توسعه عدالت آموزشی با ساخت بیش از ۳۰۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی هشدار گسترش خشکسالی | از هر ۱۰ سد کشور یکی در آستانه خشک‌شدن است مشهد، پایتخت مسمومیت با مواد شوینده | روایت مرگ خاموش بر اثر سهل‌انگاری که در کمین همه ماست آلزایمر عملکرد عصبی-عروقی بافت چربی را مختل و ریسک دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید افراد پیش دیابتی شب‌ها این آجیل را بخورند تدوین بسته‌های آموزشی «از ایران دفاع می‌کنیم» برای همه مقاطع تحصیلی کشف ۶۳۲ کیلوگرم موادمخدر صنعتی و سنتی در خراسان رضوی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اولین قطار روسیه به ایران وارد شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) دیابت از کودکی تا سالمندی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی: هیچ موردی از سویه جدید تب برفکی شناسایی نشده است با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنید اعلام آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضائیه آیا آب تهران جیره‌بندی شده است؟ | وزیر نیرو: مجبوریم فشار آب را کم کنیم سهل‌انگاری رانندگان جاده‌ای در خراسان رضوی جان یک موتورسوار را گرفت | ۲۶ تصادف طی شبانه‌روز گذشته در جاده‌های استان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۴) | از شدت سرمای هوا کاسته می‌شود شینا انصاری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین فجایع زیست‌محیطی جهان باشد گلایه از تأخیر در پرداخت کارانه‌های کارکنان درمانی بیمارستان‌های مشهد زمان ‌ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تعیین شد + جزئیات گسترش فعالیت پشه آئدس با بارش‌های پاییزی | هشدار گسترش تب دنگی در برخی مناطق کشور ورود کودکان به مدارس از ۵سالگی اجباری خواهد شد؟ زندان، پایان نقشه سرقت متهمان اخراجی از محل کار سابق اجرای طرح کشوری پایش مدارس غیردولتی برای حل مشکلات دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: امیدواریم بتوانیم کنکور را حذف کنیم دفاع پلیس فتا از حیثیت دختر نوجوان | بازی مجازی نوجوان، برایش گران تمام شد برای کاهش قند خون چه بخوریم؟ آیا کیک و کلوچه، تنقلاتی کم‌کالری هستند؟ زنان، آمار مصرف قلیان را دو برابر کردند | قلیان‌های طعم‌دار در صدر مصرف
سرخط خبرها

با پیک عفونت‌های تنفسی مواجه نیستیم

  • کد خبر: ۳۶۶۴۳۳
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۸
با پیک عفونت‌های تنفسی مواجه نیستیم
رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی ایران، گفت: افرادی که دارای علائم عفونت‌های تنفسی هستند با روش‌های غیردارویی، مراجعه زودهنگام به پزشک و روش‌های دارویی نسبت به درمان خود اقدام کنند تا مسیر درمان بیماری به خوبی سپری شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر نادر توکلی، با بیان اینکه موضوع عفونت‌های تنفسی با تغییر فصل مطرح می‌شود، اظهار کرد: به طور معمول، اپیدمی بیماری‌های ویروسی در ابتدای فصل پاییز اتفاق می‌افتد. نکته مهم و اساسی این است که تمام گروه‌های سنی به ویژه سالمندان، افراد دارای بیماری زمینه‌ای و افراد دارای ضعف سیستم ایمنی نسبت به تزریق واکسن آنفلوآنزا اقدام کنند چرا که در زمان طلایی تزریق این واکسن قرار داریم. این در حالیست که بدلیل انتقال راحت بیماری‌های تنفسی، توصیه می‌شود که مراقبت‌های بهداشتی زمان پاندمی کرونا را رعایت کنند. 

وی درباره وضعیت عفونت‌های تنفسی گفت: در حال حاضر، با پیک عفونت‌های تنفسی مواجه نیستیم، اما تمام بیمارستان‌ها به ویژه بخش‌های مراقبت‌های ویژه اطفال برای این موضوع آماده هستند. درصد کمی از کودکان به دلیل ابتلا به عفونت‌های تنفسی به «سندرم زجر تنفسی» مبتلا می‌شوند و به همین دلیل به خدمات ICU در کودکان نیاز دارند. با توجه به این شرایط، به افزایش تخت‌های مراقبت‌های ویژه کودکان نیاز داریم. 

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی ایران درباره توصیه‌های بهداشتی اظهار کرد: افرادی که دارای علائم عفونت‌های تنفسی هستند با روش‌های غیردارویی، مراجعه زودهنگام به پزشک و روش‌های دارویی نسبت به درمان خود اقدام کنند تا مسیر درمان بیماری به خوبی سپری شود. بیماری‌های تنفسی به راحتی منتقل می‌شوند، بنابراین توصیه می‌شود که مراقبت‌های بهداشتی زمان پاندمی کرونا را رعایت کنند. 

توکلی در پاسخ به این پرسش که «گفته می‌شود آنفلوآنزا نوع A در برخی کشور‌ها شایع است و احتمال ورود این بیماری به کشور وجود دارد؟» گفت: مدیر مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت نسبت به رصد عفونت‌های تنفسی در گردش به صورت ماهانه اقدام می‌کند. آنفلوآنزای نوع A از سوش‌های اندمیک این بیماری به حساب می‌آید و ممکن است که در برخی فصول پیک‌هایی ایجاد کند. اغلب سوش‌های آنفلوآنزا می‌توانند به شکل نادر، بیماری شدید تنفسی و حتی مرگ و میر داشته باشند. اینطور نباید تصور کرد که فقط کرونا سبب بیماری شدید تنفسی و مرگ‌ومیر می‌شود.

وی اظهار کرد: برخی مرگ‌ومیر‌های بیماری‌های تنفسی به دلیل غلبه ویروس بر بدن است که سبب سندرم زجر تنفسی می‌شود و بیمار در ICU بستری شده و متاسفانه جان خود را از دست می‌دهد. اگر بخواهیم درباره سوش غالب آنفلوآنزا یا عفونت‌های تنفسی در گردش اطلاع داشته باشیم، می‌بایست به گزارش رصد مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت مراجعه کنیم. بررسی گزارش مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، وضعیت عفونت‌های تنفسی در گردش را به خوبی روایت می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->