زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: زمان پرداخت معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را مشخص کنید جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) تسهیلات ویژه برای فرهنگیان آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه چند توصیه بهداشتی در پی خیزش گرد و خاک پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) درگیری کلان‌شهر تهران با پدیده گرد و غبار تا پایان تابستان ۱۴۰۴ اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۶ تیر ۱۴۰۴) هشدار سازمان غذا و دارو درباره کالا‌های قاچاق و تقلبی کشف ۱۵ هزار قرص مخدر از یک خانه در تهران (۱۶ تیر ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی پیگیر دغدغه‌ها و مطالبات دانشگاه علوم پزشکی مشهد شد وزارت گردشگری به دنبال ارزی شدن نرخ هتل‌ها در کشور
سرخط خبرها

درباره کنترل خشم در زمان رانندگی بیشتر بدانیم

  • کد خبر: ۳۸۹۱۸
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۶
درباره کنترل خشم در زمان رانندگی بیشتر بدانیم
یکی از شعار‌هایی که پلیس راهور به آن تأکید دارد این است: رانندگی می‌کنید، عصبانی نشوید و عصبانی هستید، رانندگی نکنید. این شعار از دل گزارش‌های تصادفات جرحی و فوتی اتفاق افتاده در معابر شهری استخراج، و برای کاهش آن تحقیقات زیادی انجام شده است.
ملیحه ابراهیمی | شهرآرانیوز؛ یکی از شعار‌هایی که پلیس راهور به آن تأکید دارد این است: رانندگی می‌کنید، عصبانی نشوید و عصبانی هستید، رانندگی نکنید. این شعار از دل گزارش‌های تصادفات جرحی و فوتی اتفاق افتاده در معابر شهری استخراج، و برای کاهش آن تحقیقات زیادی انجام شده است. افراد با خصوصیات پرخاشگر، آن‌هایی که در کنترل خشم خود ناتوان اند و با کوچک‌ترین اتفاقی به هم می‌ریزند، افراد پرخطری به لحاظ رفتاری هستند و نباید پشت فرمان بنشینند. در این شماره، سرهنگ علیرضا رحیمی، رئیس اداره فرهنگ و آموزش ترافیک پلیس راهور، به نکاتی دراین باره اشاره می‌کند.


۸۰ درصد

بی توجهی به جلو، سرعت غیر مجاز، سبقت غیر مجاز و خواب آلودگی علت ۸۰ درصد تصادفات رانندگی هستند. از این آمار ۶۰ درصد مربوط به تخلف توجه نکردن به جلو و جوانب است.


چه عواملی از بروز عصبانیت در حین رانندگی جلوگیری می‌کند؟

 

  • صبر و متانت
  • بخشش و گذشت در رانندگی
  • دوری از هیجانات کاذب
  • احترام به حقوق دیگران
  • رعایت قوانین و مقررات


از نظر کارشناسان پلیس راهور، افرادی که پشت فرمان می‌نشینند به ۳ دسته تقسیم می‌شوند. این تقسیم بندی از لحاظ سرعت انتقال افراد نسبت به یکدیگر در مقابل اتفاقات یا حوادث ترافیکی متفاوت است. این سرعت به زمان واکنش افراد در موقعیت‌های ترافیکی بستگی دارد که بین افراد متغیر است.
افراد سریع الانتقال
افراد متوسط الانتقال
افراد کندانتقال

نکته: مسائلی از قبیل استفاده از مشروبات الکلی، دارو‌های خواب آور یا روان گردان، مواد مخدر، عصبانیت و هیجانات در حین رانندگی و کهولت سن باعث کاهش سرعت انتقال و بروز حوادث ترافیکی می‌شود.


۳۰ ثانیه

برابر بررسی‌ها و پژوهش‌های روان شناسان، تنها ۳۰ ثانیه زمان لازم است که در بروز حوادث ترافیکی، ۲ راننده با یکدیگر درگیری فیزیکی داشته باشند.


پرخاشگری در زمان رانندگی باعث بروز چه رفتار‌هایی می‌شود؟

  • تغییر مسیر ناگهانی
  • توقفات لحظه‌ای و ناگهانی
  • سرعت‌های غیرمجاز
  • رعایت نکردن فاصله طولی و عرضی
  • بی توجهی به جلو و جوانب
  • حرکات نمایشی و مارپیچ
 
نکته: همه رفتار‌های اشتباه ترافیکی افرادی که با عصبانیت رانندگی می‌کنند از جمله تخلفات حادثه ساز هستند که علاوه بر بروز تصادفات جرحی و فوتی، اعمال قوانینی سنگین را نیز به دنبال دارد.


زمان واکنش نشان دادن در تصادفات از لحظه رؤیت خطر شروع تا رسیدن به نقطه مورد نظر ادامه دارد. هر چه افراد از آمادگی ذهنی، روانی و جسمی بهتری برخوردار باشند، واکنش سریع‌تر و مسافت توقف خودرو کمتر می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->