پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انجام ۲۰۰ تست روزانه کرونا در بیمارستان قائم مشهد

  • کد خبر: ۳۶۳۶۹
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۲
انجام ۲۰۰ تست روزانه کرونا در بیمارستان قائم مشهد
رئیس مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) با اشاره به راه اندازی آزمایشگاه کووید۱۹ در این مرکز در یک ماه اخیر اظهار کرد: در حال حاضر روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ تست در این آزمایشگاه انجام می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر فاطمه تارا در نشست قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا با بیان اینکه این مرکز درمانی در ابتدای شیوع ویروس کرونا نقش پشتیبان را برای مراکز درمانی امام رضا(ع) و دکتر شریعتی داشت که با افزایش تعداد بیماران مبتلا به کووید۱۹ تعدادی از بخش های این مرکز به این دسته از بیماران اختصاص یافت خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۴ بخش این مرکز به بستری بیماران کرونایی اختصاص یافته است و در سایر بخش ها نیز به بیماران غیر کرونایی خدمات رسانی می شود.

وی با بیان اینکه به منظور خدمات رسانی مطلوب به بیماران، اورژانس مرکزی بیمارستان درکوتاه ترین زمان ممکن راه اندازی شد اظهار کرد: در حال حاضر روزانه ۱۷۰ تا ۲۰۰ بیمار به طور روزانه به اورژانس این مرکز مراجعه می کنند که حدود ده درصد از این تعداد در بخش ها بستری می شوند.

رئیس بیمارستان قائم (عج) با اشاره به اینکه تمامی بیماران مراجعه کننده به این مرکز تحت تریاژ دو سطحی قرار گرفته و از نظر بیماری کرونا نیز غربالگری می شوند اظهار کرد: برخی از بیماران علاوه بر بیماری خود به بیماری کرونا نیز مبتلا هستند که در بخش های جداگانه مورد مراقبت و درمان قرار می گیرند.

دکتر تارا تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۱۴۰ بیمار مبتلا به کرونا در این مرکز بستری و تحت مراقبت های بالینی قرار دارند.

وب دا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->