آیا شیمی‌درمانی می‌تواند به بازگشت و متاستاز سرطان منجر شود؟ + پاسخ دانشمندان گلکسی F36 5G معرفی شد + مشخصات و قیمت جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انجام تراکنش مالی با یک فناوری جدید

  • کد خبر: ۳۷۳۳۰
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۹
انجام تراکنش مالی با یک فناوری جدید
اپل به دنبال خرید یک شرکت نوپای کانادایی است که مبدع فناوری خاصی برای تبدیل گوشی‌ها به ترمینال‌های پرداخت پول است. این فناوری به مالکان گوشی‌های هوشمند امکان می‌دهد تا با زدن آهسته گوشی یا کارت اعتباری خود به یک گوشی دیگر تراکنش مالی مدنظرشان را انجام دهند.
به گزارش شهرآرانیوز، شرکت موبی ویو که در مونترال کانادا واقع است، فناوری ابداع کرده که تنها مبتنی بر استفاده از تراشه‌های ان اف سی گوشی‌ها برای تسهیل تراکنش‌های بی سیم مالی است.

این فناوری به مالکان گوشی‌های هوشمند امکان می‌دهد تا با زدن آهسته گوشی یا کارت اعتباری خود به یک گوشی دیگر تراکنش مالی مدنظرشان را انجام دهند. تراشه‌های ان اف سی از زمان عرضه آیفون ۶ بر روی این گوشی نصب شده‌اند و خدمات اپل پی نیز خرید مستقیم با آیفون را ساده کرده است. اما خدمات موبی ویو پرداخت مالی با آیفون را بدون نیاز به نصب هرگونه سخت افزار اضافی مانند کارت خوان ممکن می‌کند.

اپل برای خرید موبی ویو حدود ۱۰۰ میلیون دلار پرداخته و قرار است کارکنان این شرکت هم به اپل بپیوندند. هنوز خود اپل یا موبی ویو در این زمینه به طور رسمی اظهارنظر نکرده‌اند. سال گذشته سامسونگ با همکاری موبی ویو قصد داشت خدمات تراکنش موبایلی مشابهی را در کانادا ارائه کند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->