واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان انتقاد سخت بیل گیتس از ایلان ماسک و دونالد ترامپ تریلر جدید بازی Mafia: The Old Country منتشر شد + زمان عرضه گلکسی F56 سامسونگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

برق برای نخستین بار از مواد عادی عبور کرد

  • کد خبر: ۳۷۰۲۳
  • ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۶
برق برای نخستین بار از مواد عادی عبور کرد
محققان برای نخستین بار توانسته اند با استفاده از الکتریسیته خاصیت مغناطیسیم را در موادی که به طور معمول این ویژگی را ندارند، تغییر دهند.
به گزارش شهرآرانیوز، این دستاورد گامی مهم در توسعه تجهیزات الکترونیکی از مواد عادی است که در غیر این صورت کارآمد نیستند.

به عبارت ساده خاصیت فرومغناطیسی هنگامی در مواد ایجاد می‌شود که بخش اعظم الکترون‌ها در اتم هایشان در یک جهت حرکت کنند. در مواد غیر مغناطیسی، الکترون‌ها معمولا زوج تشکیل می‌دهند و جهت حرکت اتم‌های مخالف میدان مغناطیسی را از بین می‌برد.

به طور طبیعی تعداد اندکی از مواد فرومغناطیسی هستند. این خاصیت به طور معمول در آهن، کبالت و نیکل و همچنین آلیاژ‌های آن‌ها وجود دارد. به همین دلیل مهندسان مواد اندکی برای توسعه دستگاه‌های الکترونیکی در اختیار دارند.

اما اکنون محققان دانشگاه مینه سوتا توانسته اند مغناطیسیم را در ماده‌ای به نام پیریت (سولفید آهن) به وجود بیاورند که در حال معمول این خاصیت را ندارد.

محققان در این پژوهش از روشی به نام «electrolyte gating» استفاده کردند. آن‌ها نخست پیریت را در تماس با یک الکترولیت قرار دادند.

در مرحله بعد الکتریسیته به میزان یک ولت به این ترکیب وارد کردند. این امر مولکول‌هایی که در مناطق تماس الکترولیت و پیریت قرار داشتند را به طور مثبت شارژ کرد و به این ترتیب یک نیروی مغناطیسی قابل اندازه گیری به وجود آمد. به محض آنکه ولتاژ قطع شد، خاصیت مغناطیسی ماده نیز از بین رفت.

این روش در تولید محصولات الکترونیکی بسیار کارآمد است. این تحقیق در ژورنال «ساینس ادونسز» منتشر شده است.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->