قالیباف پاکستان را به مقصد تهران ترک کرد داستان‌سرایی ضدایرانی رسانه آمریکایی کشف آثار جراحی مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی به گروگان گرفته شده توسط رژیم اسرائیل روایت قالیباف از تلاش آمریکا برای آتش‌بس در جنگ ۱۲ روزه کنایه عراقچی به یاوه‌گویی‌های نتانیاهو واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ تأکید قالیباف بر ارتقای تعاملات‌ اقتصادی ایران‌ و پاکستان با تسهیل امور بانکی و تجارت‌ آزاد ادعای گروسی: ایران هنوز می‌تواند سلاح اتمی بسازد معاون وزیر امور خارجه: موشک‌ها برای حفظ حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور هستند و موضوع مذاکره نیستند وزیر میراث فرهنگی: تصویب «منشور کوروش» نشانه جایگاه تمدنی ایران در عدالت و کرامت انسانی است قائم‌پناه: باید کمک کنیم کشور با هم‌افزایی و دوری از سهم‌خواهی‌های بی‌ثمر، از مشکلات عبور کند آیت‌الله علم‌الهدی: رهبر ایران، قدرتمندترین رهبر جهان است| ترس آمریکا از جوانان با استعداد ایرانی رهبر انصارالله: نقش جبهه‌های پشتیبان غزه طی ۲ سال بارز بود تقدیر زیاد نخاله از ایران به خاطر حمایت از ملت فلسطین گروسی: راه‌حل فوری درباره ایران وجود ندارد بسته مشکوک در پایگاه نظامی آمریکا چندین نظامی را راهی بیمارستان کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) درگیری تازه مرزی میان طالبان و پاکستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماجرای غش کردن فردی در دفتر کار ترامپ چیست؟ حمله جدید آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب ۳ کشته برجای گذاشت قالیباف: باید کشور‌های اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند حملات نظامیان صهیونیست به کرانه باختری ادامه دارد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماکرون خواستار پیوستن الجولانی به ائتلاف ضد داعش شد سنای آمریکا قطعنامه جلوگیری از مداخله نظامی علیه ونزوئلا را رد کرد کره شمالی موشک بالستیک آزمایش کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) چین سومین ناو هواپیمابر خود را به آب انداخت (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد ترامپ: من مسئول حمله اسرائیل به ایران بودم
سرخط خبرها

روایت قالیباف از تلاش آمریکا برای آتش‌بس در جنگ ۱۲ روزه

  • کد خبر: ۳۷۰۹۵۶
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۷
روایت قالیباف از تلاش آمریکا برای آتش‌بس در جنگ ۱۲ روزه
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش آمریکا برای آتش بس در جنگ ۱۲ روزه، گفت: معاون رئیس‌جمهور آمریکا در تلاش بود دیداری با وزیر خارجه ایران ترتیب دهد تا قطع آتش اتفاق بیفتد، اما این پاسخ را شنیدند که «جنگ را شما آغاز کردید و پایان آن با ماست»؛ زمانی این جنگ پایان می‌یابد که آخرین شلیک و هجمه از سوی ما انجام شود وگرنه ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در ادامه سفر به پاکستان در نشست با فعالان اقتصادی پاکستان و ایران در کراچی، گفت: ملت پاکستان با روحیه حق طلبی، عدالتخواهی، درک عمیق و دقیق و تشخیص به موقع به میدان آمدند و از ملت، دولت و نیرو‌های مسلح ایران حمایت کردند و این هوشمندی و درایت همیشه در ذهن و روح مردم ایران باقی می‌ماند.

وی با اشاره به شرایط منطقه گفت: امروز در دانشگاه‌های آمریکا، از فلسطین دفاع می‌کنند و این نشان می‌دهد که در نظرسنجی‌های معتبر جهانی نیز مردم فلسطین از حمایت بیشتری نسبت به رژیم صهیونیستی برخوردارند. رژیم صهیونیستی از ابتدای تشکیل خود به دنبال توسعه سرزمینی بوده و هدف نهایی آن این است که هیچ دولت اسلامی و امتی در منطقه مستقل و قوی نباشند، چون این را خطری برای بقای خود می‌داند.

ایران به نمایندگی از امت اسلامی مقابل رژیم صهیونیستی ایستاد

وی افزود: کافی است به وضعیت کشور‌های منطقه بنگریم؛ از شمال آفریقا تا سودان، لیبی، سوریه، لبنان و یمن. اگر در برابر این رژیم نایستیم، این روند ادامه دارد. یا باید شاهد «صلح تحمیلی» نظیر طرح «آبراهام» باشیم که همه زانو زده و او را به رسمیت بشناسند و یا «جنگ تحمیلی»؛ صهیونیست‌ها هیچ منطق و زبانی جز زور و قدرت ندارند پس باید به آنها پاسخی قاطع و دندان شکن داد.

