اوسمار و اولین چالش با پرسپولیس: دستیار تحمیلی نمی‌خواهم انصاری مامور مذاکره با بازیکنان لیست اوسمار نتیجه بازی تراکتور و الشرطه در لیگ نخبگان آسیا(۱۲ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌| برد ناپلئونی با درخشش ترابی ویدئو| خلاصه بازی تراکتور و الشرطه در لیگ نخبگان آسیا(۱۲ آبان ۱۴۰۴) بازگشت سیدجلال به پرسپولیس تکذیب شد درویش در تدارک حضور در فولاد و برکناری یحیی! اعتماد AFC به شرکت مورد نظر فدراسیون دربی در تهران بدون تماشاگر| اوج بی برنامگی پخش زنده بازی تراکتور و الشرطه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت بازی پاری سن ژرمن و بایرن مونیخ (۱۳ آبان ۱۴۰۴) | آتش بازی در پاریس اولین جداشده منچستریونایتد در زمستان مشخص شد تاریخ و ساعت بازی لیورپول و رئال مادرید (۱۳ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت آرنولد به آنفیلد تاریخ و ساعت بازی المپیاکوس و آیندهوون (۱۳ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت طارمی به UCL آقاسی غایب استقلال مقابل الوحدات آماده‌باش ساپینتو به آنتونیو آدان تاریخ و ساعت بازی سپاهان و آخال (۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴) | تلاش برای صعود جلالی ۴۵۰ دقیقه در حسرت یک دقیقه بازی در ترکیب استقلال پرسپولیس - تراکتور خیلی زود بهم رسیدند | فینال جام حذفی در مرحله یک شانزدهم نهایی! حدادی به دنبال ۳ بازیکن جدید برای پرسپولیس غیبت پاکدامن در الجزایر
سرخط خبرها

احتمال برگزاری اردوی نوروزی تیم ملی در آمریکای جنوبی

  • کد خبر: ۳۶۵۵۳۹
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۲
احتمال برگزاری اردوی نوروزی تیم ملی در آمریکای جنوبی
احتمال دارد تیم ملی فوتبال ایران برای برپایی اردوی نوروزی، راهی کشوری از آمریکای جنوبی شود. فدراسیون در این راستا در حال رایزنی است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز: فدراسیون فوتبال ایران در حال بررسی برنامه‌ای تازه برای آماده‌سازی تیم ملی در سال آینده است؛ برنامه‌ای که می‌تواند رنگ‌وبوی متفاوتی از اردو‌های معمول داشته باشد. بر اساس خبر‌های رسیده، مسئولان فدراسیون در تلاش‌اند اردوی نوروزی تیم ملی را در یکی از کشور‌های آمریکای جنوبی و به احتمال زیاد، در کشور پرو برگزار کنند.

این تصمیم با هدف آشنایی بازیکنان و کادرفنی با شرایط جغرافیایی، آب‌وهوایی و فرهنگی منطقه آمریکای مرکزی و جنوبی اتخاذ شده است؛ مناطقی که می‌تواند شباهت‌هایی با برخی شهر‌های میزبان مسابقات داشته باشد. حضور در محیطی متفاوت و تمرین در ارتفاعات پرو می‌تواند از نظر بدنی و تطبیق با شرایط آب‌وهوایی، کمک قابل‌توجهی به ملی‌پوشان کند.

از سوی دیگر، مذاکراتی غیررسمی نیز برای برگزاری بازی‌های دوستانه با چند تیم آمریکای جنوبی در حال انجام است. تیم‌های پرو، شیلی، اکوادور و بولیوی در فهرست گزینه‌های اولیه قرار دارند و فدراسیون در تلاش است با هماهنگی فیفا و کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی (CONMEBOL)، حداقل دو دیدار تدارکاتی را نهایی کند. این بازی‌ها می‌تواند فرصت بسیار خوبی برای محک‌خوردن تیم ملی برابر سبک فوتبال آمریکای جنوبی که مبتنی بر تکنیک، سرعت و بازی‌های فشرده است، فراهم کند.

اگر این طرح به نتیجه برسد، اردوی نوروزی در پرو یکی از متفاوت‌ترین و پربارترین اردو‌های تیم ملی در سال‌های اخیر خواهد بود؛ اردویی که می‌تواند نقشی کلیدی در آماده‌سازی برای مسیر مقدماتی جام جهانی ایفا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->