پاشینیان توسط ترامپ در اجلاس شرم‌الشیخ تحقیر شد ادعای اسرائیل درباره اجساد اسرا | گالانت تهدید کرد نامه ترامپ برای رشید | آمریکا پایبند به روابط راهبردی با عراق است طالبان: با درخواست و اصرار طرف پاکستانی ‏آتش‌بس برقرار شد | پاکستان: طالبان درخواست آتش بس داد الجولانی در دیدار با پوتین: در تلاشیم ماهیت روابط خود با روسیه را از نو تعریف کنیم + فیلم هشدار پزشکیان به قطب‌بندی‌های کاذب و اختلافات داخلی آیت‌الله علم‌الهدی: عملکرد پست باید قابل‌اعتماد، سریع و ایمن باشد | ضرورت تبلیغات گسترده درباره مزایای پست معاون رئیس جمهور: دانشجویان دکتری ماهانه ۲۰ میلیون حقوق خواهند گرفت + فیلم سخنگوی طالبان: در حمله پاکستان به اسپین‌بولدک، ۱۲ غیرنظامی کشته و ۱۰۰ نفر دیگر زخمی شدند | پاکستان: تی‌تی‌پی آغازگر حمله بود «احمد الشرع» وارد مسکو شد عراقچی: اقدام سه کشور اروپایی برای بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران غیرقانونی است تکذیب هک‌شدن ماهواره «هدهد» قبل از جنگ ۱۲روزه ارتش پاکستان از انهدام ۶ تانک افغانستان خبرداد وزیر علوم: در پی رفع عوامل مهاجرت نخبگان از جمله مسائل اقتصادی هستیم مشهد، میزبان سفرا و سرکنسول‌های جمهوری اسلامی ایران در دومین همایش بین‌المللی دیپلماسی منطقه‌ای + فیلم حدود ۱.۵ میلیون راننده در کشور به دلیل تخلفات حادثه‌ساز تحت رصد ویژه پلیس هستند سخنگوی دولت: هر اقدامی در زمینه قیمت بنزین به اطلاع مردم خواهد رسید نشست خبری پزشکیان هفته آینده (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + فیلم بعد از دریافت یک پیام، نتانیاهو جلسه دادگاه را ترک کرد ناتو: نمی‌توانیم جنگنده‌های روسیه را ساقط کنیم؛ باید آن‌ها را از حریم هوایی خارج کنیم جای خالی رهبران خلیج‌فارس در نشست شرم‌الشیخ | دست ردّ ابوظبی و ریاض بر سینه قاهره عراقچی برای حضور در جنبش عدم تعهد به اوگاندا رفت معاون‌اول قوه‌قضائیه: ۲۰ میلیون سند قولنامه‌ای وجود دارد که باید تعیین تکلیف شوند آمادگی خراسان رضوی برای سفر احتمالی رئیس‌جمهور «تشکیلات خودگردان» نگران اعدام مزدوران اسرائیل در غزه شد گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند حمله پهپادی جدید اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس پلیس فراجا: سرقت برای سارقان نباید صرفه داشته باشد | مجازات مالخران تشدید شد

  • کد خبر: ۳۶۳۳۶۰
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۹
رئیس پلیس فراجا: سرقت برای سارقان نباید صرفه داشته باشد | مجازات مالخران تشدید شد
رئیس پلیس آگاهی فراجا با تأکید بر نقش اساسی مالخران در تداوم سرقت‌ها، از رصد ویژه این افراد، برخورد شدید قضایی و تکمیل قانون تشدید مجازات مالخران خبر داد و گفت: تمام تلاش ما این است که سرقت برای سارقان صرفه نداشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار قنبری در گفت‌و‌گو با ایسنا با اشاره به اقدامات این پلیس در مقابله با پدیده مالخری اظهار کرد: مالخران یکی از ارکان اصلی تسهیل سرقت هستند. اگر مالخر وجود نداشته باشد، سرقت برای سارق صرفه نخواهد داشت. از همین رو پلیس آگاهی مالخران را به‌طور ویژه تحت کنترل قرار داده و با هماهنگی دستگاه قضایی برخورد‌های جدی و مؤثری انجام داده است.

شدیدترین برخورد‌ها با مالخری که با اموال مسروقه سروکار دارد

وی افزود: در تمامی پرونده‌های سرقت، پس از دستگیری سارقان، کشف اموال مسروقه و شناسایی مالخران در اولویت است. هر مالخری که با اموال مسروقه سروکار داشته باشد، با شدیدترین برخورد‌ها مواجه خواهد شد؛ از جمله پلمب محل کسب، ابطال مجوز فعالیت و حتی مجازات‌هایی سنگین‌تر از خود سارق. خوشبختانه مراجع قضایی نیز در این زمینه همکاری مطلوبی داشته‌اند و قانون تشدید مجازات مالخران در حال تکمیل است که به‌زودی اجرایی خواهد شد.

پدیده مالخری به‌طور کامل از چرخه سرقت حذف می‌شود

سردار قنبری با اشاره به اقدامات نظارتی پلیس آگاهی در این مورد، گفت: وضعیت کسب و کار مالخران تحت رصد ویژه است و ارتباط میان سارقان و مالخران به‌طور مداوم کنترل می‌شود. هدف ما این است که در آینده نزدیک پدیده مالخری به‌طور کامل از چرخه سرقت حذف شود.

قوانین موجود متناسب با زمان گذشته تدوین شده‌اند

رئیس پلیس آگاهی فراجا در ادامه به موضوع قوانین بازدارنده اشاره و بیان کرد: برخی قوانین موجود متناسب با زمان گذشته تدوین شده‌اند. به‌عنوان نمونه در دوره‌ای که قانون مقابله با کیف‌قاپی نوشته شد، موضوعی به نام موبایل وجود نداشت، اما امروز موبایل‌قاپی یکی از جرایم مهم و بعضاً خشن است؛ بنابراین بازنگری در قوانین برای تطبیق با شرایط روز ضروری است و در تعامل با دستگاه قضایی این موضوع در حال پیگیری است.

هشدار پلیس به سارقان خشن؛ برخورد قاطعانه و در چارچوب قانون

وی درباره برخورد پلیس با سارقان خشن نیز تصریح کرد: به این افراد هشدار داده‌ایم و در عمل هم ثابت کرده‌ایم که در صورت مواجهه، همکاران ما قاطعانه و در چارچوب قانون با آنان برخورد خواهند کرد. تاکنون تعداد زیادی از این مجرمان در جریان عملیات‌های پلیس دستگیر و با واکنش قاطع روبه‌رو شده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->