گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: عزای حسینی با رعایت دستورالعمل‌ها اقامه می‌شود

  • کد خبر: ۳۸۸۳۳
  • ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۰
آیت‌الله علم‌الهدی: عزای حسینی با رعایت دستورالعمل‌ها اقامه می‌شود
نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: دشمنان ما به دنبال این هستند که همه مقدسات ما را زیر سؤال ببرند؛ می‌خواهند اگر به اصول بهداشتی در اقامه عزای سیدالشهدا (ع) عمل نشد و این بیماری گستردگی پیدا کرد، مراسم مذهبی را عامل معرفی کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در بیست و چهارمین «خطبه مجازی» جمعه ۲۴ مردادماه در حرم امام رضا (علیه‌السلام) نکاتی را ابراز کرد.

متن بیانات امام جمعه مشهد به شرح زیر است:
امروز ۲۴ ذی‌حجه، روز مباهله است که مسیحیان نجران در جریان دعوت پیامبر اکرم (صلوات‌الله‌علیه)، ایمان نیاوردند؛ برحسب نقلی، مباهله سال نهم هجری اتفاق افتاد، یک سال قبل از جریان غدیر؛ جریان مباهله برای تثبیت نصب امیرالمؤمنین (علیه‌السلام) در غدیر واقع شد.

آیه ولایت در مثل امروز بر پیغمبر اکرم نازل شد که اعلام شد منحصراً ولیِ شما غیر از خدا و رسول، آن مؤمنی است که در حال رکوع صدقه در راه خدا داده که نشانی قطعی بر این است که، ولی مؤمنین، وجود مقدس امیرالمؤمنین (علیه‌السلام) است.

جریان مباهله، یاد غدیر را زنده‌تر می‌کند؛ عظمت غدیر امسال در شهر و استان ما به‌مراتب قوی‌تر و برجسته‌تر از عظمت غدیر در سال‌های گذشته بود؛ تجربه غدیر به ما نشان داد که با حفظ اصول بهداشتی، می‌توانیم یک محرم برجسته و تاسوعا و عاشورای پرهیجان‌تری نسبت به سال‌های گذشته داشته باشیم.
 
بعضی تلقین‌های سوئی دارند که یاد و عزای سیدالشهدا (علیه‌السلام) شفابخش است، پس چرا باید برای حفظ عافیت خودمان، وحشت داشته باشیم؟ این تلقین‌ها، تلقین‌های عوامانه است؛ آیا اگر حرم، پرچم و علم اهل‌بیت آلودگی پیدا کرد، آن آلودگی را تطهیر نمی‌کنید؟

تطهیر مراسم سیدالشهدا از ویروس، کمتر از تطهیر از آلودگی نیست؛ حفظ اصول و دستورالعمل لازم بهداشتی در عزای سیدالشهدا (علیه‌السلام)، منافی با شفا بودن حرم اهل‌بیت ندارد؛ باید عزاداری سیدالشهدا (علیه‌السلام) را پاک و تمیز اجرا کنیم.

دشمنان ما به دنبال این هستند که همه مقدسات ما را زیر سؤال ببرند؛ می‌خواهند اگر خدای‌نکرده اصول بهداشتی در اقامه عزای سیدالشهدا (علیه‌السلام) عمل نشد و این بیماری گستردگی پیدا کرد، مراسم مذهبی و تعظیم شعائر ما را مسئله‌دار نشان دهند.

تمام دستگاه‌های کشور با تمام ظرفیت آماده اقامه عزای حسینی مطابق دستورالعمل‌ها هستند؛ آموزش‌وپرورش تمام مدارس را در اختیار هیئات، حسینیه‌ها و عزاداران گذاشته برای این‌که در فضای باز عزاداری کنند؛ شهرداری گفته تمام معابر برای استفاده و عزاداری در فضای باز آماده است.
 
 
منبع:تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->