سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد
سرخط خبرها

حل مشکلات گود ۴۰ ساله فخار با سرمایه‌گذاری اجتماعی

  • کد خبر: ۳۸۶۷۴
  • ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۴
حل مشکلات گود ۴۰ ساله فخار با سرمایه‌گذاری اجتماعی
مدیرعامل سازمان بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری مشهد گفت: سعی می‌کنیم یک سرمایه‌گذار اجتماعی را وارد کنیم تا همکاری چهارجانبه‌ای به وجود آوریم و امکان سکونت در واحد‌هایی که در این محدوده ساخته خواهد شد با اولویت خود ساکنان این منطقه فراهم شود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ گود ۴۰ ساله فخار که بهانه ایجادش تأمین خاک مورد نیاز کوره‌های آجرپزی در سال‌های گذشته بود و از ۱۴ سال قبل به دلیل ارزان بودن زمین‌هایش، بهانه ساخت‌وساز ۱۰۰۰ سکنه این گودال شده است، از مدت‌ها قبل در مشکلات بی‌انت‌هایی گرفتار است؛ مشکلاتی که به دلیل جاری شدن آب‌های روان در این گودال، خانه‌های ۴۰ تا ۵۰ متری این گودال را با مشکل احتمال ترک برداشتن و آوار سقف خانه بر سرشان مواجه کرده است.
 
به گفته مسئولان، به دلیل اینکه از سوی شرکت آب و فاضلاب اعلام شد مسکن اهالی این منطقه در گود قرار دارد، برای جمع‌آوری فاضلاب این منطقه باید ۲۰ تا ۲۵ متر فاضلاب را با پمپ بالا کشید و این یعنی اینکه نمی‌توان امیدی به اجرای طرح اگو در این منطقه داشت. دراین‌باره حسین عبدا... زاده، شهردار سابق منطقه ۵، هم اعلام کرد که جلسات زیادی برای حل مشکل فاضلاب این منطقه داشته‌ایم و پیشنهاد‌های متعددی مطرح شده است که در آخرین جلسه نمایندگان آب و فاضلاب اعلام کردند مشاوری برای این پروژه گرفته می‌شود تا براساس طرحش، فاضلاب گود را جمع‌آوری و پمپاژ کنند. شهرآرا نیز طی اخبار و گزارش‌های متعددی به این معضل پرداخته است. از جمله ۲۹ فروردین سال گذشته و در گزارشی با عنوان «گودال‌نشینی در قلب مشهد» و دیروز نیز در گزارش دیگری با عنوان «گود فخاردر گودال مشکلات» به تشریح کامل این مشکلات پرداختیم.

مشکلات عدیده ساکنان گود فخار، پای ۲‌نفر از اعضای شورای شهر مشهد و همچنین مدیرعامل سازمان بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری را که صبح دیروز برای بازدید از شهرک شهید بهشتی روانه آنجا شده بودند، به شهرداری منطقه ۵ هم کشاند تا در جلسه‌ای جداگانه در ساختمان شهرداری این منطقه به بررسی مسائل و مشکلات ساکنان این گود هم بپردازند.


آمادگی برای ایجاد وفاق در گود فخار

در حاشیه این دیدار مدیرعامل سازمان بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری مشهد با اشاره به پروژه ساماندهی گود فخار، با بیان اینکه شهرداری مشهد در این منطقه بر زمین‌های موجود مالکیت ندارد، اضافه کرد: مالکیت زمین در این محدوده بر عهده اشخاص حقیقی است. شهرداری می‌تواند برای رفع مشکلات مردم بین ساکنان و مالکان عرصه گود فخار وفاقی ایجاد کند و بخش عمده‌ای از اقدامات ما در این رابطه به‌خوبی مسیر خود را طی کرده است. مجتبی شاکری‌روش گفت: سعی داریم یک سرمایه‌گذار اجتماعی را وارد کنیم تا همکاری چهارجانبه‌ای (بین شهرداری، مردم، مالکان عرصه و سرمایه‌گذار) به وجود آوریم تا گود فخار با اولویت اینکه خود ساکنان این منطقه بتوانند از مزیت سکونت در واحد‌هایی که در این محدوده ساخته خواهد شد استفاده کنند. از شرایط موجود خارج شود.


اعطای مشوق‌های بازآفرینی

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای شهر در حاشیه این بازدید بیان کرد: امتیازاتی توسط شورای شهر و دستگاه‌های دولتی در نظر گرفته شده مختص مالکانی است که در محلات هدف بازآفرینی سکونت دارند، زیرا در محلات هدف بازآفرینی نمی‌توان با جذب سرمایه‌گذار، انبوه‌سازی کرد، چون ارزش دارایی مردم در شرایط موجود پایین است. مشوق‌هایی، چون پروانه رایگان، پیش‌بینی طبقه مازاد در صورت تجمیع، بخشودگی پیش‌روی طولی و... به نفع مالکان فعلی است و برنامه‌ریزی‌ها باید به‌نحوی باشد که آن‌ها از این امتیازات بهره ببرند و مالک واحدی شوند که بازسازی می‌شود.

احمد نوروزی افزود: موضوع بازآفرینی در محلات یکی از مسائل مهم برای شورای پنجم بوده است.

وی با بیان اینکه در محلات هدف بازآفرینی نمی‌توان با جذب سرمایه‌گذار، انبوه‌سازی کرد و سپس بنا با دارایی ساکنان تهاتر شود، زیرا ارزش دارایی مردم در شرایط موجود پایین است، گفت: مالکان بدون بهره‌گیری از مشوق‌های بازآفرینی امکان خریداری واحدی از خریدار را نخواهند داشت و برنامه‌ریزی باید به‌نحوی باشد که بهره‌گیری از امکانات به نفع ساکنان رقم بخورد. رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای اسلامی شهر مشهد نیز درباره اقدامات انجام‌شده با اشاره به اینکه برای شهرک شهید بهشتی، ساماندهی مبدأ ورودی شهرک انجام شده است، ادامه داد: علاوه بر آن فضاسازی فضای سبز در این محدوده از جمله موارد ساماندهی ماست.

رمضانعلی فیضی اضافه کرد: اگر بولوار ورودی را شکل دهیم و در راستای آن، بولوار شمالی و جنوبی را در موازات آن دیواری که قبلا پا برجا بود، بنا کنیم، بسیار اتفاق خوبی خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->