پرفروش‌ترین برند‌های موبایل جهان در سه‌ماهه سوم ۲۰۲۵ + فهرست درمان سرطان تخمدان مقاوم به کمک نانو ذرات کمکی عضلات مبتنی‌ بر هوش مصنوعی، راه‌حلی برای بازیابی توانایی‌های حرکتی آغاز مذاکرات با تلگرام برای رفع فیلترینگ: شورای عالی فضای مجازی شروط شش‌گانه تعیین کرد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) ایلان ماسک مدعی شد: کارکردن در کل جهان به پایان می‌رسد اولین اطلاعات رسمی از گلکسی S26 سامسونگ منتشر شد چطور بفهمیم یک ویدیو یا عکس، واقعی است یا ساخته‌شده با هوش مصنوعی؟ + آموزش ساخت بزرگ‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی باهمکاری انویدیا و اوراکل تأثیر ماه کامل بر کیفیت خواب انسان، واقعیت علمی یا باور عامیانه؟ ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم
سرخط خبرها

سیاه و سفید ورود استارت‌آپ‌ها به بورس

  • کد خبر: ۳۶۳۵۷
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵
سیاه و سفید ورود استارت‌آپ‌ها به بورس
رضا الفت‌نسب - عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب‌وکار‌های مجازی کشور
در بحث استفاده اکوسیستم استارت‌آپی کشور از سرمایه‌های موجود در بازار بورس، از مدتی قبل چند شرکت کرادفاندینگ با مجوز فرابورس به این بازار وارد شدند تا بتوانند برای استارت‌آپ‌هایی که تا ۲ میلیارد تومان سرمایه نیاز دارند جذب نقدینگی داشته باشند. یعنی مردم سهام این شرکت‌ها را می‌خرند. آن‌ها هم به سرمایه‌گذاری روی استارت‌آپ‌هایی که از استاندارد‌های لازم برخوردارند می‌پردازند. اگر اجازه می‌دادیم این شرکت‌ها چند سالی در بورس فعالیت کنند و پس از آن تصمیم به ورود مستقیم استارت‌آپ‌ها به بازار سرمایه می‌گرفتیم، مسلما فضای کلی بازار سرمایه برای پذیرش این کسب‌وکار‌ها خیلی آماده‌تر بود. این روش باعث می‌شد مردم شناخت بهتری درباره نوع کسب‌وکار‌های آنلاین پیدا کنند و عرضه آن‌ها در بورس با استقبال بیشتری روبه‌رو می‌شد. اما می‌بینیم هم‌زمان با ورود کرادفاندینگ‌ها به فرابورس، تعدادی از استارت‌آپ‌ها هم در حال وارد شدن به بازار سرمایه و فروش سهام خود هستند. به نظر می‌رسد این اتفاق تا اندازه‌ای هیجانی و ناشی از وضعیت مثبت بازار بورس کشور در ماه‌های گذشته است. اگر ورود کسب‌وکار‌های نوآور به بازار سرمایه به‌خوبی مدیریت شود و دچار هیجانات نشود، می‌توانیم شاهد جذب سرمایه‌های سرگردان و خرد به سمت کسب وکار‌های آنلاین باشیم. این اتفاق مثبتی است و می‌تواند حال این روز‌های اقتصاد دیجیتال کشور را بهتر کند.

البته ورود مستقیم استارت‌آپ‌ها به بورس با خطر هم همراه است. هم‌اکنون به هر دلیلی حال بازار سرمایه کشور خوب است و افراد زیادی در سراسر کشور حتی با سرمایه‌های اندک ترجیح داده‌اند به این بازار وارد شوند، اما در همین شرایط، بعضی کارشناسان اقتصادی معتقدند ممکن است بخشی از رشد بورس حبابی باشد و پس از مدتی سیر نزولی در ارزش بازار سرمایه کشور شروع شود. استارت‌آپ‌ها باید با شناخت و بررسی تمام شرایط به این حوزه قدم بگذارند.
البته در همه دنیا نقطه اوج در پیشرفت و رشد یک کسب‌وکار ورود به بورس است. یعنی شرکت‌های حاضر در بازار کسب‌وکار‌های آنلاین کشور باید در نهایت این مسیر را بروند. هرچه زودتر بتوانند شرایط قدم گذاشتن در بازار سرمایه را پیدا کنند، توسعه آن‌ها سرعت بیشتری خواهد گرفت.
البته باید پذیرفت که ورود به بازار سرمایه در کنار فایده‌ها، مشکلات مختلفی هم خواهد داشت، اما اگر قبل از ورود استارت‌آپ‌ها به بورس بتوانیم چالش‌های احتمالی پیش رویشان را پیش‌بینی و برطرف کنیم، امکان موفقیت در این عرصه تا حد زیادی بیشتر خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->