قیمت امروز طلا، سکه، دلار و ارز دیجیتال (۷ تیر ۱۴۰۳) | پیشتازی هر گرم طلا در کانال ۳.۴ میلیون تومان قیمت خودرو‌های خارجی امروز در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۳) | جک جی ۴، ۸۳۰ میلیون تومان قیمت خودرو‌های داخلی در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷، ۸۰۸ میلیون تومان شد ارزهای دیجیتال نزولی شدند (۷ تیر ۱۴۰۳) تجربه دلار پس از انتخابات ریاست‌جمهوری دوره‌های گذشته چه بود؟ پیاز و سیب زمینی کیلویی چند؟ | قیمت انواع میوه و صیفی جات در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۳) متوسط قیمت خرید و فروش مسکن در سال ۱۴۰۲ چقدر بود؟ قیمت کارخانه محصولات ایران خودرو در تیرماه ۱۴۰۳ مشخص شد+ جدول با ۱۵ درصد صرفه‌جویی در مصرف برق، تابستان امسال قطعی برق نداریم قیمت جدیدترین موبایل‌های سامسونگ و شیائومی در بازار چقدر است؟ (۶ تیر ۱۴۰۳) وام نهضت ملی مسکن ۸۰۰ میلیون تومان شد آخرین وعده‌های بورسی نامزد‌ها چه بود؟ شناسایی شبکه توزیع خارج از شبکه نوار تست قند خون در مشهد جهش بورس در آخرین روز کاری قبل از انتخابات | گزارش وضعیت بازار سهام (۶ تیر ۱۴۰۳) طلا و سکه امروز در مشهد چقدر قیمت خورد؟ (۶ تیر ۱۴۰۳) قیمت امروز طلا، سکه، ارز و رمزارز‌ (۶ تیر ۱۴۰۳) | حباب سکه باد کرد قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۶ تیر ۱۴۰۳) | تویوتا کرولا ۲ میلیارد و ۹۷۰ میلیون تومان شد قیمت خودرو‌های داخلی افزایش یافت | رانا پلاس ۶۱۵ میلیون تومان (۶ تیر ۱۴۰۳) تعیین نرخ رشد اجاره‌بها در هجدهمین جلسه شورای‌ عالی مسکن درخواست از دولت برای ترمیم احکام حقوقی کارمندان چرا فروش طلای دست‌دوم ممنوع شد؟ | فرصت یک‌ماهه به فروشندگان طلای دست‌دوم برای تغییر رسته شغلی برای اصلاحات اقتصادی از کجا باید شروع کرد؟ دومین عرضه‌اولیه سال ۱۴۰۳ به بازار سهام می‌آید | چقدر نقدینگی لازم است؟
سرخط خبرها

مشکل آب روستای غیزانیه ابتدای شهریور حل‌ می‌شود

  • کد خبر: ۳۹۰۰۴
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۱
مشکل آب روستای غیزانیه ابتدای شهریور حل‌ می‌شود
معاون طرح و توسعه آب‌وفاضلاب روستایی خوزستان گفت: مطابق وعده داده شده فاز دوم طرح آبرسانی به غیزانیه تا ابتدای شهریورماه به پایان می رسد. اجرای گام دوم طرح آبرسانی به غیزانیه نیازمند ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار است که ۱۰۰ میلیارد ریال آن توسط وزارت نفت و بقیه توسط شرکت آب و فاضلاب خوزستان تامین می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز،  معاون طرح و توسعه آب‌وفاضلاب روستایی خوزستان گفت: مطابق وعده داده شده فاز دوم طرح آبرسانی به غیزانیه تا ابتدای شهریورماه به پایان می رسد و مشکل آب شرب ناپایدار ۱۸ روستای این بخش حل خواهد شد

علی نیسی درخصوص آخرین وضعیت آبرسانی به بخش غیزانیه بیان کرد: در فاز سوم این طرح نیز قرار است به ۲۴ روستای غیزانیه آبرسانی شود اما با تکمیل فاز دوم امکان تامین آب شرب وجود دارد، همزمان با اجرای فاز دوم عملیات فاز سوم با لوله گذاری به طول ۳۰ کیلومتر آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه فاز سوم طرح آبرسانی توسط بنیاد مستضعفان اجرایی شده است افزود: مطابق برنامه ریزی صورت گرفته فاز سوم این طرح نیز تا آبانماه به پایان می‌رسد.

