ساپینتو: دوباره فرصت کسب سه امتیاز را از ما گرفتند

  • کد خبر: ۳۷۸۲۴۰
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۴
ساپینتو: دوباره فرصت کسب سه امتیاز را از ما گرفتند
سرمربی استقلال پس از توقف برابر ملوان، با انتقاد از شرایط زمین، اشتباهات داوری و فرصت‌های از دست‌رفته تیمش، تأکید کرد که آبی‌ها شایسته کسب سه امتیاز بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، ریکاردو ساپینتو پس از تساوی یک بر یک استقلال مقابل ملوان، در نشست خبری شرایط زمین مسابقه را «غیرقابل‌باور» توصیف کرد و گفت: «در این وضعیت نمی‌شود فوتبال خوبی ارائه داد.» 

او با اشاره به برتری آبی‌ها در نیمه نخست افزود: «چند فرصت خوب داشتیم اما استفاده نکردیم. ملوان هم تنها با یک شوت به گل رسید؛ این نتیجه عادلانه نبود و باید از چنین بازی‌هایی درس بگیریم.»

ساپینتو از عملکرد شاگردانش تمجید کرد و گفت: «به بازیکنانم افتخار می‌کنم، مخصوصاً نیمه اول جنگیدند. ناراحتی اصلی من این است که گل نزدیم.»

او بار دیگر نسبت به قضاوت داور اعتراض کرد: «همه دیدند که روی صالح حردانی خطای پنالتی انجام شد. قبلاً هم محترمانه نظر دادم و جریمه شدم. امروز هم عدالت رعایت نشد.»

سرمربی استقلال درباره انتقادها از عملکرد محمدرضا آزادی گفت: «این یک نظر شخصی است و نمی‌خواهم درباره‌اش بحث کنم.» او همچنین از مصدومیت نازون خبر داد و گفت امیدوار است مهاجمش هرچه سریع‌تر بازگردد.

ساپینتو در مورد وضعیت ماشاریپوف نیز توضیح داد: «فعلاً در لیست نیست و کارهای اداری او در حال انجام است. اگر روندش همین‌طور ادامه داشته باشد، به تیم اضافه می‌شود.»

او در پایان تأکید کرد: «واقعا خسته هستم و نمی‌توانم صحبت کنم و فقط عدالت می‌خواهم. دوباره فرصت کسب سه امتیاز را از ما گرفتند. نمی‌دانم چگونه زندگی کنم با این موضوعات، از تیم حریف بهتر بودیم. در پایان روز مادر را به همه مردم تبریک می‌گویم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.