یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است
سرخط خبرها
حواشی صحن مجلس:

چه کسی مسئول عشق مثلثی و مربعی جوانان است؟

  • کد خبر: ۳۰۳۹۰
  • ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۱
چه کسی مسئول عشق مثلثی و مربعی جوانان است؟
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با انتقاد از رها شدگی فضای مجازی، از عدم تشکیل جلسات شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی انقلاب فرهنگی انتقاد کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین محمد قمی، در جلسه علنی صبح امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی چالش‌های فرهنگی گفت: شهریور سال ۸۶ در جلسه هیات دولت و بعد از گزارش آقای احمدی نژاد آقا فرمودند فرهنگ حقیقتا مظلوم است و در این زمینه شواهد و ادله‌ای آوردند نه مقام معظم رهبری بلکه هر دلسوزی وقتی این استقبال پرشور نمایندگان را برای عضویت در کمیسیون فرهنگی ببیند یاد مظلومیت فرهنگ می‌افتد.

وی افزود: ۴ ماه است جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل نشده و جلسات شورای عالی فضای مجازی هم تشکیل نمی‌شود کل بودجه فرهنگ کشور زیر نیم درصد است که بودجه ساخت ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه است. همین اندک بودجه دستگاه‌های فرهنگی هم با تشتت و شلختگی دستگاه‌های فرهنگی بار‌های بر زمین مانده‌ای زیادی دارد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان این که تنها مساجد بین ۱۱ تا ۲۱ دستگاه متولی دارند ادامه داد: سال ۹۰ آقا فرمودند ما ۱۰ میلیون نفر حافظ قرآن می‌خواهیم یک دهه گذشته و چندین دستگاه مختلف بودجه قرآنی می‌گیرند، اما چند درصد از این ۱۰ میلیون نفر محقق شده است.

وی خاطر نشان کرد: در حوزه فضای مجازی می‌بینیم که تصمیم نظام بستن یک شبکه مجازی است، اما باید ببینم آیا حالا بهتر شده است که همه فیلتر شکن دارند؟ البته در همه جای دنیا رفتار سلبی در کنار رفتار ایجابی لازم است در پیوست حکم دوره اول شورای عالی فضای مجازی آقا هر گونه بالا بردن سرعت و پهنای باند اینترنت را منوط به شبکه ملی اطلاعات کردند و محتوا را مقدم بر توسعه زیر ساخت خدمات کردند، اما این اتفاق نمی‌افتد و فرزندان من و شما در فضای مجازی چه می‌بینند؟

قمی با بیان این که ۵ آهنگ آخر یک خواننده ۱۹۸ میلیون بار دیده شده تصریح کرد: متاسفانه فضای مجازی رها شده است در کمتر از یک سال گذشته پهنای باند دو و نیم برابر شده است. ۶۰ تا ۷۰ درصد این فضا در اختیار اینستاگرام است. جایی که شاعری با ۲۰۰ فالور وقتی از حاج قاسم سلیمانی می‌گویند صفحه‌اش بسته می‌شود ما ادعای حکمرانی در فضای مجازی را داریم، اما آن‌ها هر کاری می‌خواهند می‌کنند. ۳۰ درصد جرایم یارانه‌ای، ۲۵ درصد محتوای خلاف عفت و درآمد‌های کثیف از قمار و تبلیغات ناهنجار در همین فضا اتفاق می‌افتد. عشق مثلثی، مربعی، خیانت و خشونت و جرایم انسانی در این فضا عرضه می‌شود و جوانان از آن استفاده می‌کنند که مسئولیتش با تک تک شما و من است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان این که سلامت و تربیت فرزندان برای هر خانواده اهمیت دارد گفت: ما باید بدانیم گره‌های بزرگ در عالم اقتصاد و امنیت نیز هم با فرهنگ حل می‌شود این مکتب امام است. امام ظرفیت و قدرت فرهنگ را به ما نشان داد. حتی حمایت از کالا و سرمایه و کار ایرانی جنبه فرهنگی دارد.