معاون طرح و توسعه آب‌وفاضلاب روستایی خوزستان گفت: فاز دوم طرح آبرسانی به غیزانیه شامل ۲۸ کیلومتر لوله‌گذاری است که هشت کیلومتر آن قبلا انجام شده بود درحال حاضر نیز چهار کیلومتر از این فاز باقی مانده است.

نیسی یادآور شد: در مسیر بخش غیزانیه لوله‎‌های نفتی قرار دارند باوجود همکاری شرکت نفت، اما روند کار به دلیل لزوم رعایت مسائل ایمنی تاحدودی کند است اما تلاش می‌کنیم پیش از موعد این پروژه را به اتمام برسانیم.

وی با اشاره به وجود برخی مشکلات مالی در اجرای فاز دوم این طرح گفت: انتظار داریم شرکت نفت در تامین منابع مالی فاز دوم همانند فاز نخست همکاری کند در این خصوص نامه‌ای به وزیر نفت نیز داده شده‌است.

معاون طرح و توسعه آب‌وفاضلاب روستایی خوزستان اظهار داشت: وجود معارضان محلی یکی دیگر از مشکلات اجرای این طرح بود اما با همکاری مدیران محلی این مشکل نیز برطرف و ۳۰ کیلومتر لوله گذاری فاز سوم طرح اجرایی خواهد شد.

وی ادامه داد :۱۷هزار مترمربع آب شرب روزانه غیزانیه از سه منبع رودخانه کارون، کمتوله رامهرمز و شیبان تامین می‌شود همچنین ۴۰ دستگاه تانکر به ۴۵ روستای غیزانیه آبرسانی می کنند.

نیسی بیان کرد: از تمام ساکنان روستاهای غیزانیه درخواست می شود با صرفه‌جویی در مصرف آب ما را در اجرای این پروژه یاری کنند.

اجرای گام دوم طرح آبرسانی به غیزانیه نیازمند ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار است که ۱۰۰ میلیارد ریال آن توسط وزارت نفت و بقیه توسط شرکت آب و فاضلاب خوزستان تامین می‌شود.

گام سوم این طرح به طول ۲۵ کیلومتر با خط لوله ۳۱۵ میلیمتر از ایستگاه تقویت فشار نزهه به سمت دهلایه خواهد بود.

بخش عمده‌ای از مشکل آب شرب روستاهای بخش غیزانیه با تکمیل گام دوم طرح آبرسانی حل می شود زیرا ایستگاه تقویت فشار نزهه نقطه ثقل بیشتر روستاها است؛ تکمیل گام سوم این طرح نیز در پایدارسازی آب شرب روستاهای شرق غیزانیه تاثیرگذار است.

در گام دوم این طرح نیز قرار است آب شرب روستاهای رامشیر که از چاه‌های کمتوله آب دریافت می‌کنند، از شرق اهواز جدا شود تا تاسیسات کمتوله به روستاهای شرق اهواز آبرسانی کنند.

آب شرب بخش غیزانیه شامل دهستان مشرحات و دهستان غیزانیه از سه منبع تامین آب شامل تاسیسات آب شیبان، تاسیسات یادگار امام خمینی (ره) منشعب شده از کانال کوت‌امیر و تاسیسات کمتوله‌ آب زیرزمینی شهرستان رامهرمز تامین می‌شود.

رییس جمهوری نهم خرداد امسال به وزیر نیرو دستور داد حل کامل و سریع مشکل آب منطقه غیزانیه اهواز را به صورت مستمر پیگیری کند.

بخش غیزانیه در شرق اهواز پیش از این ۹۶ روستا داشت که بعضی از آنها خالی از سکنه شده و اکنون تعداد آنها به حدود ۸۰ روستا با حدود ۳۰ هزار نفر جمعیت رسیده است.

منبع: ایرنا

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->