های دوران دفاع مقدس از جمله دفاع جانانه هشت‌ساله و نیز دوره درگیری‌های کوتاه‌مدت اشاره کرد و حضور و همراهی مردمی در لحظات سخت را عامل اصلی عبور از بحران‌ها دانست.

او افزود: ملت ایران با هدایت رهبری و همراهی مردم توانسته است از آزمون‌ها سربلند بیرون آید و تاکید کرد که باید پاسدار خون و زحمات شهدا بود و راه آنان را ادامه داد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->