حملات پیاپی هوایی ترکیه به اطراف اربیل ظرف چند ساعت (۳ مرداد ۱۴۰۳) ترامپ از هریس شکایت می‌کند سردار رادان از مرز شلمچه بازدید کرد (۳ مرداد ۱۴۰۳) مرصاد و کلماتی که از آلبانی شلیک می‌شود! حادثه امنیتی برای رئیس رژیم صهیونیستی در پاریس تصاویر جدید پهباد هدهد حزب‌الله از تاسیسات رژیم صهیونیستی + فیلم گفت‌وگوی وزیر خارجه طالبان و رئیس دفتر سیاسی حماس درباره غزه نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی: دولت مقتدر از دل کابینه منسجم بیرون خواهد آمد تماس رئیس قوه قضاییه با رئیس یک بانک برای پیگیری حکم یک متهم + فیلم انتقاد رئیس قوه قضائیه به حکم سنگین یک قاضی درباره مهریه + فیلم مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا، محور گفت‌وگوی سفیر چین در ایران با مقامات وزارت امور خارجه «مرکز اسلامی هامبورگ» از سوی دولت آلمان تعطیل شد دستگیری ۲ نفر از رهبران گروه‌های داعشی و تکفیری توسط وزارت اطلاعات انهدام چهار باند قمار اینترنتی با گردش مالی ۱۸۰۰ میلیارد ریال موافقت اداره کل راهداری خراسان رضوی با حذف عوارض در مرز دوغارون رئیس جمهور منتخب: رفع نیازهای مردم، با همدلی و همگرایی محقق خواهد شد حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح دوبرابر شد | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به‌زودی اجرا می‌شود نامه محمود عباس به ترامپ پیش از دیدار او با نتانیاهو منتشر شد سردار نائینی، سخنگوی سپاه پاسداران شد
سرخط خبرها

قطعنامه جدید آمریکا علیه ایران، رأی نخواهد آورد

  • کد خبر: ۳۸۰۰۵
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۲
قطعنامه جدید آمریکا علیه ایران، رأی نخواهد آورد
فارین‌پالیسی: قطعنامه تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران حمایت کشور‌های کلیدی سازمان ملل را به‌دست نخواهد آورد.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ یک روز پس از آنکه برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، از سمت خود استعفا کرد و سیاست واشنگتن دربرابر ایران را متزلزل ساخت، دولت ترامپ کارزاری دیپلماتیک برای تمدید قطعنامه تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران به‌راه انداخت. این قطعنامه گستاخانه، کشور‌های جهان را برای جلوگیری و توقیف کشتی‌های حامل محموله‌های ایرانی مجبور به دادن تعهدات قانونی گسترده‌ای می‌کند. علاوه‌بر این، طبق این قطعنامه، تعداد زیادی از اشخاص و نهاد‌های ایرانی مشمول تحریم سازمان ملل می‌شوند. به گفته برخی مقامات ایالات‌متحده، پیش‌بینی می‌شود آمریکا روز دوشنبه به‌طور رسمی قطعنامه را تصویب کند و روز سه‌شنبه آن را در شورای امنیت سازمان ملل به رأی بگذارد. به نقل از «فارین‌پالیسی»، این قطعنامه حمایت کشور‌های کلیدی سازمان ملل را به‌دست نخواهد آورد.

بیشتر بخوانید: مکانیسم ماشه چیست؟

در این بین، چین و روسیه به‌صراحت اعلام کرده‌اند که قطعنامه ایالات‌متحده را وتو خواهند کرد. واشنگتن فاقد حداقل ۹ رأی لازم برای تصویب این قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل است. هوک در دوران تصدی خود ادعا کرده بود که اگر تحریم تسلیحاتی ایران تمدید نشود، دولت آمریکا رویکرد دیگری را برای حفظ تحریم تسلیحاتی ایران دنبال می‌کند؛ به‌طور مثال، استفاده از مکانیسم ماشه. چین و روسیه اظهار داشتند که آمریکا هیچ موضع قانونی‌ای برای استناد به سازوکار موسوم به «ماشه» ندارد، زیرا دونالد ترامپ به‌طور رسمی در ماه مه ۲۰۱۸ از توافق هسته‌ای با ایران خارج شده است. سه عضو اروپایی برجام (انگلیس، فرانسه و آلمان) در ماه ژوئن با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند از تلاش آمریکا برای تمدید تحریم‌ها علیه ایران حمایت نمی‌کنند و تأکید کردند: چنین اقدامی «با تلاش‌های فعلی ما برای حفظ برجام، ناسازگار خواهد بود.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->