سهمیه بنزین اردیبهشت امشب شارژ می‌شود (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) واردات ۸ تا ۱۰ هزار خودروی برقی به کشور تا ۳ ماه آینده (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) پلمب ۳ سالن زیبایی در مشهد (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) معاون وزیر صمت هرگونه افزایش قیمت کالاها بدون مجوز را غیرقانونی دانست تشکیل پرونده برای یک نانوایی در کلاهدوز مشهد به دلیل تخلف (۳۰ فروردین۱۴۰۳) مدل خودرو، معیار جدید دهک‌بندی خانوار برای دریافت یارانه! قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) پرداخت ۳۰۰ میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه به بیمه‌شدگان صندوق اجتماعی کشاورزان خراسان‌رضوی بازار سرد مرغ گرم در مشهد | مرغدار کیلویی ۳ تا ۷ هزار تومان در ضرر اجرای مصوبه افزایش حق مسکن فقط با تصویب هیئت دولت صرفه جویی ۴۳۰۰ مگاوات برق از محل افزایش بهره وری کولر‌های آبی افزایش حقوق بازنشستگان کارگری در سال ۱۴۰۳ به کجا رسید؟ حدود ۲ میلیون خانه در حال ساخت است قیمت طلا، قیمت دلار و قیمت سکه در بازار امروز پنجشنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی: تعطیلی پنجشنبه‌ها آثار زیان باری بر بخش اقتصادی خواهد داشت آرزو برای برقی شدن قطار تهران – مشهد | بررسی سهم پروژه‌های حمل ونقل ریلی خراسان رضوی در آلبوم بودجه ۱۴۰۳ مرحله سوم واریز سود سهام عدالت در راه است + جزئیات پیش‌فروش لوازم خانگی برای جلوگیری از ایجاد بازارسیاه قیمت جدید پژو پارس با افزایش ۱۵۰ میلیون تومانی تعیین شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) حقوق فروردین بازنشستگان کشوری امروز پرداخت می‌شود (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) همه چیز درباره هلدینگ «خلیج فارس» دلار به کانال ۶۶ هزار تومان برگشت (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) لزوم صادرات سیب و پرتقال مازاد در راستای حمایت از تولید داخل از ابتدای سال، ۲۰۰ تن گوشت قرمز وارد شده و در بازار توزیع شده است چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟
سرخط خبرها

از خوردن گوشت و جگر دام بلافاصله بعد ذبح خودداری کنید | تب کریمه کنگو در کمین است

  • کد خبر: ۳۶۴۸۳
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۸
از خوردن گوشت و جگر دام بلافاصله بعد ذبح خودداری کنید | تب کریمه کنگو در کمین است
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دام‌پزشکی استان خراسان رضوی گفت: گوشت بعد ذبح باید حتما ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و بعد مصرف شود.
طنین همتی| شهرآرانیوز، دکتر محمود قربان‌زاده با حضور در نشست خبری با موضوع نظارت‌های بهداشتی دام‌پزشکی در روز عید قربان با تأکید بر اینکه شهروندان بیماری مشترک انسان و دام را جدی بگیرند، توصیه کرد: وقتی اسمی از بیماری مشترک انسان و دام گفته می‌شود، تنها بیماری‌های شایع تب مالت و کریمه کنگو به ذهن‌ها خطور می‌کند، درحالی‌که ما ۸۳۲ بیماری مشترک انسان و دام داریم که اگر بهداشت رعایت نشود، کنترل این بیماری‌ها سخت خواهد بود.

وی گفت: ۳۱ درصد وزن زنده هر دام ضایعات دورریز آن است که در صورت ذبح دام در خانه امکان دفن آن‌ها وجود ندارد و ممکن است خوراک حیوانات شود که این هم خود عامل آلودگی و ازدیاد حیوانات ولگرد می‌شود.

این مقام مسئول با تأکید بر رعایت هرچه بیشتر بهداشت در زمان ذبح دام در روستا‌ها یادآور شد: در بحث روستا‌ها توصیه‌ای که به مردم این مناطق داریم، این است که محل ذبح دام را طوری انتخاب کنند که امکان شست‌وشو داشته باشد و دامی که انتخاب می‌کنند سرحال باشد و علائمی از بیماری در حالات دام مشاهده نشود. به‌ویژه اینکه دام از کنه عاری باشد و خون ریخته‌شده بلافاصله شسته شود و بعد شست‌وشو با مقداری آهک و وایتکس محل ضدعفونی شود.

وی ادامه داد: در مناطق شهری توصیه می‌شود حتما از کشتارگاه برای ذبح دام استفاده شود. در غیر این صورت بعد ذبح دام اندام‌های مصرف‌نشدنی آن را حتما در گودالی با عمق یک‌ونیم متر با آهک بپوشانید و به هیچ عنوان آن را خوراک حیوانات نکنید.

وی افزود: بسیاری از این اندام‌ها حاوی کیست‌های انگلی است که وقتی خوراک سگ یا گربه شود، سیکل زندگی انگل تکمیل می‌شود و باعث ازدیاد انگل‌ها و تکثیر آن‌ها می‌شود.

وی توصیه کرد: بانوان به هیچ عنوان لاشه دام را پاک‌سازی نکنند. قصاب نیز حتما از دستکش استفاده کند و اگر در حین قصابی دست زخمی شد، بلافاصله دست را ضد‌عفونی کند و کار را ادامه ندهد و در صورت اینکه بعد چند روز احساس سردرد یا علائم شدید سرماخوردگی کرد، به پزشک مراجعه کند و تاریخ ذبح دام را بیان کند.

این کارشناس در حوزه دام در ادامه بیان کرد: اگر بر روی دام کنه‌ای مشاهده شد، در صورت امکان از ذبح دام خودداری کنید و سعی نکنید کنه را با دست از دام جدا کنید. این کنه‌ها، چون خون می‌خوردند و باد می‌کنند، خیلی‌ها کنجکاو می‌شوند و ممکن است کنجکاوی کودکان باعث شود این حشرات عامل بیماری شوند و با ترکیدن این کنه‌ها و پاشیدن آن بر روی بدن، عاملی برای بیماری کریمه کنگو شود.

وی تأکید کرد: نکته مهمی که باید گفته شود، این است که گوشت تازه و جگر تازه نباید بلافاصله مصرف شود و باید ۲۴ ساعت در دمای یخچال باشد، اما اشتباهی که مردم مرتکب می‌شوند، این است که گوشت تازه را مستقیم به فریزر منتقل می‌کنند که همین نقطه سرمای زیر صفر به هیچ عنوان آلودگی گوشت را برطرف نمی‌کند.

وی افزود: در صورتی که جگر را تازه مصرف می‌کنید، حتما آن را سرخ کنید، چون نیم‌پزکردن آن هم می‌تواند عامل آلودگی باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->