به گزارش شهرآرانیوز، جاوید کیانی، در ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری مشهد مقدس که امروز (۲۱ دی ۱۴۰۴) در سالن شهدای شهرداری برگزار شد، اظهار کرد: شهرداری در موضوع خدماترسانی در خط مقدم عملیات بسیار عالی کار کرده که باید قدرشناسی از همه همکاران شکل بگیرد. همه معاونان شهردار و شهرداران مناطق در این بازه زمانی کف میدان و پای کار هستند.
معاون شهردار مشهد با بیان اینکه ما در جنگ ترکیبی هستیم، عنوان کرد: دشمن میخواهد از لحاظ روانی غالب شود؛ بنابراین نباید خیلی خوشبینانه فکر کنیم. در جنگ ترکیبی، موضوع اول جنگ روانی است. نوع شهادت شهدایی که از ما میگیرند، عادی و معمولی نیست و هدفمند است.
کیانی بیان کرد: ما با یک گروه بیرونی در شهر مواجه هستیم که هدفشان رعب و وحشت است؛ بنابراین باید جهاد تبیین را هدف قرار دهیم. راهپیمایی فردا بسیار حائز اهمیت بوده و مهم است.
رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: سرعتعمل در ارائه خدمات بسیار مهم است؛ چراکه اغتشاشگران دنبال رعب و وحشت و اختلال در سیستمها هستند. بنابراین در این موضوع باید فرماندهی میدان را در دست داشته باشیم.
وی در انتها از زحمات پاکبانها و همه افرادی که پای کار هستند و جهادگونه کار انجام میدهند، تقدیر و تشکر کرد.