تلاش شبانه‌روزی ۷۵۰ نفر در ۳ شیفت برای تکمیل ایستگاه بسیج مترو مشهد

  • کد خبر: ۳۸۳۷۵۰
  • ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲
تلاش شبانه‌روزی ۷۵۰ نفر در ۳ شیفت برای تکمیل ایستگاه بسیج مترو مشهد
رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد گفت: با توجه به ضرورت تکمیل ایستگاه بسیج خط ۳ قطارشهری در سال جاری، عملیات عمرانی این کارگاه به صورت سه شیفت فعال است تا شاهد اتصال خطوط یک و سه در راستای تسهیل امر زیارت با بهره‌گیری از خطوط ریلی باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید نژادحسین با اشاره به بازدید امروز اعضای کمیسیون عمران از ایستگاه بسیج خط ۳ مترو مشهد، اظهار کرد: در این بازدید آخرین وضعیت اجرایی، فنی و عملیاتی این پروژه مهم حمل‌ونقل شهری به‌صورت میدانی مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به حجم فعالیت‌های در حال انجام در این ایستگاه، عنوان کرد: در حال حاضر ۷۵۰ نفر نیروی انسانی به‌صورت شبانه‌روزی و در قالب سه شیفت کاری در ایستگاه بسیج مشغول فعالیت هستند تا عملیات ساخت و تکمیل این پروژه مطابق برنامه زمان‌بندی پیش برود.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس افزود: اعضای کمیسیون با حضور در بخش‌های مختلف ایستگاه، از نزدیک در جریان روند پیشرفت فیزیکی پروژه، اقدامات عمرانی، تاسیساتی و ایمنی قرار گرفتند و بر ضرورت تسریع در تکمیل این ایستگاه به‌عنوان یکی از نقاط مهم شبکه حمل‌ونقل ریلی مشهد تأکید شد.

نژادحسین با اشاره به جایگاه ویژه ایستگاه بسیج در شبکه مترو، تصریح کرد: این ایستگاه به دلیل موقعیت مکانی و نقش مؤثر آن در کاهش بار ترافیکی و تسهیل تردد شهروندان، از اهمیت بالایی برخوردار است و بهره‌برداری به‌موقع از آن می‌تواند سهم بسزایی در ارتقای کیفیت خدمات حمل‌ونقل عمومی شهر مشهد داشته باشد.

وی ضمن قدردانی از تلاش شبانه‌روزی عوامل اجرایی پروژه بیان کرد: تامین مستمر منابع، رفع موانع احتمالی و نظارت دقیق بر کیفیت اجرای پروژه از جمله مطالبات جدی کمیسیون عمران است تا ایستگاه بسیج در موعد مقرر و با بالاترین استاندارد‌های فنی به بهره‌برداری برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.