گوگل به زودی به کودکان زیر ۱۳ سال اجازه استفاده از چت‌بات Gemini را می‌دهد کشف انقلابی دانشمندان درباره منشأ طلا: مگنتارها، کارخانه‌های جدید تولید عناصر گرانبها! نسخه آزمایشی One UI ۸ سامسونگ احتمالا ماه آینده منتشر می‌شود ویدئو | موتورسیکلت پرنده Volonaut که از پیشرانه جت برای پرواز استفاده می‌کند زمان انتشار بازی GTA VI به تأخیر افتاد + دلیل و تاریخ جدید هشدار اپل به کاربران آيفون: مراقب حمله جاسوس‌افزاری باشید نتیجه تحقیقات جدید: رژیم غذایی فستینگ منجر به تغییرات پویا در مغز می‌شود گوگل پلی از ابتدای سال ۲۰۲۴ تا کنون ۴۷ درصد از برنامه‌هایش را کاهش داده است جمینای گوگل احتمالا تا پایان ۲۰۲۵ با آیفون ادغام می‌شود بزرگ‌ترین ساختار کیهانی ممکن است ۵۰درصد بزرگ‌تر از آن چیزی باشد که تصور می‌کردیم نامه انجمن «فین‌تک» ایران به رئیس جمهور در اعتراض به ضرب‌الاجل بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارزی ابزارهای جدید هوش مصنوعی گوگل برای یادگیری زبان معرفی شدند گوگل زبان فارسی را به هوش مصنوعی پادکست‌ساز NotebookLM اضافه کرد ویدئوکست | اخبار علم و فناوری در هفته گذشته (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازبین‌بردن عوارض قرص‌های لاغری و راهکار‌های علمی و مؤثر برای بازگرداندن سلامتی راهکار‌های جلوگیری از قطع اینترنت در تابستان | ارتباطات زیر سایه خاموشی‌ها دانشمندان، به‌صورت اتفاقی، فرضیه ۶۷ ساله درباره ویتامین B1 را تأیید کردند نتیجه تحقیقات جدید: ضرر استرس کاری و دود دست‌دوم سیگار برابر است! بسته هدیه ایرانسل به مناسبت دهه کرامت ۱۴۰۴ + روش فعالسازی یکی از دریافت‌کنندگان تراشه نورالینک حالا با کمک هوش مصنوعی گراک می‌تواند دوباره حرف بزند اولین سند چندجانبه حوزه هوش مصنوعی بین کشورهای اسلامی تصویب می‌شود
سرخط خبرها

سیاه و سفید ورود استارت‌آپ‌ها به بورس

  • کد خبر: ۳۶۳۵۷
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵
سیاه و سفید ورود استارت‌آپ‌ها به بورس
رضا الفت‌نسب - عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب‌وکار‌های مجازی کشور
در بحث استفاده اکوسیستم استارت‌آپی کشور از سرمایه‌های موجود در بازار بورس، از مدتی قبل چند شرکت کرادفاندینگ با مجوز فرابورس به این بازار وارد شدند تا بتوانند برای استارت‌آپ‌هایی که تا ۲ میلیارد تومان سرمایه نیاز دارند جذب نقدینگی داشته باشند. یعنی مردم سهام این شرکت‌ها را می‌خرند. آن‌ها هم به سرمایه‌گذاری روی استارت‌آپ‌هایی که از استاندارد‌های لازم برخوردارند می‌پردازند. اگر اجازه می‌دادیم این شرکت‌ها چند سالی در بورس فعالیت کنند و پس از آن تصمیم به ورود مستقیم استارت‌آپ‌ها به بازار سرمایه می‌گرفتیم، مسلما فضای کلی بازار سرمایه برای پذیرش این کسب‌وکار‌ها خیلی آماده‌تر بود. این روش باعث می‌شد مردم شناخت بهتری درباره نوع کسب‌وکار‌های آنلاین پیدا کنند و عرضه آن‌ها در بورس با استقبال بیشتری روبه‌رو می‌شد. اما می‌بینیم هم‌زمان با ورود کرادفاندینگ‌ها به فرابورس، تعدادی از استارت‌آپ‌ها هم در حال وارد شدن به بازار سرمایه و فروش سهام خود هستند. به نظر می‌رسد این اتفاق تا اندازه‌ای هیجانی و ناشی از وضعیت مثبت بازار بورس کشور در ماه‌های گذشته است. اگر ورود کسب‌وکار‌های نوآور به بازار سرمایه به‌خوبی مدیریت شود و دچار هیجانات نشود، می‌توانیم شاهد جذب سرمایه‌های سرگردان و خرد به سمت کسب وکار‌های آنلاین باشیم. این اتفاق مثبتی است و می‌تواند حال این روز‌های اقتصاد دیجیتال کشور را بهتر کند.

البته ورود مستقیم استارت‌آپ‌ها به بورس با خطر هم همراه است. هم‌اکنون به هر دلیلی حال بازار سرمایه کشور خوب است و افراد زیادی در سراسر کشور حتی با سرمایه‌های اندک ترجیح داده‌اند به این بازار وارد شوند، اما در همین شرایط، بعضی کارشناسان اقتصادی معتقدند ممکن است بخشی از رشد بورس حبابی باشد و پس از مدتی سیر نزولی در ارزش بازار سرمایه کشور شروع شود. استارت‌آپ‌ها باید با شناخت و بررسی تمام شرایط به این حوزه قدم بگذارند.
البته در همه دنیا نقطه اوج در پیشرفت و رشد یک کسب‌وکار ورود به بورس است. یعنی شرکت‌های حاضر در بازار کسب‌وکار‌های آنلاین کشور باید در نهایت این مسیر را بروند. هرچه زودتر بتوانند شرایط قدم گذاشتن در بازار سرمایه را پیدا کنند، توسعه آن‌ها سرعت بیشتری خواهد گرفت.
البته باید پذیرفت که ورود به بازار سرمایه در کنار فایده‌ها، مشکلات مختلفی هم خواهد داشت، اما اگر قبل از ورود استارت‌آپ‌ها به بورس بتوانیم چالش‌های احتمالی پیش رویشان را پیش‌بینی و برطرف کنیم، امکان موفقیت در این عرصه تا حد زیادی بیشتر خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->