به گزارش شهرآرانیوز، حسن موحدیان امروز (۱۶ خردادماه)، در آیین بهرهبرداری از کلانپروژه عروجیان شامل ساختمانهای عروج، اداری، پذیرش و خدماتی آرامستان بهشت رضا (ع) اظهار کرد: ما برای اموات خود احترام خاصی قائل هستیم و باید در شان یک مسلمان با احترام با اموات برخورد کرده و آنها را تکریم کنیم.
وی با اشاره به کلانپروژه عروجیان بیان کرد: ساختمان پیشین عروجیان آرامستان بهشت رضا (ع)، ۴۰ تا ۵۰ سال عمر داشت و با توجه به جمعیت مشهد و گسترش شهر، در شان این کلانشهر و متناسب با شرایط آن نبود، شرایط ایجاب میکرد که هم ساختمان جدیدی ساخته و هم امکاناتی فراهم شود که عزاداران و داغداران در رفاه باشند.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: ساختمان جدید شرایط بسیار مطلوبی دارد که امروز شاهد تکمیل آن هستیم. برای ساخت این ساختمان هزینههای زیادی شده و ۱۱۰۰ میلیارد تومان هزینه داشته تا رفاه خانواده متوفیان تامین شود.