کارت‌های امروز راکی ربیت (شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۳) + پاسخ انیگما جدید و توکن‌های مخفی کدمورس جدید همسترکامبت (شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۳) + آموزش کلید مینی‌گیم و کارت‌های امروز همستر آموزش آپدیت جدید قسمت ایردراپ همسترکامبت | قدمی نزدیک‌تر به برداشت توکن‌ها کارت‌های امروز راکی ربیت (جمعه ۲۳ شهریور ۱۴۰۳) + پاسخ انیگما جدید و توکن‌های مخفی کدمورس جدید همسترکامبت (جمعه ۲۳ شهریور ۱۴۰۳) + آموزش کلید مینی‌گیم و کارت‌های امروز همستر نظرات جدید ایلان ماسک دربارۀ احتمال نابودی یا رفاه انسان با پیشرفت هوش مصنوعی آخرین مهلت مشارکت در تدوین استانداردهای ملی حوزه فناوری نانو اعلام شد «فلایتیو» به دلیل گران فروشی یک ماه تعلیق شد بازی‌های ارتقاء‌یافته برای پلی استیشن ۵ پرو چه ویژگی‌هایی خواهند داشت؟ بهزاد اکبری، به سمت مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، منصوب شد ویدئو | آنباکس هوآوی میت XT کارت‌های امروز راکی ربیت (پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۳) + پاسخ انیگما جدید و توکن‌های مخفی کدمورس جدید همسترکامبت (پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۳) + راهنمای مینی‌گیم کلید و کارت‌های امروز همستر زمان لیست‌شدن مهم‌ترین بازی‌های تلگرامی + تاریخ ایران پیشتاز فناوری نانو جهانی شد راه اندازی چتر اینترنت رایگان در کیش؛ برای اولین بار در کشور آیا پلی‌استیشن ۵ پرو نسخه دیسک‌درایو ندارد؟ تیزر رونمایی از پلی استیشن ۵ پرو + ویدئو پلی استیشن ۵ پرو معرفی شد + زمان عرضه، مشخصات و قیمت راهنمای بازی جدید بتل در راکی ربیت | چگونه گروهی بازی کنیم؟
سرخط خبرها

رصد آنلاین اختلالات اینترنتی با سامانه رادار

  • کد خبر: ۳۶۲۱۲
  • ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۷
رصد آنلاین اختلالات اینترنتی با سامانه رادار
سامانه‌ای طراحی شده تا زمانی که اینترنت به هر دلیلی دچار اختلال می‌شود، بتوان میزان اختلال و قطعی را رصد کرد. در آخرین به‌روزرسانی «سامانه‌ رادار» امکان دسترسی به آرشیو اختلالات، افزایش سرعت نمایش اطلاعات و بهبود عملکرد و رابط کاربری فراهم شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، مجموعه «ابر آروان» با دسترسی به ۱۳ دیتاسنتر پرترافیک کشور تنها مرجع داخلی درباره‌ی وضعیت اینترنت کشور است و بر مبنای اطلاعاتی که از این دیتاسنترها به دست می‌آید، سامانه‌ای تحت عنوان «سامانه‌ رادار» را طراحی کرده است.

سامانه «رادار» که از دی ماه سال گذشته و در راستای شفافیت اطلاعات راه‌اندازی شده است، تاکنون بیش از ۱۰۰هزار بازدید داشته و در زمان‌های اختلال با پیک چهار هزار بازدید در یک روز نیز همراه بوده است.

با انتشار نسخه دوم این سامانه، از این پس اطلاعات وضعیت اینترنت کشور نه تنها به‌شکل لحظه‌ای در اختیار کاربران خواهد بود بلکه کاربران می‌توانند به آرشیو اطلاعات در چند ساعت یا چند روز گذشته دسترسی داشته باشند. با توجه به ذخیره‌سازی دیتا از ابتدای مرداد ماه، این سابقه از این تاریخ در قالب آرشیو در اختیار کاربران است.

قابلیت جدید دیگر رادار در جابه‌جایی ردیف دیتاسنترها، این امکان را در اختیار کاربران قرار می‌دهد تا دیتاسنتر‌هایی که برای‌شان از اهمیت بیش‌تری برخوردار است را در ردیف‌های متفاوتی قرار دهند که امکان گزارش‌گیری را برای آن‌ها بهبود می‌بخشد.

اطلاعات سامانه رادار شامل وضعیت ارتباطات اینترنتی ۱۳دیتاسنتر پرترافیک شامل آسیاتک، ایرانسل، همراه اول، های‌وب، رسپینا، افرانت و مبین‌نت در شهر‌های تهران، مشهد، اصفهان و تبریز است که به‌کمک پروتکل HTTPS دسترسی به هشت سایت پربازدید خارجی و داخلی شامل توییچ، ویکی‌پدیا، اینستاگرام، گوگل، گیت‌هاب، آپارات، ورزش سه و دیجی‌کالا را رصد می‌کند.

ابرآروان که گسترده‌ترین زیرساخت ابری کشور را در اختیار دارد، با حضور در ۲۰دیتاسنتر از سرویس‌دهندگان مختلف اینترنت کشور و ۲۰ نقطه حضور در نقاط مهم جهان، می‌تواند کامل‌ترین اطلاعات از وضعیت زیرساخت اینترنت داخلی و اتصالات آن را در اختیار قرار دهد.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->