اعلام آمادگی ایران برای بازسازی و ترمیم زیارتگاه سخی در شهر مزارشریف ابراز نگرانی یونیسف درباره وضعیت کودکان بعد از زلزله اخیر افغانستان نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تاجیکستان در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و تاجیکستان (۱۳ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین قیمت امروز پول افغانی (۱۳ آبان ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: در موضوع حقابه، از عملکرد افغانستان ناراضی هستیم یک مقام طالبان: فرمان رهبر ما یک تضمین محکم برای جلوگیری از قاچاق انسان به ایران است آخرین اخبار از زلزله ۶/۳ ریشتری افغانستان (۱۲ آبان ۱۴۰۴) + فیلم و عکس زلزله ۶/۳ ریشتری بخش‌هایی از زیارت سخی در مزارشریف را تخریب کرد | آمار دقیقی از تلفات وجود ندارد + فیلم تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تاجیکستان در بازی‌های همبستگی عربستان عضو هیئت‌رئیسه مجلس: وضعیت اقامت اتباع و تحصیل فرزندانشان باید تعیین تکلیف شود سخنگوی طالبان: ارتش پاکستان مانع روند صلح با افغانستان است پاکستان گذرگاه مرزی تورخم را به صورت محدود باز کرد تیم ملی فوتسال افغانستان در میان استقبال گرم مردم وارد کابل شد + فیلم طالبان گروه‌هایی را برای حل مشکلات هویتی مهاجرین به ایران اعزام کرد خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و ایران در فینال رقابت‌های آسیایی بحرین + فیلم پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و ایران (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین روایت انوش دستگیر از پناهندگی تا نیمکت تیم ملی هلند با تلاش‌های هند، آمریکا معافیت تحریمی بندر چابهار را تمدید کرد نخستین محموله سوخت صادراتی از ایران با خط آهن خواف-هرات وارد افغانستان شد + فیلم قیمت امروز پول افغانی (۷ آبان‌ ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ابراز نگرانی یونیسف درباره وضعیت کودکان بعد از زلزله اخیر افغانستان

  • کد خبر: ۳۷۰۳۱۲
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
ابراز نگرانی یونیسف درباره وضعیت کودکان بعد از زلزله اخیر افغانستان
صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که هزاران کودک و خانواده در ولایت‌های بلخ و سمنگان پس از زلزله اخیر در معرض خطر جدی قرار گرفته‌اند و نیازمند کمک‌های فوری انسانی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، مرکز این زمین‌لرزه در نزدیکی مرز افغانستان با ازبکستان، حدود ۲۲ کیلومتری غرب و جنوب‌غرب شهر خلم در ولایت سمنگان و در ۳۰ کیلومتری شرق و جنوب‌شرق شهر مزارشریف در ولایت بلخ ثبت شده است.

شدت این زمین لرزه به حدی بود که اثرات آن در کابل نیز احساس شد و در کشور‌های همسایه نیز اثرات این زمین لرزه احساس شده است.

براساس گزارش‌ها، دست‌کم ۲۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند که شامل ۹ نفر در ولایت بلخ و ۱۱ نفر در ولایت سمنگان می‌شود.

همچنین ۹۴۵ نفر در این زمین لرزه زخمی شده‌اند که از این تعداد، ۶۱۶ نفر در بلخ و ۳۲۹ نفر در سمنگان هستند.

با ادامه ارزیابی‌ها، احتمال افزایش شمار قربانیان وجود دارد.

طبق برآورد‌های سامانه هشدار سریع وابسته به سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده، حدود ۱۱۰ هزار نفر تحت تأثیر لرزش بسیار شدید و بیش از ۱.۵ میلیون نفر تحت لرزش شدید قرار گرفته‌اند.

یونیسف اعلام کرده است که بسیاری از کودکان دچار شوک روانی شده‌اند و خانواده‌ها به دلیل تخریب خانه‌ها و سرمای فزاینده در مناطق شمالی، ناچار به ترک محل سکونت خود شده‌اند.

بر بنیاد اطلاعات یونیسف، ارزیابی‌های اولیه نشان می‌دهد که شمار زیادی از خانه‌ها به‌طور جزئی یا کامل آسیب دیده‌اند.

خانواده‌های آسیب‌دیده در معرض جابه‌جایی قرار دارند و نیازمند کمک‌های فوری انسانی هستند.

یونیسف افزوده است که نزدیک شدن به زمستان و کاهش دما، شرایط را برای کودکان، سالمندان و افراد آسیب‌پذیر دشوارتر کرده است.

در پی برگزاری جلسه هماهنگی عملیاتی میان‌سازمانی در صبح سه‌شنبه، ۱۰ تیم ارزیابی مشترک به شهرستان‌های آسیب‌دیده در ولایت‌های بلخ و سمنگان اعزام شده‌اند.

یونیسف و شرکای آن تیم‌های بهداشتی را به مناطق آسیب‌دیده فرستاده‌اند تا خدمات درمانی اضطراری، مراقبت‌های اولیه، حمایت روانی و مشاوره روانی-اجتماعی را ارائه دهند.

همچنین کارکنان بخش آب و بهداشت و مروجان اجتماعی یونیسف در محل حضور دارند و ضمن انجام ارزیابی‌های میدانی، پاسخ‌گویی فوری را آغاز کرده‌اند.

یونیسف افغانستان از جامعه جهانی، نهاد‌های امدادی و حامیان خود خواسته است تا با افزایش کمک‌های مالی و تجهیزاتی، از تلاش‌های جاری برای حمایت از کودکان و خانواده‌های آسیب‌دیده پشتیبانی کنند.

این نهاد تأکید کرده است که در بحران‌های انسانی، کودکان آسیب‌پذیرترین گروه هستند و باید در اولویت پاسخ‌های امدادی قرار گیرند.

یونیسف متعهد شده که با همکاری شرکای خود، حمایت همه‌جانبه‌ای از آسیب‌دیدگان ارائه دهد و به تلاش‌های امدادی ادامه دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->