قالیباف گفت: خدا را شاکریم که در تجاوزی که آنان آغازگر آن بودند و آمریکا نیز به طور مستقیم در آن دخالت داشت و حمله کرد، ایران اسلامی با حمایت امت اسلامی پاسخ دندان‌شکنی به آنها داد. همچنین برای نخستین بار در تاریخ این رژیم نامشروع، شهر‌های مهمی، چون تل‌آویو، مراکز نظامی و علمی نظامی آن با دقت و پرحجم مورد حمله قرار گرفتند و پاسخ سنگینی دریافت کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: هرچند در روز‌های نخست رژیم صهیونیستی نمی‌خواست واقعیت را بپذیرد، اما گذر زمان به‌ویژه پس از ۱۲ روز، حجم پاسخ ایران را دیدند. از روز ششم و هفتم آنها در پی آتش‌بس در هر شرایطی بودند و حتی معاون رئیس‌جمهور آمریکا در تلاش بود دیداری با وزیر خارجه ایران ترتیب دهد تا قطع آتش اتفاق بیفتد، اما این پاسخ را شنیدند که «جنگ را شما آغاز کردید و پایان آن با ماست»؛ زمانی این جنگ پایان می‌یابد که آخرین شلیک و هجمه از سوی ما انجام شود وگرنه ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: زمانی که آمریکا به‌طور مستقیم به تأسیسات ما حمله کرد و ۱۴ بمب را بر تاسیسات ما فرود آورد و این کار خلاف قوانین بین‌المللی و مقررات آژانس هسته‌ای بود، در کمتر از ۲۴ ساعت، ۱۴ موشک سنگین ایران بر مقر فرماندهی آمریکا در خاورمیانه (سنتکام) فرود آمد. آنها در ابتدا انکار کردند، اما دیدند این موشک‌ها در مقابل بزرگترین پدافند هوایی و رادار مرکزی‌شان، اصابت کرد و الحمدالله پاسخ داده شد.

وحدت امت اسلامی یک وظیفه الهی و دینی است

قالیباف در بخش دیگری از سخنان خود وحدت امت اسلامی را یک وظیفه الهی و دینی دانست و گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند انسجام و یکپارچگی میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم. امت اسلامی نباید اجازه دهد جریان عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی پیش برود و باید این اقدام را برای کشور‌هایی که به دنبال آن هستند، پرهزینه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در کنار مقابله با رژیم صهیونیستی، امت اسلامی باید مسیر رشد، توسعه و همکاری را در عرصه‌های علمی و اقتصادی دنبال کند تا از قافله پیشرفت جهانی عقب نماند. با وجود تحریم‌ها و فشار‌های آمریکا، مفتخریم بگوییم که ایران در حوزه‌های علمی پیشرفت‌هایی خوبی داشته است. در بحث مربوط به صنعت هسته‌ای امروز این صنعت در کشور ما در همه سطوح و بخش‌ها پیشرفت کرده است.

وی با اشاره به توانمندی‌های کشور در عرصه هسته‌ای تأکید کرد: صنعت هسته‌ای در ایران عزیز ما برخواسته از قدرت، هوش و توانمندی علمی جوانان است. البته ما همه وقت گفته و الان هم می‌گوییم که مقید به این هستیم که در بحث هسته‌ای، هرگز به دنبال سلاح هسته‌ای نرفته و نخواهیم رفت، اما از این علم و تکنولوژی برای همه ابعاد آن استفاده می‌کنیم.

صنعت هسته‌ای در ایران برخواسته از قدرت، هوش و توانمندی علمی جوانان است

رئیس مجلس اضافه کرد: نمونه روشن آن در بحث مربوط به پزشکی است. امروز در بحث سلامت، حوزه‌های فناوری، نانو و بایو و در ابعاد مختلف الحمدالله در لبه علم و دانش قرار داریم. البته ما نمی‌گوییم که دیگر نیاز نداریم؛ خیر. همچنان باید تلاش کرد و طبیعتا این ارتباطات می‌تواند به جد کمک رسان باشد.

وی در ادامه با خواستار تشکیل مالی و لجستیکی از تجار ایرانی و پاکستانی به منظور پیگیری تبادلات اقتصادی شد و گفت۳ باید یک گروه مالی و لجستیکی از تجار و افراد فعال در این حوزه شکل بگیرد تا بتوانند موضوعات را پیگیری و تبادلات را تسهیل گری کنند.

باید سقف مبادلات اقتصادی بین ایران و پاکستان به ۱۰ میلیارد دلار برسد

قالیباف با تاکید بر اینکه باید سقف مبادلات اقتصادی بین ایران و پاکستان به ۱۰ میلیارد دلار برسد، گفت: در زمان بسیار کوتاه اولین جلسه مشترک در منطقه ریمدان با حضور جمعی از تجار دو کشور تشکیل شود و باورمان این باشد که ظرف دو سال آینده با این همکاری سقف مبادلات اقتصادی را به ۱۰ میلیارد دلار برسانیم.

وی با بیان اینکه ایران، پاکستان و چین می‌توانند سرمایه گذاری، تولید و تجارت را با هم دنبال کنند، گفت: ایران در حوزه‌هایی مانند کود اوره، پتروشیمی و پاکستان در کالا‌هایی مانند ذرت و برنج مزیت‌هایی دارند که با استفاده از آن‌ها می‌توان به سمت تحقق هدف ۱۰ میلیارد دلار تبادلات اقتصادی حرکت کرد.

وی در پایان گفت: از اقتصاد دیجیتال و پارک‌های فناوری غفلت نکنیم و به آن توجه کنیم؛ در مجموعه‌های شانگهای و سازمان‌های منطقه‌ای موجود تبادل مالی برقرار شده است و می‌توان از سیستم‌های مالی این سازمان‌ها به درستی استفاده کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->