وی با اشاره به حضور روحانیون سازمان تبلیغات اسلامی در اجتماعات مختلف مردمی از جمله در سکونتگاه‌های غیر مجاز یادآور شد: طلبه‌ای با ماهی ۹۵۰ هزار تومان از طرف ما به این مناطق می‌رود و در اختیار مردم است ۸ سال است که دریافتی‌اش همین است و منبع درآمد دیگری هم ندارد. در موردی نیروی انتظامی به من نامه زده و از حضور یک روحانی در یک منطقه تشکر کرده و گفته است در یک و سال نیمی که این آقا آمده است بزه و آسیب اجتماعی کم شده و حتی نیازی به باقیمانده کیوسک نیروی انتظامی نیست. ما می‌بینیم یک عنصر فرهنگی خدوم با کمترین پشتیبانی مسئله امنیتی را حل می‌کند پس باید روی ظرفیت فرهنگ حساب کنیم.

قمی با اشاره به وجود ۸۰ هزارمسجد و ۲۵ هزار کانون یادآور شد: ۹ هزار هیات مذهبی ثبت شده داریم که از حداقل خدمات حاکمیت محرومند و در حد ان‌جی‌او‌ها حمایت نمی‌شوند و شناسه ندارند. بسیاری از معضلات اقتصادی ما ریشه وتبعات و راه حل فرهنگی دارند. مشکل امید، روحیه و اعتماد به نفس را می‌شود با فرهنگ حل کرد که در اقتصاد کشور هم تاثیر دارد ما چند هزار روحانی مستقر در مناطق مختلف داریم که سعی کردیم گره‌های هر منطقه را متناسب با زیست بوم آن جا حل کنیم.

قمی با بیان این که بودجه سازمان تبلیغات یک ششم وزارت ارشاد و سه درصد صدا و سیما است گفت: در همان غیزانیه ۹۸۵ چاه نفت وجود دارد که اگر یک هزارم آن خرج مردم می‌شد بسیاری از مشکلات ایجاد نمی‌شد.

مردم انتظار ندارند خودمان کوتاهی در انجام وظایف‌مان را نقد کنیم
همچنین محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی و بررسی مسائل حوزه فرهنگی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: عده‌ای از نمایندگان چندین تذکر به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی داشتند که به صورت کتبی در اختیار من قرار دادند. اولین مورد بحث توجه به تشکل‌های خودجوش مردمی و انقلابی بود که به نظر می‌رسد در این بخش توجه جدی نشده و فرصت لازم فراهم نگشته است.

وی در ادامه اظهار کرد: نکته بعدی بحث طولانی شدن تعطیلی مساجد و اماکن متبرکه در دوران کرونا بود که عده‌ای معتقدند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌شد زودتر از این، این اماکن را بازگشایی کرد و انتظار می‌رفت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی بهتر از این در این حوزه عمل کنند. نکته‌ی بعدی که مورد توجه همکاران بوده است بحث تعیین و تکلیف محتوای فضای مجازی، جمعیت خانواده و سبک زندگی است.

رییس مجلس شورای اسلامی خطاب به رییس سازمان تبلیغات اسلامی بیان کرد: بنده نیز نکته‌ای داشتم من هم مانند شما یک خدمتگزار در مجلس شورای اسلامی هستم. از نظر بنده ما که مسئولیتی برعهده داریم حق نداریم از خودمان انتقاد کنیم در جایی که وظیفه برعهده ماست. همه باید‌هایی که شما به آن اشاره داشته‌اید مسئول‌شان خودتان هستید همه باید دست به دست هم داده و مشکلات را با هم حل کنیم. به نکاتی که شما اشاره کردید چه کسی باید بپردازد همه ما مسئول هستیم که وظایف‌مان را به درستی انجام دهیم. اگر مردم از مسئولان نیز نقد بشنوند پس چه کسی باید مشکلات را حل بکند.

وی تاکید کرد: در این دوره از مجلس شورای اسلامی نیز باید به همراه دو قوه و سایر بخش‌ها دست به دست هم داده تا مشکلات را حل کنیم.

منبع: خبرآنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->