آمریکا: برنامه ای از اسرائیل برای رفع نگرانی ها درباره رفح ندیده ایم محمد علی الحوثی: با آتش بازی نکنید حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) اکثریت صهیونیست‌ها خواستار استعفای نتانیاهو هستند ادعای بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است اصابت ۳ موشک جدید به شمال فلسطین اشغالی ناگفته‌های سردار حاجی‌زاده از عملیات وعده صادق + فیلم مخالفت کامرون با شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی کوه اسناد «بی بی سی» درباره نیکا شاکرمی، موش زایید + تصویر جمعی از معلمان با رهبر انقلاب فردا چهارشنبه دیدار می‌کنند (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) موافقت ارتش رژیم صهیونیستی با تداوم جنگ در غزه سوناک: حجم کمک‌های امدادی به غزه باید بیشتر شود واکنش حماس به عملیات شهادت طلبانه شهروند ترکیه در قدس اشغالی + فیلم قاضی آمریکایی ترامپ را برای توهین به دادگاه جریمه کرد تظاهرات علیه نتانیاهو در قلب تل‌آویو (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) گوترش حماس و اسرائیل را به آتش‌بس فراخواند پیشرفت ملموس در سازش ریاض - تل‌آویو صنعا: عربستان تمایل به تکمیل مذاکرات با یمن دارد نتانیاهو: «با یا بدون توافق» به رفح حمله می‌کنیم لاپید: تل‌آویو به گروگان دیوانگان بی‌مسوولیت مبدل شده است حمله پهپادی به یک کشتی در اقیانوس هند (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

قطعنامه جدید آمریکا علیه ایران، رأی نخواهد آورد

  • کد خبر: ۳۸۰۰۵
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۲
قطعنامه جدید آمریکا علیه ایران، رأی نخواهد آورد
فارین‌پالیسی: قطعنامه تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران حمایت کشور‌های کلیدی سازمان ملل را به‌دست نخواهد آورد.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ یک روز پس از آنکه برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، از سمت خود استعفا کرد و سیاست واشنگتن دربرابر ایران را متزلزل ساخت، دولت ترامپ کارزاری دیپلماتیک برای تمدید قطعنامه تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران به‌راه انداخت. این قطعنامه گستاخانه، کشور‌های جهان را برای جلوگیری و توقیف کشتی‌های حامل محموله‌های ایرانی مجبور به دادن تعهدات قانونی گسترده‌ای می‌کند. علاوه‌بر این، طبق این قطعنامه، تعداد زیادی از اشخاص و نهاد‌های ایرانی مشمول تحریم سازمان ملل می‌شوند. به گفته برخی مقامات ایالات‌متحده، پیش‌بینی می‌شود آمریکا روز دوشنبه به‌طور رسمی قطعنامه را تصویب کند و روز سه‌شنبه آن را در شورای امنیت سازمان ملل به رأی بگذارد. به نقل از «فارین‌پالیسی»، این قطعنامه حمایت کشور‌های کلیدی سازمان ملل را به‌دست نخواهد آورد.

بیشتر بخوانید: مکانیسم ماشه چیست؟

در این بین، چین و روسیه به‌صراحت اعلام کرده‌اند که قطعنامه ایالات‌متحده را وتو خواهند کرد. واشنگتن فاقد حداقل ۹ رأی لازم برای تصویب این قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل است. هوک در دوران تصدی خود ادعا کرده بود که اگر تحریم تسلیحاتی ایران تمدید نشود، دولت آمریکا رویکرد دیگری را برای حفظ تحریم تسلیحاتی ایران دنبال می‌کند؛ به‌طور مثال، استفاده از مکانیسم ماشه. چین و روسیه اظهار داشتند که آمریکا هیچ موضع قانونی‌ای برای استناد به سازوکار موسوم به «ماشه» ندارد، زیرا دونالد ترامپ به‌طور رسمی در ماه مه ۲۰۱۸ از توافق هسته‌ای با ایران خارج شده است. سه عضو اروپایی برجام (انگلیس، فرانسه و آلمان) در ماه ژوئن با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند از تلاش آمریکا برای تمدید تحریم‌ها علیه ایران حمایت نمی‌کنند و تأکید کردند: چنین اقدامی «با تلاش‌های فعلی ما برای حفظ برجام، ناسازگار خواهد بود.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->