عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله|حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جانشین احتمالی قلعه‌نویی از اهواز می آید؟

  • کد خبر: ۳۸۰۵۸
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۰
جانشین احتمالی قلعه‌نویی از اهواز می آید؟
خبر جدایی سرمربی فعلی سپاهان از این تیم هر روز به گوش می رسد.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم فوتبال سپاهان که خیلی ها این تیم را مدعی قهرمانی می دانستند این روزها شرایط خوبی ندارد و حتی باخت به نساجی این تیم را از دایره مدعیان کسب سهمیه آسیایی هم دور کرده است.

این موضوع باعث شده تا خیلی ها پایان این فصل را پایان حضور امیر قلعه نویی در سپاهان بدانند چرا که او نتوانست به وعده هایی که در ابتدای فصل داده بود جامه عمل بپوشاند.

در روزهای اخیر صحبت از حضور محرم نویدکیا اسطوره فوتبال سپاهان و اصفهان در این باشگاه به گوش می رسد و حتی برخی ها مدعی هستند این تیم فصل آینده با نظر محرم بسته خواهد شد.

خبرنگار شهرآرا کسب اطلاع کرده مدیران سپاهان به دلیل کم تجربگی نویدکیا خیلی علاقه ای به او حضور او در این شرایط ندارند و خواستار حضور جواد نکونام در این تیم هستند که اگر این اتفاق رقم بخورد شاهد انتقال جذابی در سطح مربیان خواهیم بود.

نکونام این فصل با فولاد عملکرد خیلی خوبی داشته و به همین خاطر مدیران سپاهان به دنبال این هستند تا پای جواد را این فصل به اصفهان باز کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->