پیشنهاد آمریکا برای پناهندگی دادن ترکیه به مادورو تکذیب شد

  • کد خبر: ۳۸۴۵۴۴
  • ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۲
پیشنهاد آمریکا برای پناهندگی دادن ترکیه به مادورو تکذیب شد
رئیس‌جمهور ترکیه دریافت هر گونه پیشنهاد از سوی آمریکا را برای پناهندگی دادن به رئیس‌جمهور ربوده شده ونزوئلا تکذیب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رجب طیب اردوغان رئیس جمور ترکیه دریافت هر گونه پیشنهاد یا درخواست از سوی آمریکا را برای پناهندگی دادن به «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ربوده شده ونزوئلا تکذیب کرد.

بر اساس این گزارش، در حالی که پیش از این برخی مقام‌های آمریکایی مدعی شده بودند ترکیه یکی از مقاصد پیشنهادی برای خروج امن مادورو بوده است، اردوغان تأکید کرد که هیچ اطلاعاتی در این زمینه دریافت نکرده است.

«لیندسی گراهام» سناتور جمهوریخواه تندرو و طرفدار ترامپ از جمله مقام‌های آمریکایی است که مدعی شده بودند «نیکلاس مادورو گزینه امن فرار به ترکیه را روی میز داشت و آن را نپذیرفت و به علت اینکه در محاسباتش درباره ترامپ اشتباه کرد، اکنون در زندان است».

این تحولات در حالی است که بر اساس گزارش رسانه ها، نوع واکنش مقام‌های ارشد ترکیه از جمله اردوغان به ربوده شدن مادورو از سوی آمریکا، در محافل داخلی این کشور با واکنش‌های انتقادی روبه‌رو شده و به موضوعی بحث‌برانگیز در محافل سیاسی و رسانه‌ای تبدیل شده است.

وزارت امور خارجه ترکیه هم پس از ربوده شدن مادورو، بدون محکوم کردن این اقدام تنها از دو طرف خواستار خویشتن داری شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.