جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: بدون حضور مؤثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قطعنامه آمریکا برای تحریم تسلیحاتی به موضع حداکثری علیه ایران نیاز دارد

  • کد خبر: ۳۸۰۷۷
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷
قطعنامه آمریکا برای تحریم تسلیحاتی به موضع حداکثری علیه ایران نیاز دارد
خبرگزاری فرانسه در گزارشی به نقل از دیپلمات‌های سازمان ملل مطرح کرد که شورای امنیت سازمان ملل پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره تحریم تسلیحاتی ایران را رد خواهد کرد.
به گزارش شهرآرانیوز به نقل از خبرگزاری فرانسه دیپلمات‌ها گفته‌اند شورای امنیت سازمان ملل قرار است پیش‌نویس قطعنامه‌ای را که آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران ارائه داده است، رد کند.

مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که این کشور علیرغم مخالفت شدید روسیه و چین پیش‌نویس این قطعنامه را ارائه خواهد کرد. اما دیپلمات‌های سازمان ملل می‌گویند مخالفت با این قطعنامه آن قدر زیاد هست که بعید است آمریکا رای ۹ عضو شورای امنیت سازمان ملل را که برای مجبور کردن مسکو و پکن به بکار گرفتن رای شان لازم است، به دست بیاورد.

یک دیپلمات به خبرگزاری فرانسه گفت: این قطعنامه به یک موضع حداکثری علیه ایران نیاز دارد.
یک دیپلمات دیگر نیز گفت که این قطعنامه از مقررات فعلی تحریم‌های ایران که تاریخ آن در ماه اکتبر به پایان خواهد رسید، فراتر می‌رود.

دیپلمات‌ها ابراز نگرانی کرده اند که این قطعنامه تهدیدی برای توافق هسته‌ای باشد و یک دیپلمات در این زمینه به خبرگزاری فرانسه گفت: تمرکز باید بر حفظ توافق هسته‌ای باشد.

بر اساس این گزارش، خبرگزاری فرانسه گزارشش را در پی این مطرح کرده است که دولت آمریکا اخیرا با ارائه پیش نویس قطعنامه‌ای در زمینه تمدید تحریم تسلیحاتی ایران، قصد دارد با اعمال فشار بر شورای امنیت سازمان ملل رای مثبت اعضای آن را برای تمدید این تحریم جلب کند.

دولت آمریکا علیرغم خروجش از توافق هسته‌ای در سال ۲۰۱۸ تهدید کرده است که اگر این قطعنامه تصویب نشود، از ابزار بازگردانی تحریم‌ها در این توافق برای بازگردانی تمام تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران استفاده خواهد کرد.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->