پست جنجالی شبکه سعودی علیه امارات در ایکس

  • کد خبر: ۳۸۳۱۴۱
  • ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۲
پست جنجالی شبکه سعودی علیه امارات در ایکس
در پی تنش میان عربستان و امارات در یمن، یک شبکه سعودی پستی جنجالی علیه امارات در شبکه ایکس منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه الاخباریه عربستان پستی جنجالی علیه امارات متحده عربی منتشر کرد.

این شبکه سعودی در این پست نوشته است: «یک روز مانده به پایان سال، ائتلاف حمایت از مشروعیت، به حضور امارات در یمن پایان داد.»

این اقدام ائتلاف عربی از سوی ناظران به‌عنوان نشانه‌ای آشکار از تشدید اختلافات میان دو متحد سابق در جنگ یمن ارزیابی می‌شود.

تصمیم برای کنار گذاشتن امارات در حالی اتخاذ شده که طی ماه‌ها و حتی سال‌های اخیر، تنش‌های پنهان و آشکار میان ریاض و ابوظبی بر سر اهداف، نفوذ میدانی و گروه‌های نیابتی در جنوب یمن افزایش یافته بود.

این اختلافات به‌ویژه پس از حمایت امارات از «شورای انتقالی جنوب» و تقویت نیرو‌های جدایی‌طلب، در تضاد مستقیم با سیاست اعلامی عربستان مبنی بر حفظ وحدت یمن قرار گرفت.

هرچند عربستان و امارات در سال‌های ابتدایی جنگ یمن به‌عنوان ۲ شریک اصلی نظامی ظاهر شدند، اما به‌تدریج اختلاف در راهبردها، تقسیم نفوذ و مدیریت مناطق آزادشده، شکاف میان ۲ کشور را عمیق‌تر کرد. خروج تدریجی نیرو‌های اماراتی از برخی جبهه‌ها و تمرکز ابوظبی بر منافع ژئوپلیتیکی و اقتصادی در بنادر جنوبی یمن، از جمله عواملی بود که روابط ۲ طرف را به مرحله تنش رساند.

تصمیم اخیر ائتلاف، به باور تحلیلگران، می‌تواند نقطه پایانی بر فصل همکاری نظامی عربستان و امارات در یمن باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.