رکورد سرمایه‌گذاری جهانی در حوزه انرژی به ۳.۳ تریلیون دلار رسید همه چیز درباره عرضه اولیه «نان رضوی» در بورس فردا (یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۲۹ دستگاه ماینر غیرمجاز در خراسان رضوی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ تا ۹۰ میلیونی قیمت خودرو‌های داخلی افزایش یافت (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) + جدول توزیع ۸۷۶ تن گوشت گوساله و مرغ در مشهد و خراسان رضوی، از ابتدای سال تاکنون (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ظرفیت ۳ هزار مگاواتی برق تجدیدپذیر در خراسان رضوی ایجاد می‌شود اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۴، این هفته برگزار می‌شود + جزئیات جمع‌آوری ۴۲۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم راه‌های خراسان رضوی نرخ بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ چه زمانی اعلام می‌شود؟ بررسی قیمت موبایل‌های کمتر از ۱۰ میلیون تومان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جهش قیمت‌ها، دستمزد کارگران را بی‌اثر کرد ریزش سنگین بورس | خروج شدید پول حقیقی از بازار (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) راه چاره دولت برای کاهش خاموشی‌ها چیست؟ بچه‌پول‌دار‌های جدید در راه هستند! فروش محصول ایران خودرو دیزل از امروز (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول وزیر جهاد کشاورزی: ۹۰ درصد روغن و ۳۰ درصد شکر وارداتی است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۸۳ هزار تومان شیر تو شیر در  بازار لبنیات | سردرگمی مصرف‌کنندگان در نبود مصوبه رسمی برای قیمت محصولات لبنی رشد نیم درصدی بازار مسکن در ۱۴۰۳ | فاصله معنادار بخش مسکن با نرخ هدف برنامه هفتم آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | ارزش بیت‌کوین چقدر است؟ قیمت مواد غذایی کاهش یافت قیمت امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) افزایش چراغ‌خاموش اجاره‌بهای مسکن | سقف نرخ اجاره مسکن اعلام نشده است قیمت جهانی طلا امروز (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ویدئو | هیچ منع قانونی برای واردات خودرو‌های جانبازان وجود ندارد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش قیمت میوه نسبت‌به هفته گذشته شیر در صدر گرانی‌های بهار وعده دولت برای پرداخت کامل مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز آینده
سرخط خبرها

مشکل آب روستای غیزانیه ابتدای شهریور حل‌ می‌شود

  • کد خبر: ۳۹۰۰۴
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۱
مشکل آب روستای غیزانیه ابتدای شهریور حل‌ می‌شود
معاون طرح و توسعه آب‌وفاضلاب روستایی خوزستان گفت: مطابق وعده داده شده فاز دوم طرح آبرسانی به غیزانیه تا ابتدای شهریورماه به پایان می رسد. اجرای گام دوم طرح آبرسانی به غیزانیه نیازمند ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار است که ۱۰۰ میلیارد ریال آن توسط وزارت نفت و بقیه توسط شرکت آب و فاضلاب خوزستان تامین می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز،  معاون طرح و توسعه آب‌وفاضلاب روستایی خوزستان گفت: مطابق وعده داده شده فاز دوم طرح آبرسانی به غیزانیه تا ابتدای شهریورماه به پایان می رسد و مشکل آب شرب ناپایدار ۱۸ روستای این بخش حل خواهد شد

علی نیسی درخصوص آخرین وضعیت آبرسانی به بخش غیزانیه بیان کرد: در فاز سوم این طرح نیز قرار است به ۲۴ روستای غیزانیه آبرسانی شود اما با تکمیل فاز دوم امکان تامین آب شرب وجود دارد، همزمان با اجرای فاز دوم عملیات فاز سوم با لوله گذاری به طول ۳۰ کیلومتر آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه فاز سوم طرح آبرسانی توسط بنیاد مستضعفان اجرایی شده است افزود: مطابق برنامه ریزی صورت گرفته فاز سوم این طرح نیز تا آبانماه به پایان می‌رسد.

