روسیه یک منطقه دیگر در «دونتسک» را تصرف کرد بیانیه وزارت امورخارجه ایران درباره وضعیت غزه تاجگردون: عدم هماهنگی سیاست‌های حمایتی سه دهک پایین جامعه را دچار آسیب بیشتری می‌کند فرانسه مدعی شد گزینه‌ای برای اعمال فشار بر صهیونیست‌ها دارد! واکنش به انتشار گزینشی مصاحبه وزیر خارجه با فاکس‌نیوز غریب‌آبادی: صلح با بمب و اجبار به دست نمی‌آید سیدحسن خمینی: هدف جنگ اخیر تجزیه و براندازی ایران بود آملی لاریجانی: نیرو‌های مسلح شکست مفتضحانه‌ای برای رژیم صهیونیستی رقم زدند شیخ نعیم قاسم: جنایات غزه لکه ننگی بر پیشانی تاریخ است آمریکا علیه یمن تحریم‌های جدید اعمال کرد (۳۱ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: احتمالاً به چین سفر کنم پزشکیان: برای بهبود وضعیت آب باید تدبیر عاجل کرد عربستان از بیانیه ۲۶ کشور درباره توقف فوری جنگ غزه استقبال کرد (۳۱ تیر ۱۴۰۴) بررسی مسائل زنان قالیباف | ضرورت طراحی مدل‌های جدید بیمه‌ای تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در ارتباط با حل و فصل صلح جویانه اختلافات میان کشورها دولت ایران با ملت و دولت بنگلادش ابراز همدردی کرد خبرگزاری فرانسه: خبرنگاران ما در غزه گرسنه هستند درخواست حماس از کشور‌های عربی و اسلامی: با تل آویو قطع ارتباط کنید میدری: از راه حذف یارانه ثروتمندان، درآمد آن میان دهک های پائین جامعه توزیع خواهد شد مذاکره اولیانوف و گروسی با محوریت برنامه هسته ای ایران سفیر آمریکا در ناتو: ایران به میز مذاکره بازگردد! بازتاب مصاحبه عراقچی با فاکس نیوز؛ گفت و گویی غیرمستقیم با ترامپ ترامپ خروج آمریکا از یونسکو را در حمایت از اسرائیل اعلام کرد | یونسکو: آمادگی آن را داشتیم اژه‌ای: دشمن فکر می‌کرد ایران فلج می‌شود رئیس فراکسیون زنان مجلس مشخص شد آزادسازی صدور مجوز شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای
سرخط خبرها

قطعنامه جدید آمریکا علیه ایران، رأی نخواهد آورد

  • کد خبر: ۳۸۰۰۵
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۲
قطعنامه جدید آمریکا علیه ایران، رأی نخواهد آورد
فارین‌پالیسی: قطعنامه تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران حمایت کشور‌های کلیدی سازمان ملل را به‌دست نخواهد آورد.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ یک روز پس از آنکه برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، از سمت خود استعفا کرد و سیاست واشنگتن دربرابر ایران را متزلزل ساخت، دولت ترامپ کارزاری دیپلماتیک برای تمدید قطعنامه تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران به‌راه انداخت. این قطعنامه گستاخانه، کشور‌های جهان را برای جلوگیری و توقیف کشتی‌های حامل محموله‌های ایرانی مجبور به دادن تعهدات قانونی گسترده‌ای می‌کند. علاوه‌بر این، طبق این قطعنامه، تعداد زیادی از اشخاص و نهاد‌های ایرانی مشمول تحریم سازمان ملل می‌شوند. به گفته برخی مقامات ایالات‌متحده، پیش‌بینی می‌شود آمریکا روز دوشنبه به‌طور رسمی قطعنامه را تصویب کند و روز سه‌شنبه آن را در شورای امنیت سازمان ملل به رأی بگذارد. به نقل از «فارین‌پالیسی»، این قطعنامه حمایت کشور‌های کلیدی سازمان ملل را به‌دست نخواهد آورد.

بیشتر بخوانید: مکانیسم ماشه چیست؟

در این بین، چین و روسیه به‌صراحت اعلام کرده‌اند که قطعنامه ایالات‌متحده را وتو خواهند کرد. واشنگتن فاقد حداقل ۹ رأی لازم برای تصویب این قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل است. هوک در دوران تصدی خود ادعا کرده بود که اگر تحریم تسلیحاتی ایران تمدید نشود، دولت آمریکا رویکرد دیگری را برای حفظ تحریم تسلیحاتی ایران دنبال می‌کند؛ به‌طور مثال، استفاده از مکانیسم ماشه. چین و روسیه اظهار داشتند که آمریکا هیچ موضع قانونی‌ای برای استناد به سازوکار موسوم به «ماشه» ندارد، زیرا دونالد ترامپ به‌طور رسمی در ماه مه ۲۰۱۸ از توافق هسته‌ای با ایران خارج شده است. سه عضو اروپایی برجام (انگلیس، فرانسه و آلمان) در ماه ژوئن با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند از تلاش آمریکا برای تمدید تحریم‌ها علیه ایران حمایت نمی‌کنند و تأکید کردند: چنین اقدامی «با تلاش‌های فعلی ما برای حفظ برجام، ناسازگار خواهد بود.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->