اولین ویدیو از رابط کاربری One UI 8 سامسونگ منتشر شد + فیلم جیمز وب شواهدی از حیات فرازمینی در فاصله ۱۲۴ سال نوری زمین کشف کرده است گلکسی M56 سامسونگ معرفی شد + مشخصات و قیمت یک میلیون و ۱۲۲ هزار شماره تلفن فعال در مشهد وجود دارد| ایجاد ۶۰۰ کیلومتر فیبر نوری جدید در سال ۱۴۰۴ بالاخره توکن «پاوز» لیست شد + قیمت و آموزش برداشت نگاهی به اکوسیستم استارتاپی در خراسان رضوی | فرازونشیب‌های یک قطب نوآوری دانشجویان از امروز (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) می‌توانند برای بیمه موبایل و لپ‌تاپ ثبت‌نام کنند کیتی پری و ۵ زن دیگر در مأموریتی کاملا زنانه به فضا رفتند + فیلم ایران آماده است با کمک کشورهای همسایه منظومه ماهواره اینترنتی بسازد اسناد تازه‌منتشرشده سیا از حمله تلافی‌جویانه آدم فضایی‌ها به نظامیان شوروی افزایش قیمت پلی استیشن ۵ در بازار‌های جهانی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کاهش سود بازرگانی گوشی موبایل بعد از تغییر نرخ محاسباتی ارز برای واردات کالا محبوبیت ایلان ماسک در آمریکا به‌شدت رو به کاهش است فصل دوم سریال لست آف آس (The Last of Us ۲) در چه لوکیشن‎‌هایی فیلمبرداری شده است؟ ویدئویی از ربات انسان‌نمای اطلس درحال کار با دوربین فیلم‌برداری ترامپ گوشی‌ها، کامپیوترها و تراشه‌ها را از تعرفه‌ها معاف کرد برای نخستین‌بار نوزادی با لقاح مصنوعی رباتیک و تحت کنترل هوش مصنوعی به‌ دنیا آمد درگذشت اکبر اعتماد پایه گذار صنعت هسته ای ایران واتساپ با چند قابلیت جدید آپدیت شد: نمایش افراد آنلاین گروه و زوم کردن در تماس‌ها صدای راه‌اندازی ویندوز ۹۵ به آرشیو صداهای ملی کتابخانه کنگره آمریکا اضافه شد + صوت چین در اقدامی تلافی‌جویانه تعرفه واردات کالا‌های آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش داد
سرخط خبرها

اوج بارش شهابی برساووشی از فردا ۱۷ مرداد آغاز می‌شود

  • کد خبر: ۳۷۷۸۵
  • ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۱
اوج بارش شهابی برساووشی از فردا ۱۷ مرداد آغاز می‌شود
از فردا ۱۷ مرداد، اوج این بارش شهابی آغاز می‌شود و تا ۲۳ مرداد ادامه دارد. یکی از مهم‌ترین و جذاب‌ترین رویداد‌ها در مردادماه هر سال بارش شهابی برساووشی است که موقعیت رصدی بسیار خوبی دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، یک کارشناس نجوم اظهار کرد: این بارش شهابی ناشی عبور سیاره زمین از میان توده ذرات به جامانده از دنباله دار سوئیفت تاتل (که هر ۱۳۳ سال یک بار کنار خورشید عبور می‌کند) است که از اواخر تیر تا اواخر مرداد روی می‌دهد، اما بهترین بازه رصد آن ۱۷ تا ۲۳ مرداد ماه است و اوج بارش نیز ۲۲ مرداد خواهد بود.

احسان مهرجو  افزود: این بازه زمانی بهترین زمان برای رصد بارش شهابی برساووشی است که لازمه رصد خوب این بارش‌ها آسمان تاریک و بدون آلودگی نوری است؛ در واقع روستا‌ها و اطراف شهر‌ها بهترین مکان برای رویت بارش شهابی است.

این کارشناس نجوم خاطر نشان کرد: شدت هر بارش شهابی در زمان اوج آن را اصطلاحا نرخ ساعتیِ سرسویی یا ZHR می‌گویند؛ ZHR این بارش حدود ۱۰۰ است یعنی در اوج بارش، رصدگر در یک ساعت تعداد ۱۰۰ شهاب را می‌تواند با چشم غیر مسلح رصد کند.

مهرجو با بیان اینکه هر شهاب ردی رنگی و روشن از خود به جای می‌گذارد که به اندازه ۰.۵ الی ۲ ثانیه در آسمان قابل رویت است، افزود: هر یک از این شهاب‌ها از ناحیه‌ای از آسمان عبور می‌کنند که با رصد گروهی و تقسیم آسمان به چند ناحیه، بعد از اتمام بارش می‌توان اطلاعات جالب و جامعی از آن بارش شهابی را استخراج و برای کشف جزییات بیشتر به انجمن‌های بین المللی مربوطه ارسال کرد.

وی با بیان اینکه کانون این بارش در صورت فلکی برساووش قرار دارد و بخاطر اثر پرسپکتیو به نظر می‌رسد تمام شهاب‌ها از این صورت فلکی به سمت ما می‌آیند، گفت: این صورت فلکی در کنار صورت فلکی ذات الکرسی است که می‌توان با پیدا کردن این صورت‌های فلکی به راحتی بارش شهابی برساووسی را رویت و رصد کرد.

به گفته مهرجو، بر خلاف خورشیدگرفتگی یا ماه گرفتگی که تنها برای بخشی از ساکنان زمین قابل مشاهده است، مردم در سراسر دنیا می‌توانند این بارش شهابی را رصد کنند، اما تنها در شب قابل رویت است.

کارشناس نجوم عنوان کرد: طالقان، میانه‌های جاده تهران قم و سمت دشت‌های دماوند بهترین مکان‌ها برای رصد بارش شهابی برساووشی است که علاقمندان در استان تهران می‌توانند در این مکان‌ها بارش شهابی برساووشی ۹۹ را رصد کنند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->