معاون طرح و توسعه آب‌وفاضلاب روستایی خوزستان گفت: فاز دوم طرح آبرسانی به غیزانیه شامل ۲۸ کیلومتر لوله‌گذاری است که هشت کیلومتر آن قبلا انجام شده بود درحال حاضر نیز چهار کیلومتر از این فاز باقی مانده است.

نیسی یادآور شد: در مسیر بخش غیزانیه لوله‎‌های نفتی قرار دارند باوجود همکاری شرکت نفت، اما روند کار به دلیل لزوم رعایت مسائل ایمنی تاحدودی کند است اما تلاش می‌کنیم پیش از موعد این پروژه را به اتمام برسانیم.

وی با اشاره به وجود برخی مشکلات مالی در اجرای فاز دوم این طرح گفت: انتظار داریم شرکت نفت در تامین منابع مالی فاز دوم همانند فاز نخست همکاری کند در این خصوص نامه‌ای به وزیر نفت نیز داده شده‌است.

معاون طرح و توسعه آب‌وفاضلاب روستایی خوزستان اظهار داشت: وجود معارضان محلی یکی دیگر از مشکلات اجرای این طرح بود اما با همکاری مدیران محلی این مشکل نیز برطرف و ۳۰ کیلومتر لوله گذاری فاز سوم طرح اجرایی خواهد شد.

وی ادامه داد :۱۷هزار مترمربع آب شرب روزانه غیزانیه از سه منبع رودخانه کارون، کمتوله رامهرمز و شیبان تامین می‌شود همچنین ۴۰ دستگاه تانکر به ۴۵ روستای غیزانیه آبرسانی می کنند.

نیسی بیان کرد: از تمام ساکنان روستاهای غیزانیه درخواست می شود با صرفه‌جویی در مصرف آب ما را در اجرای این پروژه یاری کنند.

اجرای گام دوم طرح آبرسانی به غیزانیه نیازمند ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار است که ۱۰۰ میلیارد ریال آن توسط وزارت نفت و بقیه توسط شرکت آب و فاضلاب خوزستان تامین می‌شود.

گام سوم این طرح به طول ۲۵ کیلومتر با خط لوله ۳۱۵ میلیمتر از ایستگاه تقویت فشار نزهه به سمت دهلایه خواهد بود.

بخش عمده‌ای از مشکل آب شرب روستاهای بخش غیزانیه با تکمیل گام دوم طرح آبرسانی حل می شود زیرا ایستگاه تقویت فشار نزهه نقطه ثقل بیشتر روستاها است؛ تکمیل گام سوم این طرح نیز در پایدارسازی آب شرب روستاهای شرق غیزانیه تاثیرگذار است.

در گام دوم این طرح نیز قرار است آب شرب روستاهای رامشیر که از چاه‌های کمتوله آب دریافت می‌کنند، از شرق اهواز جدا شود تا تاسیسات کمتوله به روستاهای شرق اهواز آبرسانی کنند.

آب شرب بخش غیزانیه شامل دهستان مشرحات و دهستان غیزانیه از سه منبع تامین آب شامل تاسیسات آب شیبان، تاسیسات یادگار امام خمینی (ره) منشعب شده از کانال کوت‌امیر و تاسیسات کمتوله‌ آب زیرزمینی شهرستان رامهرمز تامین می‌شود.

رییس جمهوری نهم خرداد امسال به وزیر نیرو دستور داد حل کامل و سریع مشکل آب منطقه غیزانیه اهواز را به صورت مستمر پیگیری کند.

بخش غیزانیه در شرق اهواز پیش از این ۹۶ روستا داشت که بعضی از آنها خالی از سکنه شده و اکنون تعداد آنها به حدود ۸۰ روستا با حدود ۳۰ هزار نفر جمعیت رسیده است.

منبع: ایرنا

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->